Jump to content


Препоръчани коментари

Cult-top1.jpg

Участват: Мат Дейвис, Джесика Лукас, Скай Яроу, Алона Тал, Робърт Кнепър

Режисьори: Рокни С. О'Банън, Джош Шлоц, Стефани Савидж, Лен Голдщайн, Джейсън Енслър

Разследващ журналист Джеф Сефтън се е научил да се смее на брат си Нейт и неговата манията, особено на последната му идея, че хитово ТВ шоу възнамерява да му навреди. Въпреки това, когато брат му изчезва мистериозно, Джеф приема на сериозно параноята на Нейт, и в процеса разкрива тъмният подземен свят на телевизионното шоу "Кълт" (на английски "Cult") и неговите яростни фенове. Единственият човек, който изглежда готов да помогне на Джеф с неговото разследване е Скай, млад разследващ асистент за "Кълт", който също започна да има огромни подозрения за все по-тъмните случки около шоуто. Измисленото шоу е съсредоточено около играта на "котка и мишка" между харизматичния лидер на кълт Били Грим и детектив от LA Кели Колинс, се превръща в мания за своите зрители - и сега някои от нейните поклонници изглежда, че стигат до смъртоносни крайности в реалния свят. Както Джеф и Скай се ровят по-дълбоко в света на феновете, те откриват, че ужасяващите сюжетни обрати по телевизията, са много повече от фантазия, за някои много нещастни хора. Хардкор феновете на "Кълт" биха убили, за да видят какво се случва след това ...

ТРЕЙЛЪР
Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено ще се гледа, сигурен съм, че Робърт Непър за пореден път ще разцепва в ролята си на психо, само като си спомня в "Бягство от затвора" кво беше :notworthy:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 8 months later...

Изгледах първия епизод и страшно много ми хареса. Дано продължава така. Очертава се да е доста интересно сериалче.

 

Както се очакваше, поради изключително ниския рейтинг, сериалът е прекратен. Има още заснети епизоди от сезона, но не се знае дали ще ги излъчат.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...