Jump to content

Препоръчани коментари

p_153727.jpg

150 години напред в бъдещето животът на Земята е изправен пред унищожение и за да оцелее човечеството, учени отварят портал във времето, който позволява на хората да пътуват до праисторически времена и там да търсят възможност за ново начало. „Terra Nova” – първата човешка колония отвъд портала – е обградена с опасни месоядни динозаври и десетки други праисторически заплахи, а в добавка към тях, външна сила се опитва да разруши този нов свят, още преди да е изграден напълно.

Премиера на 26.09.11 по FOX.
https://www.ramania-bg.com/topic/66032-terra-nova-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F/
Сподели в други сайтове

Ммм как обичам такива джунглиии-мунглиии 1000%20(29).gif. Ще го сваля задължително, все пак е на Спилбърг, не трябва да се пропуска. Другият нов сериал, който ще гледам е Плейбой клуб, изглежда обещаващ.

Гледах го едва тази вечер и ми грабна вниманието.Ще го следя, обичам фантастичните сериали.

Определено доста интересен и различен сериал. Хареса ми първия епизод с изключение на това, че динозаврите са направени смешно :1000 (29): Не можах да разбера какво означават знаците на скалите и каква връзка имат със сина на Тейлър?
Страхотен сериал, особено HD версията на епизода - изпълни ме, колко ли серии ще е - дано са повече и са по час и половина - супер идея, да видим какво ще стане по натам на Тера Нова.
Страхотен сериал, особено HD версията на епизода - изпълни ме, колко ли серии ще е - дано са повече и са по час и половина - супер идея, да видим какво ще стане по натам на Тера Нова.

13 епизода ще има засега, по 40 мин.

13 епизода ще има засега, по 40 мин.

Благодаря, звучи добре, все пак е мащабна продукия и няма как да има мега многото серии.

А дали ще има нови "V" ...........? :mf_surrender:

А дали ще има нови "V" ...........? :mf_surrender:

Официално от ABC са отказали продуцирането на 3 сезон,но въпреки това имало надежда да се завърне по друга тв,което не ми се вярва много!Вторият сезон свърши много заинтригуващо и би било добре да видим развръзката.Мнението ми за тая телевизия е ,че правят по един два сезона на сериалите си и после ги зарязват - изключение разбира се са "Отчаяните съпруги".

Официално от ABC са отказали продуцирането на 3 сезон,но въпреки това имало надежда да се завърне по друга тв,което не ми се вярва много!Вторият сезон свърши много заинтригуващо и би било добре да видим развръзката.Мнението ми за тая телевизия е ,че правят по един два сезона на сериалите си и после ги зарязват - изключение разбира се са "Отчаяните съпруги".

Според мен този сериал нямаше нужния рейтинг. ABC доста адекватно развива сериалите си. Ето, "Отчаяни съпруги" ще завърши в един доста пиков момент, малко омазаха седми сезон, но определено осми ще е много по-добър.

"Изгубени" също го развиха докрай, въпреки че изкривиха съвсем историята, пак си пуснаха обещаните 6 сезона.

Във вчерашния епизод идеята за тези непознати птици е доста повлияна от филма "Птиците" на Хичкок. Особено когато влязоха в къщата. Иначе серийката беше интересна.
  • 1 month later...

Интересен сериал и аз го следя.

• 1 month later...
Определено мисля да му дам шанс! Изглежда интересен, а и от малък съм фен на динозаврите. :lol:
Определено мисля да му дам шанс! Изглежда интересен, а и от малък съм фен на динозаврите. :lol:

Гледай, в началото е мудно, но финала на сезона е жесток. За съжаление беше много прибързана развръзката, защото все още не се знае дали ще има втори сезон.

Мразя сериали с малко епизоди. Ако знаех, че ще са само 13 изобщо нямаше да го почвам :gun_bandana:

Дали ще има 2-ри сезон? Адски интересен е, макар че доста серии повтаряха схемата проблем - нашия го оправя - хепи енд

• 2 months later...
Сериалът за жалост няма да има втори сезон, намирам го в списъка с прекратените сериали. А беше доста интересен. :feminist_en:
На мен лично ми доскуча след петия-шестия епизод, защото така или иначе каквото и да се случи нашия герой оправя проблема.За мен е слаб и нареден в каталог на име като Спилбърг ми изглежда подигравка.
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...