Jump to content


Лейди Гага на съд за дарения за Япония


Препоръчани коментари

Така и така, като ще говорим за Гага, нека поне говорим за всичко, не само за успехите й!

 

Лейди Гага на съд за дарения за Япония

 

Лейди Гага даде специална пресконференция за гривните си преди дни при визитата в Япония. СНИМКА: РОЙТЕРС

 

Лейди Гага беше дадена под съд в САЩ по обвинения, че присвоила няколко милиона долара от парите, събирани в благотворителна кампания за пострадалите от цунамито в Япония, предаде Ройтерс. 25-годишната поп изпълнителка продава по 5 долара гривна в бяло и червено, на които пише “Молим се за Япония”.

 

Компанията “1800 Лоу фърм” от Мичиган обвинява певицата, че е раздула разходите за доставка и е присвоила част от средствата.

 

Звездата организира онлайн продажби на гривни, ключодържатели и чаши. Освен цената на гривната купувачите трябваше да заплащат по $ 3,99 за доставка. Идеята на кампанията беше всички средства от продажбата да отидат за Япония. Появиха се обаче жалби на клиенти, които не са получили поръчаните продукти.

 

Фирмата от Мичиган поиска пред съда Лейди Гага да декларира колко точно са спечелените средства и колко от тях са дарени за благотворителност. Все още от лагера на звездата не са дали коментар по случая.

 

Японските власти откриха, че около 15 тона радиоактивна вода са изтекли от хранилище в АЕЦ “Фукушима” на тихоокеанското крайбрежие. От централата обявиха, че по-късно течът бил спрян.

 

Днес в Токио се проведе събрание на акционерите на компанията ТЕПКО. Изпълнителните директори се извиниха на хората в залата, които прекъсваха многократно заседанието с гневни въпроси за това как са се справили с аварията. Един от акционерите извика, че целият борд трябва да скочи и да умре в някой от авариралите реактори на “Фукушима”. Друг пък поиска от директорите да си направят ритуално самоубийство сепуко. По време на заседанието акционерите отхвърлиха предложението за спирането на реакторите на компанията.

 

Инфо: 24chasa.bg

Link to comment
Сподели в други сайтове

"This misguided lawsuit is without merit and unfortunately takes attention away from the kind deeds of the fans around the world who are supporting the people of Japan.

 

"The entire $5 donation made with the purchase of each bracelet is going to support the disaster relief. No profit is being made on shipping costs. Sales tax charges were made in accordance with local legal requirements."

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

И какво като подкрепя, противна ми е с всичко- с външния си вид,с клиповете си, като я видя и се стряскам. Да изчезне от сцената най-добре. Като,че ли Рики не подкрепя тези хора.За твое сведени,благодарение на Рики и много други хора,е разрешен еднополовия брак в Ню Йорк,даже ми го прятиоха на имейл от Кампанията за човешките права,какво е направил Рики,за да се стигне до победа за тези бракове и му благодарят. Направил е много повече,отколкото тая.

 

Пълна глупост е това.За какво им е брак на тези хора,като след това логичното продължение - деца,няма как да стане по естествен път?

Иначе ГаГа е голяма,а просто я игнорирай,като не те кефи :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...