Jump to content


Историята на румънския геноцид над българите през 1916г.


Препоръчани коментари

http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php...3&Itemid=61

 

Меко казано съм потресен. По-точната дума е отвратен.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Покъртително,но всъщност е напълно ясно,че след Междусъюзническата войска и Сърбия,и Гърция,и Румъния започват избиването на българското население в окупираните територии,така както и турците не са го правили по време на априлското въстание.

 

Да не забравяме все пак и ролята на Франция при изготвянето на договора с победена България след Първата световна-Ньойски договор.Излишно е да се споменава,че след войната освободените Добруджа и Македония пак са върнати на окупаторите-Румъния и Сърбия.

 

Ако някой се интересува от зверствата на сърбите над българите след приключването на Първата световна война и преминаването на Македония(отново)в ръцете на нашите "братя" му препоръчвам тази книга: Анри Пози-Войната се завръща.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кому е нужна силна България? Има нещо което никой не ни казва, но е причината да сме трън в очите и заплаха на други народи от векове и всячески винаги са се стремели да ни разединят, унищожат, завладеят мирно или с война. Винаги сме ги е*али в гъза при битки а после "велики сили" ни е*ават с договори, клаузи, репарации, преврати, комунизъм, Ран-Ът и т.н.

 

Няма пленено българско знаме НИКЪДЕ в света, в никой музей, защото България НИКОГА не е губила битка. Явно борците ни са помнели думите на Кубрат за снопа с пръчки и колко сме силни, когато сме заедно. Сега всеки е сам за себе си и псува наред народ, държава и как България е най-лошото място на света за живеене, дишане,....

 

Румънски геноцид ли? Ами турският геноцид над нас? Ами комунистическият геноцид? Ами унищожаването и заличаването на всичко де що е било българско в целия свят от многото други български държави???

 

Препоръчвам ви да прочетете книгите на археолога Христо Маджаров "Големият заговор срещу българите". Човека е посветил целият си живот в търсене на доказателствата за истинската ни история, не тази която ни е наложена. Кои сме, какви сме, защо толкова ни мразят другите народи и всячески се опитват да ни заличат историята и постиженията още от дълбока древност, та до наши дни...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...