DIDO Публикувано на Декември 4 Report Сподели Публикувано на Декември 4 Поради големия интерес SNG пуска 2 албума. Бройките ще са ограничени. Единият от албумите ще е с песни заедно с Полита, а другия ще включва изпълнения с всички други изпълнители. В албумите ще има и парчета, които не са били разпространявани досега. Инфо: SNG Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LoVe___ Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 SnG & Denichka - Molq te ne tyji.mp3 SNG feat. Polina - Trudni stypki.mp3 Това са любимите ми ... той има доста готинки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Декември 4 Author Report Сподели Публикувано Декември 4 SnG & Denichka - Molq te ne tyji.mp3 SNG feat. Polina - Trudni stypki.mp3 Това са любимите ми ... той има доста готинки Наистина има много хубави песни но последно време нещо не пускаше нови... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Със момчето се знаем много време... всичките му песни ми допадат, и ще се радвам за албума. До колкото си спомням преди беше карал да му правят обложки, и ако не ме лъже паметта, май беше няква зелена... ще видим и успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LoVe___ Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Наистина има много хубави песни но последно време нещо не пускаше нови... Така е .. ще чакаме албума и ще видим , дано има стойностни ....и нови ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Дуета с Полина е жесток. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Декември 27 Report Сподели Публикувано Декември 27 Мен ме кефи една дето се пее "Обичам те, и моето сърце лялялалала.... нещо нататъка. Много е яка, прилича ми на песен на Nana. Другите не ги знам, но си спомням че имаше няква отвратителна дето се пееше на турски... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 28 Report Сподели Публикувано Декември 28 Полицай кючек е БРУТАЛ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sushard Публикувано Януари 23 Report Сподели Публикувано Януари 23 И как ще се разпространяват, като ще бъдат ограничени.?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 27 Author Report Сподели Публикувано Януари 27 И как ще се разпространяват, като ще бъдат ограничени.?! Когато излязат ще питам и ще ти кажа Но може и да не ги издава! Това ми каза! Ще видим какво ще реши момчето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djleketo Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 как ще се разпространяват, като ще бъдат ограничени.?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj.qnko.mix Публикувано Април 3 Report Сподели Публикувано Април 3 как ште се распространяват кат ште са ограничени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.