Jump to content

Препоръчани коментари

Изтрих всичките си постове в тази тема! Цитирам само този с предложението ми за име на новата група!

Преди малко ми хрумна име за новата новинарска група:

RamaNews - за недокоснатите до моята неземна простотия пояснявам - Ramania + News = RamaNews!

Това е моето предложение за име на новата група!

• Отговори 65
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

До тук кандидатурите са:

ТиХчУ` - поп-фолк

DJ_UNDERGROUND - кино

fioduLs - поп музика, Rap & Hiphop

mom4o_preslava - общи теми извън горните категории

Очаквам още желаещи.

Цвета на групата ще си го изберат хората, които са в нея.

Хареса ми предложението на Дидо за име RamaNews като второто a да се замени с @ Ram@News

Предлагам групата да се озаглави "Клюкарница" :D

"Беседка" не щеш ли, или пък "Седянка". Новините от всички сфери клюки ли се наричат?

И какви са тея копи-пейст, името на групата трябва да е news@ramania :whistling:

Ами ти сам ли ще си пишеш новините тогава? :whistling: Очакваме да си 24/7 във форума...

Кандидатирам се за новини, раздел "образование".

Това ли ще е, до сега всички могат да пускат новини, а се явяват по 2-3 на ден, ако останат само 5 човека сигурно ще има по новина на седмица :D

Това ли ще е, до сега всички могат да пускат новини, а се явяват по 2-3 на ден, ако останат само 5 човека сигурно ще има по новина на седмица :D

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

В крайна сметка кога хората от групата да започваме да пускаме новини, в смисъл да чакаме ли новата титла? 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Айде готови сте, проверете дали имате права да пускате теми в новините, защото вероятно всички останали, освен модераторите, вече нямат :)

Айде готови сте, проверете дали имате права да пускате теми в новините, защото вероятно всички останали, освен модераторите, вече нямат :)

Всичко е наред, но това как зарежда страниците една под друга е малко кофти.... 1000%20(30).gif няма ли да се направят на раздели ? :)

На портала не.. Така са, всичко на куп, увеличил съм размера на ширина на статиите и бройката им на 20.

То лошо няма да са на едно място, въпроса е да не са само фолк новини, а да има различни.

Ако искате правете ги в два поста - в първия да има само 2-3 реда и снимка, а във втория подробности, така който иска да чете новината цъка на нея и я чете, а на началната страница има само по 2-3 реда.

Както си решите де, идеята ми беше да можете само вие да пускате новини, подредени, прегледни и т.н., а не както до сега, някой влезе, метне линк към източнитка и те ти новина :)

Екстра 1000%20(30).gif :az: :bi:

На портала не.. Така са, всичко на куп, увеличил съм размера на ширина на статиите и бройката им на 20.

То лошо няма да са на едно място, въпроса е да не са само фолк новини, а да има различни.

Ако искате правете ги в два поста - в първия да има само 2-3 реда и снимка, а във втория подробности, така който иска да чете новината цъка на нея и я чете, а на началната страница има само по 2-3 реда.

Както си решите де, идеята ми беше да можете само вие да пускате новини, подредени, прегледни и т.н., а не както до сега, някой влезе, метне линк към източнитка и те ти новина :)

И в крайна сметка какво се оказа...разделът се превърна в пълна кочина, пълна с малоумни новини за знайни и незнайни световни и бг звезди. Не мога да разбера каквъ беше смисълът въобще!?
И в крайна сметка какво се оказа...разделът се превърна в пълна кочина, пълна с малоумни новини за знайни и незнайни световни и бг звезди. Не мога да разбера каквъ беше смисълът въобще!?

Заради твоят пост ще се самоубия!!! :weird: :next_argh:

Заради твоят пост ще се самоубия!!! :weird: :next_argh:

Просто СПРИ с малоумните си теми!

Просто СПРИ с малоумните си теми!

E кое им е малоумното???

E кое им е малоумното???

Всичко. Целта на потребителите в група Раманюз не е да заливат форума с глупости, а само с важни новини. Питам се какво важно има в новина за настояване на мюсюлмани да няма концерт на Бионсе(като тук изключвам факта, че заглавието е написано супер тъапанрски), или всичките тези глупости за облеклото!?

Да не говорим, че не е твоя работа да пускаш новини за поп-фолк(Райна) или бъркам!? :rolleyes:

Всичко. Целта на потребителите в група Раманюз не е да заливат форума с глупости, а само с важни новини. Питам се какво важно има в новина за настояване на мюсюлмани да няма концерт на Бионсе(като тук изключвам факта, че заглавието е написано супер тъапанрски), или всичките тези глупости за облеклото!?

Да не говорим, че не е твоя работа да пускаш новини за поп-фолк(Райна) или бъркам!? :rolleyes:

Използвам 6 източника и от всичкито писано в тях подбирам най - интересните, и ги публикувам тука!

Какви важни новини молят са ми кажи? Кво му е тъпанарското?

Оуу аз се чудех какво става, като отворих форума, а то нова група флууд имало. Тъпа работа...

П.С. Поне, като пускате тия теми, вземете предложението на момо за постовете, че ми призлява, като видя началото на форума.

Пробвах няколко пъти да напиша 2 3 реда и 1 снимка в началната страница и останолото в друг пост, но не става! Щом пусна поста той се слива с това, което съм написал. Що става така?
Пробвах няколко пъти да напиша 2 3 реда и 1 снимка в началната страница и останолото в друг пост, но не става! Щом пусна поста той се слива с това, което съм написал. Що става така?

Пускаш поста изчакваш няколко минути и пускаш другия... така не се сливат.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...