cerveau Публикувано на Март 21 Report Сподели Публикувано на Март 21 (редактирано) Искам само да споделя,че повече няма да стъпя на нейно участие!Направих го само заради една приятелка,която искаше да отиде,да я види на живо и да се снима с нея! Беше пълна трагедия!Дискотеката беше почти празна,явно покрай Айдъла още повече са я заобичалиПя на пълен плейбек през цялото време,само свои песни,2 по-нови,другите някакви ретро от албума "Мария",ужас просто!През цялото време циклеше с две фрази "Наздраве" и Хайдеее",които повтаряше непрекъснато,до болка!Направо ми е жал за нея!Накрая на участието дори отказа снимка на моята приятелка,вика й "Офф,хайде след малко..."... Препоръчвам ви да не правите никога грешката да отидете на нейно участие!Загуба на време,пари и нерви! Редактирано Март 21 от cerveau Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 21 Report Сподели Публикувано Март 21 А пък аз като ходя на Райна,никога не ми е отказвала,дори ми е давала автографи на свещи,разписвала ми е абсолютно всичко,и то тя ме викала в стаята за автографи и ме поздравявала с песни винаги,затова винаги ще ходя на Райна и Коцето,защото са хора в пълния смисъл на думата. :1000 (29): Темата е за Мария! Иначе не съм изненадан от написаното в 1-вия пост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.