черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Кой е тоя щастливец, който сънуваш Миреееееееееееее Здрасти Нели , как мина Гостито седи самотен зад една витрина, и чака да се събере с мене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 седи самотен зад една витрина, и чака да се събере с мене Aми какво чакаш, иди го прибери Кажи на Тони, че имам нов Скайп и съм е добавила към листата си като е свободна да цъкне и да ме добави и другия скайп да не го трие за сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Aми какво чакаш, иди го прибери Кажи на Тони, че имам нов Скайп и съм е добавила към листата си като е свободна да цъкне и да ме добави и другия скайп да не го трие за сега с взлом ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 с взлом ли Eми ако трябва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 после ти ли ще ме изваждаш от 3то районно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 после ти ли ще ме изваждаш от 3то районно Aми да, ще кажа я пускайте сестра ми вие знаете ли си със кой си имате работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 ООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ВАЛЕЕЕЕЕЕ!!!! К`о праиш ма парцаал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 Украсих си елхичката Стана супер красива,никога не съм имала по красива Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Ииискам и аз !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 ООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ВАЛЕЕЕЕЕЕ!!!! К`о праиш ма парцаал? Maле, само един човек така ми е казвал намери се и друг, а така го мразя това Ко праиш ма Парцаллллл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 снежко много ще се радва да е до нея и до дядо коледа :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Украсих си елхичката Стана супер красива,никога не съм имала по красива Искаме фотки(снимки де) скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Украсих си елхичката Стана супер красива,никога не съм имала по красива има ли от мигащите светлинки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 Дюдо Коледа е на скрина до снимките с...ЧОВЕКА И сега вместо онова грознотодържи една блестяща шишарка А радо закача венците по вратите,щото досега пи бира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 снежко много ще се радва да е до елхата и до дядо коледа :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 има ли от мигащите светлинки Да,а ако ми домъкнеш един разйклонител от офиса-много шЪ тЪ обичам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Дюдо Коледа е на скрина до снимките с...ЧОВЕКА И сега вместо онова грознотодържи една блестяща шишарка А радо закача венците по вратите,щото досега пи бира дядо коледа днеска уплаши човек в хола почна да се извинява... нищо не съм направила, даже не го бутнах... какво стана сега... после като казах че като му пляскаш и ше засвири и му пляскахме,ма нещо не ни харесва нас и мълчеше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 дядо коледа днеска уплаши човек в хола почна да се извинява... нищо не съм направила, даже не го бутнах... какво стана сега... после като казах че като му пляскаш и ше засвири и му пляскахме,ма нещо не ни харесва нас и мълчеше Ми не е навит отзад сигурно... Ох,някво ми е лошо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 дядо коледа днеска уплаши човек в хола почна да се извинява... нищо не съм направила, даже не го бутнах... какво стана сега... после като казах че като му пляскаш и ше засвирии му пляскахме,ма нещо не ни харесва нас и мълчеше Ми може да го е заболяло гърлото Ми не е навит отзад сигурно...Ох,някво ми е лошо Да не си болничка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 Ми може да го е заболяло гърлото Мацо,откога те чакам да те докопам да се запозная с тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Мацо,откога те чакам да те докопам да се запозная с тебе е дочакаме !Казвам се владислава Приятно ми е !А ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Сподели Публикувано Декември 2 е дочакаме !Казвам се владислава Приятно ми е !А ти?Имах котарак,който се казваше Владислав Е аз съм Тоничка Приятно ми е От къде си и годинки?Кво стана ма булка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Maле, само един човек така ми е казвал намери се и друг, а така го мразя това Ко праиш ма Парцаллллл Няма повече обещавам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Сподели Публикувано Декември 2 Да,а ако ми домъкнеш един разйклонител от офиса-много шЪ тЪ обичам ми освен да взема този на Любо.... а Снежко ще дойде ли при нас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари