Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Сподели Публикувано Декември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Как си Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 лялялляяяяяяяя боли ме гърлооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 лялялляяяяяяяя боли ме гърлооооо И мен малко ме наболява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 И мен малко ме наболява мен вчера ме наболяваше днес вече не се търпи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 мен вчера ме наболяваше днес вече не се търпи Ох дано и мен да не ме заболи че ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Вале само греяна ракийка ше те оправи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Вале само греяна ракийка ше те оправи Преди няколко дена пих греено Вино за 7 евро чашката хич не ми хареса, преди да го глътна направо щях да умра, ама иначе като глътна добре влизаше, добре че не плащах аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 мен вчера ме наболяваше днес вече не се търпи Ох дано и мен да не ме заболи че ужас Само коняк с чай оправя работата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Само коняк с чай оправя работата Ай сега няма да се алкохолизираме :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Ай сега няма да се алкохолизираме :1000 (29): ами тогава пробвай с горещ чай и един аналгин в чая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 ами тогава пробвай с горещ чай и един аналгин в чая Дам бях прочела вече, май в чата го писа Ти какво прайкаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 (редактирано) Ай сега няма да се алкохолизираме :1000 (29): Е не съм казал да се наливате Редактирано Декември 26 от Ivo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Е не съм казал да се наливате Еми знаеш ли може и от една капачка да се напия, ама ме съмнява де :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Дам бях прочела вече, май в чата го писа Ти какво прайкаш ходих до аптеката да си взема антибиотик Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Само коняк с чай оправя работата а никакъв алкохол вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Сподели Публикувано Декември 26 Къде сте беееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ti6aneca Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Къде сте беееееееее Ми аз съм в нас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Сподели Публикувано Декември 26 Ми аз съм в нас Много ме кефи подписа ти,ама искам да видя продължението :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ti6aneca Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Ми то и аз ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 уааааааааааааааааааааа да чукам на дърво гърлото не ме боли толкова колкото предиии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Сподели Публикувано Декември 26 Абе къде е Бебето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 Абе къде е Бебето? на море Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 26 Author Report Сподели Публикувано Декември 26 на море :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 26 Report Сподели Публикувано Декември 26 :1000 (29): не си мисли че се ебавам... в Шабла е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари