petrohancho Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 Мелиске, що ми открадна Микито? Щото така е решила Здравейте Здрасти Какво си прайкаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 Имах работа на вън и си я свърших вече.Сега съм си в къщи и се кефя.Ти за празниците ли отиваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 Имах работа на вън и си я свърших вече.Сега съм си в къщи и се кефя.Ти за празниците ли отиваш? По работа След малко ще се отправям да си дам багажа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 Вале ,а на къде летиш ? Приятен полет от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 19 Author Report Сподели Публикувано Декември 19 Вале ,а на къде летиш ? Приятен полет от мен За Германия,отива д апоработи малко за празниците в един гръцки ресторант на някакъв остров Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 Кофти ,че няма да си празниците в къщи при близките ,но пък явно ще бъдат доходни празниците Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 19 Author Report Сподели Публикувано Декември 19 Кофти ,че няма да си празниците в къщи при близките ,но пък явно ще бъдат доходни празниците Ми и аз така й виках,ама каза,че неможела да откаже и ще си дойде след 20 дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 Ами щом така е преценила явно така е най добре за нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 19 Author Report Сподели Публикувано Декември 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ti6aneca Публикувано Декември 19 Report Сподели Публикувано Декември 19 ХелоУу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 Добро утро и лек ден на всички. Чай за Тони И папане за най гладните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 Добро утро рамания.Как СТеее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 здравейте и от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 супер хипер яко сме :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ti6aneca Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 А добър ден,вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Сподели Публикувано Декември 20 Благодаря за чая :1000 (29): Дояде ми се баница,ама ми е забранена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 Благодаря за чая :1000 (29): Дояде ми се баница,ама ми е забранена Много те мързи ей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Сподели Публикувано Декември 20 Много те мързи ей И що пък да ме мързи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 И що пък да ме мързи? Защото не ми изпълни молбата от снощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Сподели Публикувано Декември 20 Защото не ми изпълни молбата от снощи Изпълнила съм я :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bqrqn4eto Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 кво си праите сладури папури Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Сподели Публикувано Декември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 дбър вечер на всичкиииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 мдааааааа много сте разговорливи тази вечер найстина благодаря ви и лека нощ !!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари