Jump to content



11 Септември - Измамата на хилядолетието?!


Препоръчани коментари

И аз след като гледам и чета за случая все повече си мисля ,че всичко е било фарс ..само и само да се даде старта на безразборното ширене из Изтока..
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не мисля, че тези работи са верни, защото каквото и правителство да е дори да са луди чичковци събрани там не вярвам да пожертват толко много човешки живота само за едното превъзходство.Незнам не мисля, че биха постъпили така, каквито и цели да имат.

Има много луди хора.Хитлер също е искал да завладее света,нали?

 

A защо трябва да се плаща на някого. Ако всичко това в първите постове е вярно, съм сигурен че правителството е взело решение да се жертват всички тези хората в името на каузата, за която е било планирано всичко. За да се стигне до войната в Афганистан и Иран (каквато явно е била целта) на американския народ му трябва стимул да подкрепи такова начинание, а какво по лесно да се насади омраза и неприязъм сред хората след като толкова много от тях са загубили близките, роднините и приятелите си. Ню Йорк е притегателен център за САЩ. Да не забравяме и съборената сграда - Световния търговския център - място за развитие в икономически план на града, а и на страната. Онзи ден покрай икономическата криза в САЩ, казаха че такова понижение на борсовите индекси не е имало точно от 11. септември 2001 г. Още един мотив населението да подкрепи действията на държавата срещу 'виновниците' за атаките срещу търговския център.

Не казвам, че атентатите от септември 2001 са инсцинирани, но щом има такива факти, трябва сериозно да се замислим за това, на какво е способно правителството на САЩ, а и каква цена трябва да се плати ;)

Абсолютно на твоето мнение съм.Според мен обаче са си инсценирани нещата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

След като изгледах Зейнгест (мисля, че и други хора го споменаха), вече нямам почти никакви съмнения в истинността на темата. Не се и учудвам - масово хората толкова изпростяват и не мислят, че стават перфектната мишена за манипулация. Жалко, че цената е човешки живот.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Отдавна целия свят знае отлично че Америка е нация от убийци,която се интересува само от едно - да печели от всичко. Непрекъснато воюват и убиват,но винаги следват правилото - далеч от Америка и там,където има полза. Изразена или в долари или в петрол (най вече). Идват и бомбардират далеч от своята страна,убиват и казват - "сори" за невинните жертви. От какъв зор идваха да бомрадират Югославия (тътена от ракетите се чуваше ясно). За Кувейт беше ясно - там има петрол и те трябваше да сложат ръка на него. И изобщо защо се вживяват в ролята на световен полицай и тичат да натупат всеки,който не играе по техните правила? За този случай (11 септ) не искам да коментирам нищо. Но от хора като тях може да се очаква всичко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Немога да кажа, че съм 100% прав .. доста и материали съм гледал за 11 септември и да Ви кажа чествно според мен си е направо нагласено.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Колкото повече чета и гледам филми за 11.09 токова повече вярвам,че Американското правителство са направили всичко.

Каква е тази мания от тях да са най, не мога да разбера.Със сигурност има и други държави,който си жертват народа,ама тия минават всякакви. граници.

 

Всяка цел си иска своите жертви. :) Нов Световен Ред или Глобализация или Световен Съюз както искате го наричайте - това е целта. :D Novus Ordre Seclorum - има го на банкнотата от един долар, където се намира пирамидата с окото. :D :D Става въпрос за завладяване на цял свят, създаване на Ново Световно Правителство и поробването на човечеството. План следван 300 години и в момента почти изпълнен. В момента е в ход въвеждането на Световна Валута, обединяването на ЕС в Евро Република с президент, обединяването на Северна Америка и тн ! Теории на конспирацията, анти-глобалисти, протести по света... луди хора, но те говорят това от 15 години и сега са ПРАВИ !!! В момента това се случва ! Замислете се.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честно да ви призная не бих искала да вярвам в това, в което сте започнали да вярвате и вие. Звучи ми изключително ужасно всичко това да е било подготвено абсолютно нарочно с цел нова война, господство, пари и вички производни. Вярно, че политиката е мръсна, вярно, че тези хора искат всичко за себе си и винаги са го правили, но да направят това....в центъра на Ню Йорк да убият толкова хора, да разрушат толкова неща...някак си изглежда ми прекалено глобално, за да е истина. В тази случка са участвали доста хора, за да се стигне до това...не мислите ли, че все някой щеше да проговори...все нещо щеше да излезе...не знам. За мен да организираш всичкото това трябва да имаш доста хора зад себе си...не знам...някак си не мога да повярвам, но от друга страна като се замисля как пуснаха атомна бомба само за да я изпробват и започвам да се замислям. Но като че ли не искам да вярвам на това, защото е прекалено зловещо за мен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

А аз пък честно да си кажа истина е, и то голяма истина. Всичко е вярно и се радвам че са разгадали всичко. А и още една лъжа която крият американците Осама Бен Ладен не съществува. Всичко е инсценировки, за да може Америка да завземи земите на ирак. Все пак нека помислим реално земите с петрол са точно там. Помислете и ще намерите отговор на много вапроси свързани с това.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 2 months later...

истината ще излезе наяве но най рано след 200 години, всичко е по сценарий на мериканското правителство няма по голяма измама от това лошото е че много хора си отидоха заради тия зли хора !!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Днес се навършват 9 години от събарянето на кулите близнаци,отнели хиляди човешки животи. Нека всички те почиват в мир!

 

А ето и видео-филм,конспирация.

http://vbox7.com/play:d3bf1996

Link to comment
Сподели в други сайтове

По-скоро вие, а не масата са наивни. Прочетохте 2-3 статийки (повечето, които са преразкази на по-обширни такива от световни медии), изгледахте 2 клипчета и 1 филм и се вързахте. А не се замисляте, че всичко това е просто ГЛЕДНА ТОЧКА, която не пледира нито да е достоверна, нито да е истина. Не намирам нищо лошо в това да се появяват въпросните статии, репортажи и дори цели филми, в които да се търси конспирация, но стига хората да ги възприемат като тема за РАЗМИСЪЛ и ДИСКУСИЯ, а не източник на факти.

Редактирано от DejaVu
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...