Jump to content

Skruki

Ramaniacs
  • Коментари

    100
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

Skruki's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. не знаеш как избягах и бягам от ...

  2. Телата пак пулсират,не искат да спират. (dance)

  3. на палатка ли бе мацка?

  4. :*:* bubeeee maaa,cianko u sliven she hodim li ? (dance)

  5. дИвана снима "Ядене всеки ден" Гостува и на Ути: Ути: Здравей Ивана,как си днес?Виждаш ми се напълняла. дИвана: Оляяяя,топчо!Напълняла съм,но това е от стреса.Докъто Бог ме подкрепя и феновете ми също,аз няма от какво да се срамувам.Донесла съм и изненада,кутия бонбони от чужбина. Ути: Но тя е празна? дИвана: Казах кутия,не бонбони.Сега ще кажеш,че копирам Ростислава,но не е така.Достатъчно зряла и компетентна жена съм по всякакви теми.Квантовата физика ме е научила да се браня в живота.Винаги мъдростта ме е спасявала.Впрочем шапката ти ще седи по-добре на мен. Ути: Стига толкова приказки,че вече съвсем ще ни свалят от ефир.Нека преминем към готвенето. дИвана: Аз не съм дошла да готвя,аз съм жена с морални ценности и духовна висота.Всички да замълчат и нека,нека всеки погледне към небето и да си пожелае нещо.Аз съм сигурна,че на добрите хора им се случват само лоши неща.Междодругото харесвам интрото ви,ще направя кавър и на него. Ути: Тъпа както всеки ден,от тук небето дори не се вижда!И къде са ми продуктите да го еба? дИвана: О сладур мръсен,няма ги.Нуждаех се от загрявка,пък и имам да снимам клип на най-новата си песен "Ядене всеки ден".Тя е посветена на моето ежедневие от 7-8 години насам.Откраднала съм я с много чувство,това е поредният ми кавър на Индира.Този път не смятам да й плащам авторските права,още й се сърдя за дето не ме почерпи преди 35години. Ути: Преди 42,но както и да е.Аз не знам защо изобщо поканихме теб,но тъй като няма да готвим,ще ни кажеш ли все пак нещо? дИвана: Щом няма да готвиш-чус моето момче.Аз не съм дошла за пари,за мен те не са най-важното.Не правя всичко за слава и пари.Последно изчетох "Шифърът на Лео" и той ме научи,че ако докъто четеш ядеш и не се движив въобще,можеш да качиш изумително много,чак аз се удивих. Ути: Твоята колежка Хyбиби е тук с приятелката си Наргиз в публиката,здравей Бибке,ще кажеш ли нещо за колежката си? Биби: guzellere bakarsin yuregimi qkarsi soyle soyle sevgilim benden neye kacarsin gel yanima yanima seviselim can cana haydi nargiz gece gunduz gezersin kafayida cekersin mastikayi icersin beni nedenuzersin bana oyun sen yapma yuregimi sen yakma cokcapkin. дИвана: Всичко разбрах,но няма да го споделя с вас,благодаря ти и нека,нека всички погледнат към небето.. Ути: Млъкни ма,циганкоооооо.Последен въпрос,любим спомен от детството? дИвана: Банички,мекици,кьопало...на баба ми. Ути: С това нашето предаване завърпва.Надяваме се да ни има и другата седмица,ако не можете да се гръмнете. Турската част съм я копнал,да не си помислите,че съм турчин
  6. Има много луди хора.Хитлер също е искал да завладее света,нали? Абсолютно на твоето мнение съм.Според мен обаче са си инсценирани нещата.
  7. Благодаря!

  8. 5*,харесвам разговорливите хора. ;)

  9. Skruki

    Vladura88

    Имах предвид някаква тема изобщо с предложения по всякакви въпроси.Например да е с името на раздела "Въпроси и предложения".
  10. vladura88 - защо и него не го направите зеленичак или там в оная групата,дето са останалите?!?От много време той пуска почти всички от новите песни. И си направете някаква тема за предложения,която да е качена като важна :1000 (34):
×
×
  • Create New...