Jump to content

bisermbrod

Ramaniacs
  • Коментари

    54
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

About bisermbrod

  • Рожден ден 26.10.1968

Contact Methods

  • Website URL
    http://serbmusic.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Лом

Последни посетители в профила

512 посещения в профила

bisermbrod's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. За всичко,което ядете и пиете може да се намери информация в книгите или нета,че е вредно...Дори за това дето смятате че е супер супер полезно,ако поровите упорито ще намерите куп неприятни неща...На всеки човек изброените от всички Вас "вредни" неща в целия образователен раздел тук оказват съвсем съвсем различно влияние...Това,което е навредило на някого,за друг може да е абсолютно безвредно и т.н. и т.н...Да не говориме че след време "учените" могат да запеят съвсем друга песен за това или онова - зависи чии интереси защитават,както се сещате. И понеже тази тема е за Кока Кола - пия Кока Кола и Пепси кола от 1979 - вярвайте ми - всеки ден и то доста...и още мърдам,даже футбол още играя,макар и не във Висшата лига на Англия...Бъдете здрави и не прекалявайте с нищо...особено с четенето на глупости.
  2. bisermbrod

    Защо социализъм?

    Социализъм...Самата дума буди доста спорове и най вече ругатни по форумите от "демократично" мислещи млади (най вече) хора...За мен и за повечето хора (всъщност вече май всички) от т.н. провинция или по точно - за всички извън няколкото големи града, тази дума означава просто един голям период от време. Време в което най просто казано всичко си беше на мястото. Не идеология, не някакви партий и техните лидери, не петолъчки или каквито и да е символи. М не. Просто едно време, в което нещо се правеше. Хората работеха. При това всички. Ред,законност - това не са думи а релността тогава. Ежегодно се строяха 100 000 нови жилища. 90 % от жилищния фонд бе частна собственост (в най-развитите капиталистически страни тази цифра се движи между 30-40 на сто). Никой не заключваше къщата си и не се страхуваше за децата си и за колата...В областта на спорта Бг беше дълго време между 5 те най добри страни в света - на олимпиадите мачкахме всичко живо и ако някой се съмнява,то нека пощрака в Уикипедия...Официалните световни статистики ни нареждаха на 29 място в света по жизнено равнище и социално положение на хората...За сегашните класаций всеки знае - по всички показатели сме последни,винаги последни. Сигурно някой мисли че това е било изкуствено,насила и прочие глупости...Ми що не стане и сега така? Да, коли се купуваха трудно,не като сега - куцо и сакато (и най вече неграмотно) кара кола и тълкува правилника както намери за добре. Демократичен преход...наистина ли някой смята,че има такова нещо в БГ? Нищо подобно - 23 години си гониме опашката,или ако трябва да цитирам една песен - 9 000 000 мишлета (вече не толкова) взаимно се изкарват ченгета,а котараците подхвърлят досиета и си пият кафето. Редуват се правителства на различните нашенски "партий", прокарват малоумни закони,целящи само едно - да богатеят за сметка на същите тези мишлета...На никого ли за тези 23 г. не му текна,че народ с нашия манталитет може да живее що годе достойно само и единствено точно при въпросният строй...Ние не сме и никога няма да станем нито германци,нито американци или квито се сетите. Със сигурност ще дойде и момента на просветление,но най вероятно след още ... 45 години. Един умен човек някога е казал - "Демокрацията е най несъвършената система,но по добра просто никой не е измислил" - е,ние ще почакаме още,за да се убедиме в правотата на въпросният човек. Огледайте се - всичко около нас е правено тогава - до 90г....сега се прави само едно нещо - къщи на мутри и на чалгаджийки... В живота всичко е въпрос на гледна точка...моята е такава. Няма да водя спорове с никого,така че дайте газ на чалгата,пускайте тв да чуете кое поскъпва днес и да видите ББ как реже некоя лента и как обещава "светло бъдеще" (откъде ли ми е познато) и наздраве !
  3. Отдавна целия свят знае отлично че Америка е нация от убийци,която се интересува само от едно - да печели от всичко. Непрекъснато воюват и убиват,но винаги следват правилото - далеч от Америка и там,където има полза. Изразена или в долари или в петрол (най вече). Идват и бомбардират далеч от своята страна,убиват и казват - "сори" за невинните жертви. От какъв зор идваха да бомрадират Югославия (тътена от ракетите се чуваше ясно). За Кувейт беше ясно - там има петрол и те трябваше да сложат ръка на него. И изобщо защо се вживяват в ролята на световен полицай и тичат да натупат всеки,който не играе по техните правила? За този случай (11 септ) не искам да коментирам нищо. Но от хора като тях може да се очаква всичко.
×
×
  • Create New...