Jump to content


Влакове - призраци


Препоръчани коментари

Влакове - призраци

 

th_8024.jpg

 

 

 

Призрачните превозни средства - влаковете, наравно със своите събратя, корабите и автомобил ите-призраци, са феномени, които сериозната наука не се е наемала досега да проучи сериозно.

 

Призрачните явления се делят на три категории:

 

Първата включва -неочакваното появяване на катастрофирал автомобил, на мястото, където се е блъснал.

 

Втората, в нея попадат превозните средства-призраци, управлявани от собствениците си, появили се неочаквано. Призракът може да бъде забелязан в огледалото за обратно виждане.

 

Третата категория включва превозните средства, които се появяват сякаш от нищото, на места, на които няма логика да се появяват.

 

Говори се за локомотиви, а понякога и на цели влакови композиции, появили се неочаквано и също тъй неочаквано се изгубвали в мъгла. Най-често става дума за случаи, при които, унищожен по някаква причина влак, най - неочаквано се появявал на хиляди километри от мястото на инцидента.

 

Недалеч от Глазгоу, призрачен локомотив се движел по линията "Хайленд" близо до шотландския град Дънфърмлин. Той имал три вагона и малък сив локомотив. Последните сведения, записани в гароватакнига били от 1921 год., след това, никой не го е чувал и виждал. Няколко години след това, през 1929 г., очевидци се кълнат, че са го виждали как се плъзга над релсите, без да ги докосва.

 

След поредицата книги от Крие Удиарт - "Похитени в Охайо"- пак очевидци, разказват как влакът на президента Линкълн бил обладан от духове.

 

Един от най-популярните влакове-фантоми е влакът-призрак, известен под името "Светлините на Сейнт Луис" за който все още се разказват легенди.

 

Увеселителен влак, дерайлирал край гарата на град Рим - очевидци разказват, че когато машината наближила тунела, влакът изведнъж потънал в млечнобял облак и изчезнал в небитието.

 

Може би, този случай е щял да бъде забравен, ако 80 години по-късно не се е появил неочаквано в Украйна. Това се случило през 1991 г. Влакът се движел абсолютно безшумно, без машинист и с капаци, спуснати на прозорците.

 

Според изследователите на паранормалните явления, този случай е бил най-сигурното доказателство за съществуването на черните дупки в пространството и във времето на нашата планета.

 

"Психо"

 

www.Chudesa.net

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...