Jump to content

Препоръчани коментари

🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN
🎵 Song Title / Заглавие: KUDE SI
© & ℗ Redehaka Studio 2026 / GM Music
📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid
🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio
🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio
📝 Lyrics / Текст: Герго Милов - 
🎼 Music / Музика: Герго Милов
🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio
🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision
📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision

Едва не умрях буквално днес при зъболекаря.Отваря ми зъба, ряза венеца. После нерв ли натисна какво прави, усетих болка и как стигна до мозъка. А бях с толкова упойка. Че като се замаих, прилоша ми. Той ме питаше как съм, викна сестрата, тя ми даде да дишам теменужки да се свестя, той ме пръскаше с вода. Остави ме да лежа известно време, после ми каза да изчакам в съблекалнята да ми мине. То като почна да ме боли и замайването. Пак ме викнаха, пак ме сложиха да лежа, било ми се променило цвета на лицето каза сестрата. Вика после ще дойда да те видя пак. Той отиде да чисти зъбен камък в другата стая. После дойде пак да ме види и да ме пита как съм. Вика колко си красива, няма да те оставя така. Сложи ми още упойка да мога да се прибера, да не ме боли. Утре пак в 8;00 ще ходя и аулин каза.

Но интересното е,че още не е започнало да ме боли.

Рицарят на Седемте кралства с всеки епизод все по-кратък, Що така?

Вече няма Замунда май окончателно. 

преди 4 минути, Sunlight каза:

Едва не умрях буквално днес при зъболекаря.Отваря ми зъба, ряза венеца. После нерв ли натисна какво прави, усетих болка и как стигна до мозъка. А бях с толкова упойка. Че като се замаих, прилоша ми. Той ме питаше как съм, викна сестрата, тя ми даде да дишам теменужки да се свестя, той ме пръскаше с вода. Остави ме да лежа известно време, после ми каза да изчакам в съблекалнята да ми мине. То като почна да ме боли и замайването. Пак ме викнаха, пак ме сложиха да лежа, било ми се променило цвета на лицето каза сестрата. Вика после ще дойда да те видя пак. Той отиде да чисти зъбен камък в другата стая. После дойде пак да ме види и да ме пита как съм. Вика колко си красива, няма да те оставя така. Сложи ми още упойка да мога да се прибера, да не ме боли. Утре пак в 8;00 ще ходя и аулин каза.

Тази тъпа тема не заслужава божествения ти коментар! 🌹🩷

преди 28 минути, Sunlight каза:

покани го на вечеря и после у вас 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...