Jump to content

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Lelqtian каза:

Спешно няма ли във ваше село? ти май имаше проблеми с бъбреците? майната и на работата

Боли ме щото вчера мк цепиха венеца. И като мине въздействието на,аулина и антибиотика и почва да боли.

• Отговори 147
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 37 минути, Sunlight каза:

Боли ме щото вчера мк цепиха венеца. И като мине въздействието на,аулина и антибиотика и почва да боли.

лошо, ма поне не е съвсем от изневиделица (както изглеждаше от предишния пост).

Но е хубав повод да отидеш пак до зъбаря и да се видиш с оня малкия от ренгена. Направо си е знак от съдбата! 

преди 11 часа , Lelqtian каза:

лошо, ма поне не е съвсем от изневиделица (както изглеждаше от предишния пост).

Но е хубав повод да отидеш пак до зъбаря и да се видиш с оня малкия от ренгена. Направо си е знак от съдбата! 

И друг път ми е ставало така. От години лекуваме листата с дренажи и аулин., антибиотик само и само да избегнем операцията. Още в петък ми каза като го цепна горе венеца или антибиотик и аулин или махаме короната и щифта, обработване го с микроскоп или нещо такова не помня,вече и да слага нова корона за 120 евро.

От днес вече като се събудих и съм подута, и съм на работа. Утре, ако съм още по-зле изобщо няма да дойда на работа.

Утре ще дават пари и ще изкарам и третия ден. Ще се жертвам за фирмата. Няма да ми е за първи път да работя подута.

преди 1 минута, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey @fengergana сменям професията!!!

7D28E9A8-6C19-46DA-A877-FE6DB21B1C90.jpg

Как ще сменяш професията като ти такава нямаш? Цял живот си безплатна миндилеса.

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Стига си я бутала тая безличница

И аз така казвам като те видя на първа страница в ало.бг

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

И аз така казвам като те видя на първа страница в ало.бг

А ти какво правиш там??? Или си ми колежка,или пак ме поръчваш след поредния литър алкохол???!!??!

преди 14 минути, xroflx9 каза:

А ти какво правиш там??? Или си ми колежка,или пак ме поръчваш след поредния литър алкохол???!!??!

Търся миндилеси и ги пращам в Германия да ми пълнят джобовете!

Току що, Emanuela.Carey каза:

Търся миндилеси и ги пращам в Германия да ми пълнят джобовете!

Да ме разсейваш изтървах сеира от Eden! Ресторант,който ще гледаш само от сторитата на Андреа!!!!

IMG-6071.jpg

преди 30 минути, xroflx9 каза:

Да ме разсейваш изтървах сеира от Eden! Ресторант,който ще гледаш само от сторитата на Андреа!!!!

IMG-6071.jpg

бях там, има и клуб вътре и ме лашка един филмар!!!!!!!!!

преди 30 минути, fengergana каза:

бях там, има и клуб вътре и ме лашка един филмар!!!!!!!!!

Да,мило,нали бяхме на една маса и платихме сметка колкото заплатата на @Emanuela.Carey!!!!!

Редактирано от xroflx9
преди 1 час, xroflx9 каза:

IMG-6071.jpg

Аз в български заведения НЕ сядам! Много под нивото ми е!

преди 22 минути, Emanuela.Carey каза:

Аз в български заведения НЕ сядам! Много под нивото ми е!

Да,така е. Строиш права тъй като си леличката събираща таксата за тоалетните!

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Да,така е. Строиш права тъй като си леличката събираща таксата за тоалетните!

Ти в тоалетните си обърсала с коленете много повече подове, от колкото леличките!

преди 55 минути, Emanuela.Carey каза:

Ти в тоалетните си обърсала с коленете много повече подове, от колкото леличките!

Сякаш е нещо лошо!!!!!

200.webp

Днес ми сложи дренаж, боли ме като го слага, аз си знаех, че горе венеца още ме боли. В сряда в 8:00 пак ще ходя щото в петък и понеделник както той искаше аз съм на работа. 

Бънито е минал чак Рики на. Грами на 1 февруари. Спечелил е наведнъж 3 Американски Грами, сред които и за Албум на годината на испански език. Затова Рики написа голямо писмо за Бънито колко се гордее с него, зашито Бънито направи история на Грами- никой друг испански изпълнител не е взел 3 Грами наведнъж от Американските. Рики има 2 Американски Грами- през 1999 и през 2016. Затова Рики толкова се гордее с него, че той проби на Световния пазар на испански, не измени на езика си, корените си, а е горд пуерториканец като Рики. Бънито ще пее и на Супербоул на 8.02. Аз не мога да го възприема как е толкова слушан.

преди 3 часа , Sunlight каза:

Днес ми сложи дренаж, боли ме като го слага, аз си знаех, че горе венеца още ме боли. В сряда в 8:00 пак ще ходя щото в петък и понеделник както той искаше аз съм на работа. 

Бънито е минал чак Рики на. Грами на 1 февруари. Спечелил е наведнъж 3 Американски Грами, сред които и за Албум на годината на испански език. Затова Рики написа голямо писмо за Бънито колко се гордее с него, зашито Бънито направи история на Грами- никой друг испански изпълнител не е взел 3 Грами наведнъж от Американските. Рики има 2 Американски Грами- през 1999 и през 2016. Затова Рики толкова се гордее с него, че той проби на Световния пазар на испански, не измени на езика си, корените си, а е горд пуерториканец като Рики. Бънито ще пее и на Супербоул на 8.02. Аз не мога да го възприема как е толкова слушан.

Видя ли се с тоя от рентгена? 

Сега осъзнавам колко голямо нещо е направил Бънито на наградите Грами сега като ги гледам. Той е спечелил Американско Грами за Албум на годината на 68-та церемония на Грами 2026. Стана първият испаноезичен изпълнител, който спечели Грами за Албум на годината. Това е нещо голямо за латино изпълнитлите. И при това Бънито в конкуренция с абумите на Лейди Гага, Сабрина и той спечели. И Рики е печелил Грами ама за изпълнение и за Най-добър поп вокален албум през 2016, но никога не е печелил Грами за Албум на годината. А трябваше да минат 68 години на Грами да се появи Бъни и да спечели тази награда. Рики има за албум на годината ама на Латино Грами. Затова това си е гордост за Пуерто Рико и испаноезичните изпълнитли и ще остане в историята на Грами. А го гледах толкова е земен Бънито на Грами. Ще го видим как ще се представи на Супербоул в неделя. Той ще стане първия самостоятелен испански изпълнитл, който ще пее там. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...