Jump to content

Препоръчани коментари

преди 43 минути, Just_Me каза:

Аууу 😁

Screenshot_20260108_184108_Facebook(1).jpg

Ами Азис не кани хигиенистки на сцената, в нейния случай  трактористки.

преди 20 часа , DevilWish каза:

И на мен са ми любими тези песни, както и "4 секунди". Двете версии на "Проба-грешка", "Раздялата".... "Сложно-невъзможно" също ми беше любима. Май нямаше слаба песен в този албум. "Да ти вярвам ли" и "Забранявам си" заслужаваха клипове. Харесвам много песните в този стил на Анелия.

Забранявам си е песен от "Добрата - лошата". За мен тоя албум е супер посредствен - избери цвета на пръднята ми за нощта не е песен, която бих слушал или 4 секунди.

преди 20 часа , Karma93 каза:

На първа страница ме виждате да грeя,

но аз си зная колко ми е струвало...

proud-of-you-emotional.gif

Да грее или да загрозява първата страница с оперираната си старческа мутра?

• Spiders
📰 Новини
Ива и Велислава Костадинови стартират годината още по-силни и въздейс
Ива и Велислава Костадинови представиха новия си музикален проект „Любовта те чака“, част от проекта „Фолк Фюжън: Нови звуци на българския фолклор“ на
signalbg • 8 Януари 2026
преди 1 минута, xroflx9 каза:

Коя от вас прокле Сими с първия й флоп????

Първи? След Вендета беше наредила доста флопове. Соловите, дуета с Адам, дуета с Лидия, дуета с Джена.

преди 2 часа , Willy каза:

Мама ерата с модерни песни не беше родила огромен хит, Гивмилов флопна, втория дует с Цура не пожъна и една трета от успеха на Пей сърце, не засичаха Шефката за нейна песен, рейтинга сринат със снимки от участия...следващата песен можеше да е билет за флоп лудницата на ГлориА и ИВАНа(бг khia asylum), но вместо това разби всичко с един от най-големите хитове за последните 10 години!

spacer.png

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Да не е била адашката?

преди 10 минути, xroflx9 каза:

Просто дори Галин не иска да пазарува гледания за нея. Новата му страст е Мирела, а Лидл, Дрисня и Сими са като Гюр, Иван и Тони Дач.

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

Забранявам си е песен от "Добрата - лошата". За мен тоя албум е супер посредствен - избери цвета на пръднята ми за нощта не е песен, която бих слушал или 4 секунди.

Да, знам, че е от "Добрата-лошата", но са ми еднакви като стилистика. И двете заслужаваха внимание. На мен пък песни като "Отивам си, защото те обичам" и "Прегръщай ме" не ми харесват. 

Току що, DevilWish каза:

Да, знам, че е от "Добрата-лошата", но са ми еднакви като стилистика. И двете заслужаваха внимание. На мен пък песни като "Отивам си, защото те обичам" и "Прегръщай ме" не ми харесват. 

слушай тогава:

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.9003a2bb2e222888b4041dab3bde882d.png

пълен флоп за ася дойчева. Да се стяга.

Калкулатор е занулен. "Локуми" е мегахит пред тая боза.

Току що, Andrew Cunanan. каза:

слушай тогава:

Слушам! Даже няма омръзване. "Не съм ангел" ми е любимия поп-фолк албум и най-вече Последен адрес, Моят нов любовник и Мъж на хоризонта. Дори само заради тези три песни си заслужава. Чак песни които не харесвам и са едни от най-слабите на Преслава като Нощна смяна, Другата и Пак ще ме обичаш не ги забелязвам покрай тези три брутализма. ❤️ 

преди 1 час, Just_Me каза:

Аууу 😁

Screenshot_20260108_184108_Facebook(1).jpg

Фън факт: Единствено Галена е поканена(засега)

преди 29 минути, Гальо каза:

CC7B894D-6649-41BE-AEC0-E9A05D65E494.jpg

Емо вярно ги е напуснала. И Джорданка я няма

Андрей с втора песен с над 2М, май това му е първата година от 2015-та насам с две успешни поп-фолк песни.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Първи? След Вендета беше наредила доста флопове. Соловите, дуета с Адам, дуета с Лидия, дуета с Джена.

spacer.png

Флоп си ти миличка. Дуетите с Адам гонят 8 милиона. Песента с Лидия се въртеше по дискотеките също. А дуета с Джуна верно че беше флоп ама то и самата песен беше с прецакано аудио.

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Песента с Лидия се въртеше по дискотеките също

В детските дискотеки сигурно

paragwontbms-tokyo-toni-laugh.gif

Ха, Вая да не е подписала с “Пайнер“?

edit - 

Вая 3 000 лв. 1 533,88 €

Някой е оставъл Валя без л-то в темата за хонорарите

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

В детските дискотеки сигурно

paragwontbms-tokyo-toni-laugh.gif

Не знам,ти ще кажеш,теб само там те пускат!

stem-steam.gif

преди 3 минути, Karma93 каза:

Ха, Вая да не е подписала с “Пайнер“?

edit - 

Вая 3 000 лв. 1 533,88 €

Някой е оставъл Валя без л-то в темата за хонорарите

Вая е в списъка на Пайнер от времето когато беше с Ра Мюзик защото те им уреждаха участията. Но сама обяви, че повече няма да се занимава с музика и не ходи по участия от много време.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...