Jump to content

Нов флоп за Фики?  

5 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Director: Nikolay Draganov Music: Brothers Stoyanovi Arrangement: Brothers Stoyanovi Lyrics: Cecy Ludata Glava Mix,Mastering: Rosen Stoev Reptilla,Brothers Stoyanovi Makeup: Ceco Andreev Photographer: Georgi Malev,Zahomir Doladzhakov Stylist: Yordan Ivanov

преди 4 минути, pacho каза:

Утайките на дъното. Ужас....

Тя и песента е такава.
На тоя Цеци ми харесва само песните с Емилия. А пък Фики..... после защо никой не му е купил и качил албума. Ами с такива песни....... така ще е. Няма да се купуват такива албуми. Тази песен за дрогирана, пияна или насрана аудитория е? Гнусотия до шия!

Не знам защо губи времето на всички с такива лайна. Хората показаха какво искат от него с най-гледаната песен от албума му

Изтърпях 10 секунди от Цеца и 5 секунди от фико. Не бих повторил... отврат. Мина им времето на този тип кючеци.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Не знам защо губи времето на всички с такива лайна. Хората показаха какво искат от него с най-гледаната песен от албума му

Категорично! Това е най-добрата му песен в последните години даже!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...