Jump to content

Препоръчани коментари

преди 41 минути, asylum каза:

Непростимо е Дъното да не ти е номер еНо, къде е Късай? Цура и Преса вместо Лом - недопустимо!

Дъното излезе средата на годината, другите вече бяха заваксали. Късай също за 1 месец трябва да я слушам минимум 10 пъти на ден

Ломска тази година освен Дъното е слаба ракия, тъй че заслужено!

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Дъното излезе средата на годината, другите вече бяха заваксали. Късай също за 1 месец трябва да я слушам минимум 10 пъти на ден

Теди Александрова е в траур. 

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Че аз Дъното го дъня нон-стоп, откак е излязла. Не омръзва, за разлика от други. Вечен хит! Смаза Сен Тропе и Панамера!

преди 6 минути, Sunlight каза:

Теди Александрова е в траур. 

Това какво общо има с моя Спотифай?

spacer.png

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Хихи

spacer.png

spacer.png

страхотен вкус, с изкл. на Янка, дето няма хит от 100 години.

преди 31 минути, asylum каза:

Дето си написал, че й е слаба годината. Аз не мога да си го представя как е ходила на участия усмихната, щастлива, а вътре в душата й какво е било и как го е криела. Как съм я виждала по участия и с Коце си говорят   толкова интелигентно говори и се усмихваше , а какво й е било. Тя е Стрелец като мен и сме родени на една дата. 

преди 16 минути, Sunlight каза:

Дето си написал, че й е слаба годината. Аз не мога да си го представя как е ходила на участия усмихната, щастлива, а вътре в душата й какво е било и как го е криела. Как съм я виждала по участия и с Коце си говорят   толкова интелигентно говори и се усмихваше , а какво й е било. Тя е Стрелец като мен и сме родени на една дата. 

Къде съм написал, че й е слаба годината? За мен тя е номер 3 тая година - след Ема и Галя. 

Аз нямам спотифу врапед, щото съм беден човек от народа и слушам през йотубе, най-слушаната ми песен тази година е

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз нямам спотифу врапед, щото съм беден човек от народа и слушам през йотубе, най-слушаната ми песен тази година е

Още не са обявили от йоутубето

преди 18 минути, asylum каза:

Къде съм написал, че й е слаба годината? За мен тя е номер 3 тая година - след Ема и Галя. 

Писал си, че освен Дъното тази година е слаба ракия. 

преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза:

За сметка на това - проявяваш вкус!
И на мен това ми е най-слушаната песен, аз слушам и на winamp като съм на лаптопа :D 
Миналата година - С нервите съм зле
Тази година - Не вдигай, а иначе от самите песни 2025 - Дъното копай и Хулигани.

преди 8 минути, Sunlight каза:

Теди тази година има две песни, дуети. С Емануела и Силвър. Това е искал да каже според мен. Но мисля, че не го писал той това за Теди.

преди 15 минути, Sunlight каза:

преди 6 минути, Mastikata каза:

Теди тази година има две песни, дуети. С Емануела и Силвър. Това е искал да каже според мен. Но мисля, че не го писал той това за Теди.

Не го написах аз. Аз само я хваля. И дуетът със Сисо е хит.

преди 1 минута, asylum каза:

Не го написах аз. Аз само я хваля. И дуетът със Сисо е хит.

Знам, но може би е объркала. По-горе пишеше, че има самото "Дъното копай".

Когато разпродадеш 4 дати и накрая те подгрява ПАОЛА. Софке, Софке...

Не знам дали е вярно, ама дочух че организатори на концерта са Куку бенд, всичко покриват те, Софка просто пее и взима само 10% от печалбите.

преди 44 минути, Willy каза:

Когато разпродадеш 4 дати и накрая те подгрява ПАОЛА. Софке, Софке...

Не знам дали е вярно, ама дочух че организатори на концерта са Куку бенд, всичко покриват те, Софка просто пее и взима само 10% от печалбите.

Радвай се, че не е Лоренцо. ☠️

Къде са феновете на Ванча да коментират разлъката й със Стояна! У фейса се питат у кого ще остане детето 🤭

преди 38 минути, asylum каза:

Къде са феновете на Ванча да коментират разлъката й със Стояна! У фейса се питат у кого ще остане детето 🤭

?

Да знаеш лукса как успокоява! Седя си, но не съм ли права?

Мили, знам, че ти нагарча, нагарча, като гледаш колко харча ли, харча....
мили, мили, знам, че съм безобразна, картата ти май е празна.... ❤️❤️❤️ 

Само такива гаджета да имаме! ❤️❤️❤️ Това е любов и изкушение, а не някакъв гол секс! ❤️ 

Софи е пяла и с Миро, един от нейните дуети със Слави и неговия дует с Анелия

Меди, Преслава, Константин, Тони Стораро, Дони са другите дуетни партньори

Интересно дали ще има и Капучина или е твърде кючек за Арена 🤣

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Хихи

spacer.png

spacer.png

Цуци едва на 5то място? Магазините на Шанел ще ги гледаш само отвън както всяка година ми се струва!!!!

преди 19 минути, Mr. Greshen каза:

Софи е пяла и с Миро, един от нейните дуети със Слави и неговия дует с Анелия

Меди, Преслава, Константин, Тони Стораро, Дони са другите дуетни партньори

Интересно дали ще има и Капучина или е твърде кючек за Арена 🤣

Концерта е свършил за по-малко от 2 часа и е пяла само 10-15 нейни песни. Все повече вярвам, че е просто вокалист на Куку...
И с Орлин Горанов е пяла. Подгряващата май не е била Паола, но е изпяла доста песни в началото и после е пяла и със Софка.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...