Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Навремето се чудех защо не се оцени като даваше Хавана Тропикана вайб!!!

Хавана Тропикана от Малашевци

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Хавана Тропикана от Малашевци

Отивай да слушаш Анка и не коментирай класни и луксозни проекти!!!!!

преди 32 минути, xroflx9 каза:

Отивай да слушаш Анка и не коментирай класни и луксозни проекти!!!!!

Горски плодов хит

преди 2 часа , Mastikata каза:

ХАХАХАХАХАХ Цветелина или наричана от нас Цвъца ще пие едно кафе.... феновете й пишат супер "грамотно"! За коя става дума?

Ваня Миланова H0MnrwVAs3n.png се чувства благословена.  · 

Последване
5 д ·

ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРЕД мойте приятели и познати но за първи път от както имам Феизбук се налага да направя това писане към една КИФЛА ЗАЩОТО СЪМ МНОГО СИГОРНА ЧЕ ЩЕ ГО ПРОЧЕТЕ ...ТЯ ЗНАЕ КОЯ Е.... НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ .....ЩЕ ТИ ПУСНА СНИМКАТА БУБЛИЧНО ........КИФЛА С БЯЛ ШОКОЛАД........
......ИЗПРАТИХА МИ НЕЩО КОЕТО ВИДЯХ И НЕ МИ ХАРАСТВА .............................КИФЛО НЕ БУРЯТА КОЯТО Е ИСПРАТИНА .... ДА НЕ ПРОДЪРЖАВАМ БУБЛИКАЦИЯТА МИ КОЯТО ТИ ОТКРАТНАТА ОТ МЕН ......КРАДЕШ ЛИЧНО МОЙ ДУМИ.....КОЙТО НЕ ТИ ПОДХОЖДАТ..............КОЙТО СЪМ ПУБЛИКУВАЛА ПРЕДИ 5 ДЕНА ПОД МОЯТА СНИМКА ........И ДА СЕ ПРАВИШ НА НЯКОЯ ЗАЩОТО СИ ЖЕНА БЕЗ ПОКРИТИЕ ......ТИ КИФЛО СИ БУРЯ ЗА НАС...НО ИМА БОГ. ДВЕ КЪЩИ ЗАТВОРИ....ЕДИН ПЪТ ВЗЕ БАЩАТА ОТ ДЕТЕТО МУ ...ВТОРАТА КЪЩА ЩЕ ПРЕМЪЛЧА ..... ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ С ПОСТЪПКИТЕ СИ.......КАТО ПРАВИШ ТАКА ПОДСИГОРИГО С ЖИЛИЩЕ ТОЙ ДА Е СИГУРЕН КИФЛО КАКТО ИСКА ТОЙ...НЕГО МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ И ДА ЗАБЛУЖДАВАШ МЕН НИКОГА .... НЕ ДА ДАВАШ СЪВЕТИ ОТ СТРАНИ..........КЪДЕ Е ЛЮБОВТА ТИ КИФЛО КИФЛА С БЯЛ ШОКОЛАД....... СЕГА ПОЧВАШ ДА ВЛИЗАШ В ПРОФИЛАТ МИ И КРАДЕШ ЛИЧНО МОЙ ДУМИ .....не ти подхождат да крадеш мойте думи който идват от сърцето ми да ги слагаш под твойте снимки не ти подхождат не ги мърси пак го прочети не ги мърси ти специално мойте думи...Бъди себе си... което ти подхожда една кифла с пълнеж на бял шоколад си ти .....ИЗГЛЕЖДА ОБИЧАШ МНОГО ДА ЯДЕШ КРОАСАН С ПЪЛНЕШ ОТ БЯЛ ШОКОЛАД....Е ТУК СЕ РАЗМИНАВА МЕ ....Ти си едина обслужваща жена на ангажирани и семейни мъже ...Още веднъж показа каква кифла си с бял шоколад..Незнам от къде следиш профила ми като си блукирата....но ме радва да знаеш доказваш още веднъж че си една кифла и едно нищо...МНОГО добре знаеш коя съм....Много добре знам коя си ...Ако мислиш че е заради ОТАЙКАТА.....жестоко се лъжеш......ОТАЙКАТА СИ Я ЗАДРЪЖ.... ... ОТАЙКАТА САМ МОЖЕ ДА ВИДИ КЪДЕ СЕ Е ЗАБЪРКАЛ С ТЕБ .....ДА.. ДА....ДА СИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ САМ. .. АЗ съм те блукирала много одавна с кифла в моя крък на общуване няма......който е блукиран за мен не съществува...Аз няма да падна никога на нивото ти ....ЕДНА ДОСТОЙНА ЖЕНА КОЯТО ИМА АВТОРИТЕТ, ДОСТОЙНСТВО, ОБРАЗОВАНИЕ, ВЪЗПИТАНА ПО ВЪЗПИТАНА ПО ВЪЗПИТАТЕЛЕН НАЧИН НЕ БИ ПОСТЪПИЛА ПО ТОЗИ НАЧИН ..ЩЕ МИ КАЖЕШ В ДНЕШНО ВРЕМЕ .....ДА ДА ДА ЗАЩОТО ТУК СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЕ КАТО ХОРА ....ТИ ЗНАЕШ САМА... КАКВО НАПРАВИ.......ЖИВОТА Е КОЛЕЛО ...ТОВА ТВОЕТО КОЕТО НАПРАВИ НЕ Е ЛЮБОВ... ТОВА Е ЗАВИС , ЗЛОБА, МНОГО ЗЛОБА....НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ СТОЙ СИ МИРНО............СТОЙ СИ МИРНО ...ЛЪЖИ ТАМ КЪДЕТО ТИ ВРЯРВАТ ...ПРЕД МЕН НЕ ВЪРВИШ ....НО ТЪЙ КАТО СИ КИФЛА С БЯЛ ШОКОЛАД ... БЪДИ СЕ БЕ СИ КИФЛО........ИЗЧИСТИ ПЪРВО СЪРЦЕТО СИ ОТ МРАСОТИИТЕ И ПОСЛЕ КРАДИ И СЛАГАЙ ОТКРАДНАТИ ТЕ ДУМИ..........И ДА СЕ УБЕДИШ КОЯ СИ ЗАТОВА ТИ ПИСАХ ЧЕ ЗАТВОРИ 2 КЪЩИ И ИМЕТО ТИ ЗАПОЧВА С Буквата ‼️Е‼️ НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙ ПЕСЕНТА Е ЗА МОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ И......ПОЗНАТИ‼️...
....НЕ ЗА ТЕБ

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Няма толкова кичозна и грозна обложка като тая на Цуцолина. Тая жена е олицетворението на бедна тетка от народа. 0 класа, 0 стил. Гюр е къде-къде ПО!

преди 2 часа , fengergana каза:

новия тикток хит

Може някой проекти на Малина да не са били хитови, но са супер стилни, изпипани и класни. Другите пачи от нейната генерация не могат да се похвалят с такова качество!

преди 44 минути, asylum каза:

Горски плодов хит

това е по-добрата версия:

Жалко, че нямаше клип и просто изтече с 0 реализация.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Може някой проекти на Малина да не са били хитови, но са супер стилни, изпипани и класни. Другите пачи от нейната генерация не могат да се похвалят с такова качество!

това е по-добрата версия:

Жалко, че нямаше клип и просто изтече с 0 реализация.

Да, на Анелия много й пасна да вие в тая таллава. 
Изтече, щото нямаха правата. Маля ги купи.

Току що, Emanuela.Carey каза:

Не знаех че вече са качили Точно Никога в стрийминг

Хитов хит! Да му снима клип.

Видях Деса в тикток на плейбек  песента с албанеца... не знам кое да коментирам първо. Толкова е отегчена милата. Поведението й е на 65 годишна дето е попаднала на хаус парти. А колко се е запуснала, даже и черното не й помага вече.

Явно е трудно да отскочиш от фолклор към клубните участия. 

Коци ми каза, че вече само с Туци има точка на кипине... какво да кажа, добър вкус. 

преди 19 часа , Willy каза:

80к за ден, след хита на годината и първа колаборация между двата най-успешни лейбъла за млади.

Ама сигурен съм че в Споти ще счупи рекорди и ще е 72 дни на първо в бг чарта, с реални стриймове разбира се.🙂

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...