Jump to content

Препоръчани коментари

В Сашка Мега (стар) са много по-пеещи момичета от тия в Алоха Бета мюзик. Не знам защо Мъди ги забива с тия тъпи песни.

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Всички напад Галош, заради ДПС, ами Ивануша, която се слага на Бойко?

Всички обичаха Бойко тогава. Сега никой не помни тая изява на Ванча. 

преди 1 час, Willy каза:

В Сашка Мега (стар) са много по-пеещи момичета от тия в Алоха Бета мюзик. Не знам защо Мъди ги забива с тия тъпи песни.

Мирела и Селина са на едно ниво. Даже “Дельо Хайдутин” Мирела го докарва по-добре от Селина. 
Ивайла също е в техните рангове.

Габриела е една идея по-добра от Симона, а вече за Лидия и Десита си е ясно, че на живо винаги са били гола вода. 
Затова и двете нямаха против да изгонят Данна, която ги засенчваше от всякъде с пеене.

преди 1 час, asylum каза:

Всички обичаха Бойко тогава. Сега никой не помни тая изява на Ванча. 

От коя година е тази песен? Нина вече беше ли напуснала Пайнера първия път?

какво мислиш за този клип, май е режисиран от Нанков?

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

От коя година е тази песен? Нина вече беше ли напуснала Пайнера първия път?

какво мислиш за този клип, май е режисиран от Нанков?

Да, беше напуснала. Май е от лято 2009 или 2010. А Дозата излезе преди това зимата. Нина много работеше с Нанков, но Дозата май й е последният клип от него. Това им видео ми е любимото на Нина:

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

600195074_1381430446682390_1735597801241393364_n.jpg

типична балканска двойка - селяк с барби!

Къде е барбито?

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Мирела и Селина са на едно ниво. Даже “Дельо Хайдутин” Мирела го докарва по-добре от Селина. 
Ивайла също е в техните рангове.

Габриела е една идея по-добра от Симона, а вече за Лидия и Десита си е ясно, че на живо винаги са били гола вода. 
Затова и двете нямаха против да изгонят Данна, която ги засенчваше от всякъде с пеене.

Точно от Габриела снощи чух клипчета как пее по-добре от всички. 

преди 3 минути, Willy каза:

Точно от Габриела снощи чух клипчета как пее по-добре от всички. 

Бил съм на нейно участие и наистина пее хубаво на живо, но не може да прави чалга извивките толкова добре като Селина, Мирела, Данна, Ивайла.

Малко все едно е поп певица в Капките, на която ѝ се е паднало да имитира чалгарка.

Освен това просто не е интересна и няма индивидуалност. Като дебютира целият ѝ имидж беше базиран на това, че е визуална двойничка на Десита.

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Бил съм на нейно участие и наистина пее хубаво на живо, но не може да прави чалга извивките толкова добре като Селина, Мирела, Данна, Ивайла.

Малко все едно е поп певица в Капките, на която ѝ се е паднало да имитира чалгарка.

Освен това просто не е интересна и няма индивидуалност. Като дебютира целият ѝ имидж беше базиран на това, че е визуална двойничка на Десита.

Гаджето й на Габи е доста смотан. Не ме подмокря!!!!

А ти като фенка на всички флопаджийки в чалгата освен Ема е цяло чудо че не ни пропагандираш и Габриела!!!!

преди 5 минути, xroflx9 каза:

А ти като фенка на всички флопаджийки в чалгата освен Ема е цяло чудо че не ни пропагандираш и Габриела!!!!

Ми да пусне нещо силно като Карма. Все обира някакви огризки е рециклажи от Асенов.

Галин добре се сети да го смени с Казаков.

Между другото, въпреки че Пашев закопа Данчето, това все още е най-гледаната солова песен на певиците от нейната генерация. 
Време е да се махне от смрадливия Даймънд.

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Ми да пусне нещо силно като Карма. Все обира някакви огризки е рециклажи от Асенов.

Галин добре се сети да го смени с Казаков.

Ами аз отдавна казах че стила на Габриела е в песни тип Карма. Не знам защо Сашка и Меди решиха да я правят копие на Селина като нямат нищо общо.

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Между другото, въпреки че Пашев закопа Данчето, това все още е най-гледаната солова песен на певиците от нейната генерация. 
Време е да се махне от смръдливия Даймънд.

Гледам че Галин и Ванеса ще имат дует. Явно ни очакват нови дуети между Алфа и Даймънд. Да видим противното цигле Томас с коя Алфа ще го набутат

Понеделник 18:00 - Галин и Ванеса

WWW.INSTAGRAM.COM

2,591 likes, 50 comments - galin_music on December 14, 2025: "Изненада 😁💙 Понеделник 18.00 ч. Галин & Ванеса…🐺💎".
преди 11 минути, xroflx9 каза:

Гледам че Галин и Ванеса ще имат дует. Явно ни очакват нови дуети между Алфа и Даймънд. Да видим противното цигле Томас с коя Алфа ще го набутат

Съюзяват се да съборят Мегастар! Робов има готова песен и нищо чудно да е с Лидия.

Галин не пусна ли тая година албум? Сега бълва още песни, все едно произвежда тоалетна хАртия... мега флоп му беше всичко, даже и дуетът с Азис мини и замина, то не бяха маски, не беше ресет на инстаграма, отлагане на участия.

По-скоро да търси дуети с балкански певци, че няма ни 1.

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Съюзяват се да съборят Мегастар! Робов има готова песен и нищо чудно да е с Лидия.

Всъщност е трио с мен и @fengergana !!!!!!

Киара - “Флиртаджийка” - Coming soon

WWW.INSTAGRAM.COM

192 likes, 4 comments - kiaramadzharova on December 14, 2025: "Очаквайте до броени дни най-новата ми песен “ФЛИРТАДЖИЙКА” !🫦 Само и единствено в моят YouTube канал...
преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

По-скоро за да оцелеят. Мегастар щото са цъфнали и вързали...

преди 1 час , pacho каза:

Галин не пусна ли тая година албум? Сега бълва още песни, все едно произвежда тоалетна хАртия... мега флоп му беше всичко, даже и дуетът с Азис мини и замина, то не бяха маски, не беше ресет на инстаграма, отлагане на участия.

Да те допълня... това е според теб.

Трябва да свикнем с идеята, че това което не е във фийда ни, също някакви хора го слушат. Пък може да се окаже, че не сме в час. В топ 5 са песни с 20к повече от Тази дискотека. Така че..

download (12).png

преди 15 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Трябва да свикнем с идеята, че това което не е във фийда ни, също някакви хора го слушат. Пък може да се окаже, че не сме в час. 

Това е повече от ясно. Шепа застарели кукундели се пенят за своите още по-спаружени любимки, а животът навън си тече без дори да подозират колко откачени от действителността са.

преди 2 часа , pacho каза:

За съжаление "Тази дискотека" е хитът на годината, но останалите песни на Галин са пълен, ама пълен, провал.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...