Jump to content

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

За съжаление Анди няма капацитета да извие дори като глухоням

treyreloaded-tokyo-toni.gif

Под нивото ми е да споря с фенки на Анелия!!! Достатъчно наказание e липсата на вкус и класа 💋 

dipole.gif

Току що, xroflx9 каза:

Под нивото ми е да споря с фенки на Анелия!!! Достатъчно наказание e липсата на вкус и класа 💋 

Признай загубата и стриймвай хит ❤️

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Хммм да сравним Анелия и Андреа - едната е дебела и не може да пее, а другата е Анелия

gjirlfriend.gif

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

За съжаление Анди няма капацитета да извие дори като глухоням

treyreloaded-tokyo-toni.gif

Помирите се с този химн, който би срутил Харена8888!

преди 1 минута, Karma93 каза:

Трябваше да клипират туй вместо ремикса на “Погледни ме в очите“

Днес се сетих за тая песен и казах на някого “дали Дж Джери ще е там?”

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Слушайте си го двете с @fengergana  аз слушам само лидерки

Поне на концерта на Анелия ще има достатъчно време за пиш пауза докато говори между отделните песни. Който не се възползва може да си дремне. 😁

АХАХАХАХ Татяна да я взима!!! Ванчето Великова си я е публикувала! ТОТАЛЕН ХИТ ХОРА! Това ще е хита на 2026 година, който го изпее с този текст!

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Анелия не е лайкъбъл вече. Преди минаваше за интелигентна, дълбокомислена, тресеше държава с хитове и пропагандата вървеше успешно, сега и с пропаганда няма да се получи. Катастрофата й опетни имиджа пред редовия българин. Чалгарите отдавна не е впечатлявала със соло мегахит, фенската си маса я загуби покрай изрусяването и наковрянето. Просто излишна загуба на време и на средства е това мероприятие. Дори участията й не са пълни, кво остава за концерт в Арената

Не, катастрофата не опетни нищо. Тя самата го стори с малоумните си опити да омаловажи станалото. Нека хората никога не забравят как каза, че ако била на мястото на отсрещната страна, никога нямало да търси виновник. А иначе мяцаше как щерка й се била изплашила и тн. Много жалка. 

Ще лъскат имидж. Ще я пробутат в Капките 2 пъти да си направи реклама, може и в панела да я набутат веднъж. За мен има само един шанс да напълни залата - ако я опаковат като ретро звезда със старите й хитове. Така или иначе тя в последните 5 години няма нищо за хвалба. 

И да вземе да се самоусъвършенства - да поработи върху изказа и това да се фокусира върху зададения въпрос. Тя се отплесва, опитва да изрази повече отколкото й идва. И в повечето случаи или изрежда клишета, или тотални шитни с по 5-10 секунди мълчание между думите.

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Когато Аня забие този мегахит в Арената… ще плачем, ще тръпнем, ще припадаме!

Тази песен сме я чували по масовки. Не е чак толкова голям хит, за колкото се пише.

преди 1 час, Euphoria. каза:

Поне на концерта на Анелия ще има достатъчно време за пиш пауза докато говори между отделните песни. Който не се възползва може да си дремне. 😁

Миличка, сигурно си на седмото небе, че има по-голяма неудачница в приказките от Жалена :D Впрочем масово феновете недоволстваха от дрънкането на Еуфория.

Никога няма да отида на концерт на Софи Маринова, нито аудиторията на турското и ромското е моята. Нито подкрепям малцинствата, дори напротив.

преди 5 часа , WindWalkerMonk каза:

Никога няма да отида на концерт на Софи Маринова, нито аудиторията на турското и ромското е моята. Нито подкрепям малцинствата, дори напротив.

Ми аз бях на 1 от концертите, бепце, всички около мен бяха българи.

преди 8 часа , Karma93 каза:

Иииииии--- как нападате Анелия.... пуууу

@Kitty Анелия ще напълни ли арената?

Ще напълни на майка си...

преди 8 часа , Emanuela.Carey каза:

ако продължаваше да прави такива секси хитове още щеше да е в топ 3.

преди 8 часа , Karma93 каза:

Трябваше да клипират туй вместо ремикса на “Погледни ме в очите“

Или това:

преди 9 часа , xroflx9 каза:

Слушайте си го двете с @fengergana  аз слушам само лидерки

Поздрави ги с

преди 9 часа , Euphoria. каза:

Това ще са кулминационните моменти! Дано да говори повече! 

преди 7 часа , Administrator каза:

Не, катастрофата не опетни нищо. Тя самата го стори с малоумните си опити да омаловажи станалото. Нека хората никога не забравят как каза, че ако била на мястото на отсрещната страна, никога нямало да търси виновник. А иначе мяцаше как щерка й се била изплашила и тн. Много жалка. 

Ще лъскат имидж. Ще я пробутат в Капките 2 пъти да си направи реклама, може и в панела да я набутат веднъж. За мен има само един шанс да напълни залата - ако я опаковат като ретро звезда със старите й хитове. Така или иначе тя в последните 5 години няма нищо за хвалба. 

И да вземе да се самоусъвършенства - да поработи върху изказа и това да се фокусира върху зададения въпрос. Тя се отплесва, опитва да изрази повече отколкото й идва. И в повечето случаи или изрежда клишета, или тотални шитни с по 5-10 секунди мълчание между думите.

Тази песен сме я чували по масовки. Не е чак толкова голям хит, за колкото се пише.

Миличка, сигурно си на седмото небе, че има по-голяма неудачница в приказките от Жалена :D Впрочем масово феновете недоволстваха от дрънкането на Еуфория.

Толкова глупости и лъжи на едно място, че няма смисъл да коментираме. Дано си щастлив, живеейки в друго измерение. 🌹

преди 1 час , asylum каза:

Поздрави ги с

Това ще са кулминационните моменти! Дано да говори повече! 

Толкова глупости и лъжи на едно място, че няма смисъл да коментираме. Дано си щастлив, живеейки в друго измерение. 🌹

От теб не очаквам и грам обективост. Ти живееш в балон, в който Екстра Нина и Великова са a thing. 

Що се отнася до тая дето обсъждаме, забележи колко пъти повтори аз, аз, аз. 

Да, тя е над нещата. Никога не би търсила виновен, никой не искал да направи катастрофа. Ама то и като се надрусаш не си с тая мисъл. Пълна липса на мозъчни клетки. Както знаем детето е без далак.

Нито един положителен коментар. 

Screenshot_20251209_104108_YouTube.jpg

WWW.INSTAGRAM.COM

245 likes, 7 comments - anelia_official on December 8, 2025: "Една дата. Една сцена. 25 години история и музика, които остават. Първите 25 години...

Еее ама сръбското плашило веднага се е обадило да разменят имената и снимките…

spacer.png

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

мами защо пак е направила тоя губер на главата си,тъкмо ги беше махнала след флопа Мохито с дебелия Камен!???!??! ако е снимала нов хит, в колко флопа вече ще е с плитки ?!?!?!

преди 33 минути, AysheYaneva каза:

Еее ама сръбското плашило веднага се е обадило да разменят имената и снимките…

spacer.png

Не трябваше да се съгласяват с изискванията й. Пред Софка е никоя. Това е унижение за страната ни. Бойкот - всички под строй на концерта на Аня, който е няколко дни след това!

По скоро Софка и всичките БГ звезди са никой пред Драгана. Не случайно всичките й хитове са кавърджосани в България. Виждам, че сте сравнявали Софа с Глория. Тя Софа има повече хитовете от всички, освен може би Азис. Няма жена с толкова големи ретро хитове - Преслава и Галена не са дори близо до Стари рани или бурята, какво остава за Глория. Кама има една Луда по тебе и защо повярвах. 

Но Софа е налагана с години. Тая пропаганда да се земат циганите почна още като Слави водеше шоу. То не бяха Евровизии, дуети с него като беше национална звезда. Никоя друга не е имала това. И въпреки всичко има нещо гнило във всичките й Арени. Покрай Преслава имаше истерия около мен, за Галош знам сумати хора. Софа със 100 концерта и не познавам никой който да иска да ходи лично.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...