Jump to content

Препоръчани коментари

Току що, Mastikata каза:

В първия момент прочетох
Саксия Глория за ОЧАКВАНЕ! :D 

По-скоро води до откачане

преди 5 минути, Mastikata каза:

Сякаш току-що става, така са й дръпнати очите.

Е то па баси здравия сън.. направо расата й се смени 

преди 2 часа , Mastikata каза:

Djena 

1 ч ·

Представям ви моят 8-ми музикален албум “Не е любов”!!!
Гордея се с този проект, защото той ще остане паметен и ще влезе в музикалната история!
Искам да благодаря на екипа, с който работя през последните години!Благодаря и на музикална компания Пайнер за добрата ни съвместна работа!Невероятни сте! Благодаря!
На 12 декември албума ще бъде на музикалния пазар!
Обичам ви и благодаря ,че ви имам!🙏🙏🙏

Djena

обнови снимката на корицата си.
57 м ·

💿"Не е любов" | Album No. 8 | Очаквайте на музикалния пазар от 12 декември💽

Ще остане в музикалната клозетна история този албумец. След това, което направиха Преслава и Галена миналата година как не я е срам да ни сервира този евтинджос??? Стара снимка за обложка, познати песни и заглавие на песен отпреди 4567890 години. Простачка.

преди 1 минута, Karma93 каза:

Няма друго обяснение за тези дръпнати очи.
Няма да е лошо един дует с Ани Хоанг - Дръпнати очи. Нейните са по-нормални.

преди 1 час, Mastikata каза:

Истинския хит, който всички харесваме! 

ужасна визия. 

преди 3 минути, Karma93 каза:

Току що, Mastikata каза:

Няма друго обяснение за тези дръпнати очи.
Няма да е лошо един дует с Ани Хоанг - Дръпнати очи. Нейните са по-нормални.

И Ваня и Ариа са с дръпнати очи, но не мязат на Хоанга. Дженция си е прекопирала главата й.

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ще остане в музикалната клозетна история този албумец. След това, което направиха Преслава и Галена миналата година как не я е срам да ни сервира този евтинджос??? Стара снимка за обложка, познати песни и заглавие на песен отпреди 4567890 години. Простачка.

Снимка от "Не се извинявам" и сигурно 13-14 ПОЗНАТИ песни, ако е решила да участват дуетите със Симона или Деси Слава.
Иначе аз си имам любими песни от тоя албум. Хулигани, Пияни нощи, Не е любов и Откачено влюбени. Като под "Не е любов" визирам първата версия, а не това кръчмарско нещо от 2023 година. Димитров казал, че била малка тогава..... Малка на 23 години..... Айде, бе! То хората направиха хит първата версия. За втората, просто един бонус хубавата песен да получи видео.

преди 1 минута, asylum каза:

И Ваня и Ариа са с дръпнати очи, но не мязат на Хоанга. Дженция си е прекопирала главата й.

Така е. Ама виж, че и на Хоанг не са толкова дръпнати.

преди 22 минути, Mastikata каза:

Имената. 
Деси Слава. Значи без проблем и една от тях можеше да се кръсти Десислава и толкова.
ПреСлава, това е все едно да се запишеш ГаЛена, ГлоРия или КамеЛия. Не, че нямаше Малена - Галена + Малина. Тая пък толкова не можа да си използва фамилията. Нищо, де. Преслава е една. А тая е никоя.

Как така преслава била една? Има две - ПреСлава и Пейчева, не виждам какво имат да делят, или защо ги обсъждаме в чалга секцията, като и двете изглеждат попаджийки. 

преди 11 минути, Mastikata каза:

В първия момент прочетох
Саксия Глория за ОЧАКВАНЕ! :D 

Когато приличаш повече на травестит от травестита .. 

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ми не е хронично онлайн жената, то на село при Канарите няма интернед за да е в крачка с новите тенденции и старите и колежки какво правят, нали, затова и албума е артефакт от зората на кариерата и. 

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

ужасна визия. 

поне е спряла да копира Гюр, и е заприличала на жена. от друга раса, но все пак жена.

image.png.5280071f0cbd81f13f3dbabb0edf6417.pngimage.png.2ef9b127197309c6b6d5ebaea5a47c76.png

итс дъ сейм пикчър. 

ПС - Клозетната история не заслужава да приюти клозетните изпълнения ъъъпардон албум на Дженция, там е място само за паметни изпълнения като тези на Галенция и Татянция! 

преди 13 минути, Lelqtian каза:

Как така преслава била една? Има две - ПреСлава и Пейчева, не виждам какво имат да делят, или защо ги обсъждаме в чалга секцията, като и двете изглеждат попаджийки. 

Въпросната preSlava не би трябвало да е с този псевдоним. Може би използва латиница и едно голямо S като ДесиСлава, но пак не е редно..... Преслава ПАЙЧЕВА се знае, но тази сама си вкара автогол от първата песен. Направо здравей и чао.

преди 9 минути, Lelqtian каза:

Когато приличаш повече на травестит от травестита .. 

Нали този травестит си е сменил пола или не е?

преди 4 минути, Lelqtian каза:

поне е спряла да копира Гюр, и е заприличала на жена. от друга раса, но все пак жена.

image.png.5280071f0cbd81f13f3dbabb0edf6417.pngimage.png.2ef9b127197309c6b6d5ebaea5a47c76.png

итс дъ сейм пикчър. 

На снимката е една друга Деса, позната като Десани!

IMG_3965.png

преди 3 минути, Mastikata каза:

Въпросната preSlava не би трябвало да е с този псевдоним. Може би използва латиница и едно голямо S като ДесиСлава, но пак не е редно..... Преслава ПАЙЧЕВА се знае, но тази сама си вкара автогол от първата песен. Направо здравей и чао.

Нали този травестит си е сменил пола или не е?

Друга не се сещам със този псевдоним, и продължавам да не виждам какъв ти е проблема с ПреСлава. 

За разлика от Гюр, тоя травестит може и да си е сменил пола, не съм се интересувал задълбочено дали е обърнала маркуча на яма. 

Току що, Lelqtian каза:

Друга не се сещам със този псевдоним, и продължавам да не виждам какъв ти е проблема с ПреСлава. 

За разлика от Гюр, тоя травестит може и да си е сменил пола, не съм се интересувал задълбочено дали е обърнала маркуча на яма. 

Че Преслава е само една, а тази е ниКоя, както казах :D Няма значение, че е в поп жанра. Готови сме да я линчуваме за дързостта да излезе с този псевдоним!
То и да го смени, пак си личи, че е мъж.... Но някак си е влезнал в образа си.

преди 5 часа , FikLena каза:
BIRD.BG

Цветелина Янева и Зара Петрова: Разкрития за апартаменти в Дубай и връзки с Пеевски

Мале, мале, боксониерка < 40 кв, с наем < 7000 евро годишно. Само толкова за това, че Шиши е свършил в теб и целият свят да го знае.

преди 6 минути, Lelqtian каза:

Преслаба е една!

преди 2 минути, DarkChild каза:

Мале, мале, боксониерка < 40 кв, с наем < 7000 евро годишно. Само толкова за това, че Шиши е свършил в теб и целият свят да го знае.

Излиза, че Цура е два пъти по-бедна от мен 🤣поне откъм наем. Смешно е. 

преди 1 минута, asylum каза:

Преслаба е една!

Ами тя е бедна. Има, каквото й дадат. Сама откъде да има? Нито работи, нито нищо. 

преди 7 минути, Mastikata каза:

Че Преслава е само една, а тази е ниКоя, както казах :D Няма значение, че е в поп жанра. Готови сме да я линчуваме за дързостта да излезе с този псевдоним!
То и да го смени, пак си личи, че е мъж.... Но някак си е влезнал в образа си.

Да на визираш Пресила, със мега хита "Смешно е"? Друга с такова заглавие няма????? 

преди 4 минути, asylum каза:

Преслаба е една!

И от мен, аз плащам повече на месец за боксониера ... 

@asylum айде, имаш познати там, връзки. Намери една работа на Цурито, де. Дали ще е детегледачка, дали прислужница. Малко да си допълни сметката, че всичко много скъпо.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...