Victor Публикувано на Сряда в 20:21 Report Сподели Публикувано на Сряда в 20:21 🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: ДА ТЕ БОЛИ © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов, Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ DA TE BOLI" автор: Герго Милов Когато обичам — обичам до болка. Когато намразя — го правя до кръв. И нямам въпроси във себе си колко заслужил е другият, че е такъв. Не съдя, не гоня и не прощавам, и чувства на вятъра вече не давам. И плаках, и страдах, и бях наранена — над всичко да бъда сега съм решена. Наивната тръгна си заедно с тебе, а силната днес решава съдби. Не идваш да молиш ти прошка от мене — ти идваш да видиш, че с друг съм, нали? Е, нека тогава да те боли, както боля ме и мене преди. Когато почукаш без глас на вратата и я отвори непознатият мъж, ти направи се, че си сбъркал етажа — обърни се и тръгни изведнъж. Не съдя, не гоня и не прощавам, и чувства на вятъра вече не давам. И плаках, и страдах, и бях наранена — над всичко да бъда сега съм решена. Наивната тръгна си заедно с тебе, а силната днес решава съдби. Не идваш да молиш ти прошка от мене — ти идваш да видиш, че с друг съм, нали? Е, нека тогава да те боли, както боля ме и мене преди. Наивната тръгна си заедно с тебе, а силната днес решава съдби. Не идваш да молиш ти прошка от мене — ти идваш да видиш, че с друг съм, нали? Е, нека тогава да те боли, както боля ме и мене преди. Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119189-anna-dameran-da-te-boli-%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%B0-%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8-official-video-2025/ Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Сряда в 21:06 Report Сподели Публикувано Сряда в 21:06 Повърня Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119189-anna-dameran-da-te-boli-%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%B0-%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8-official-video-2025/#findComment-2268172 Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.