FikLena Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Искам да благодаря на хората, които забъркаха тази ЕУФОРИЯ! Всеки един от тях е пулс, дъх и светлина в това, което се случи. Рафи – режисьорът, но и гръбнакът на всичко. Човек със сърце, което усеща музиката и сцената, с ум, който мисли в картини, и с душа, която гори в детайла. Поисках от него на първата ни среща концерт на световно ниво и го получих! Петя Романова – редът зад хаоса. Организира всичко по най-добрия начин. Насо – музиката зад „Еуфория“. Ритъмът, който ме водеше, и усещането, че звукът може да диша. V-Band – не просто банда, а вулкан от енергия. Музиканти, които не свирят – те преживяват. Балет „Еуфория“ – 40 тела, които говореха езика на музиката. И хореографите Skywalkers и Милен Данков, които направиха тази сцена жива! Добри – не просто стилист, а част от сърцето ми вече 16 години. Той чувства всяка моя промяна, преди дори аз да я осъзная. Кирил Чалъков – просто най-добрият гримьор в България! Моите фризьори – Стельо, Георги Петков, Олджи…безупречни! Рик и Рафи, които облякоха моята душа във видеа и Жоро Генчев, който превърна думите ми в послания. Надявам се видеата да са ви докоснали! Марто - човекът който дирижираше всички технически звена като оркестър и Табашки - първата цигулка в организацията и реализацията на концерта. На всички невероятни артисти, които бяха неизменна част от шоуто: акробатите от Нов Цирк, щрайховата ни група музиканти, балет Арабеск, Насо и Рос. Благодаря ви! Зад сцената – онези невидими герои: техници, тонрежисьори, осветители, спец ефекти, видеостени и мултимедии, оператори, организатори, сценографи, гримьори, фризьори, стилисти… Хората, които ме спускаха от високо и ме връщаха обратно там – в светлината. Фотографите – Жорко Малев, Вики Сиракова, Иван Ерменков – уловихте не просто картини, а душата на този момент. BTS екипът на Wolfpack – очаквам с нетърпение да видя как сте превърнали всичко това в спомен, който ще живее. Сашка, Алекс, Ники, Борче, Йоанка и Стефан, които неотлъчно помагаха за всяко нещо и бяха до мен! Боже мой, благодаря на всички над 300 души замесени в това! Беше повече от концерт. Беше живот, който туптеше в ритъма на една дума – Еуфория. ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Току що, FikLena каза: Искам да благодаря на хората, които забъркаха тази ЕУФОРИЯ! Всеки един от тях е пулс, дъх и светлина в това, което се случи. Рафи – режисьорът, но и гръбнакът на всичко. Човек със сърце, което усеща музиката и сцената, с ум, който мисли в картини, и с душа, която гори в детайла. Поисках от него на първата ни среща концерт на световно ниво и го получих! Петя Романова – редът зад хаоса. Организира всичко по най-добрия начин. Насо – музиката зад „Еуфория“. Ритъмът, който ме водеше, и усещането, че звукът може да диша. V-Band – не просто банда, а вулкан от енергия. Музиканти, които не свирят – те преживяват. Балет „Еуфория“ – 40 тела, които говореха езика на музиката. И хореографите Skywalkers и Милен Данков, които направиха тази сцена жива! Добри – не просто стилист, а част от сърцето ми вече 16 години. Той чувства всяка моя промяна, преди дори аз да я осъзная. Кирил Чалъков – просто най-добрият гримьор в България! Моите фризьори – Стельо, Георги Петков, Олджи…безупречни! Рик и Рафи, които облякоха моята душа във видеа и Жоро Генчев, който превърна думите ми в послания. Надявам се видеата да са ви докоснали! Марто - човекът който дирижираше всички технически звена като оркестър и Табашки - първата цигулка в организацията и реализацията на концерта. На всички невероятни артисти, които бяха неизменна част от шоуто: акробатите от Нов Цирк, щрайховата ни група музиканти, балет Арабеск, Насо и Рос. Благодаря ви! Зад сцената – онези невидими герои: техници, тонрежисьори, осветители, спец ефекти, видеостени и мултимедии, оператори, организатори, сценографи, гримьори, фризьори, стилисти… Хората, които ме спускаха от високо и ме връщаха обратно там – в светлината. Фотографите – Жорко Малев, Вики Сиракова, Иван Ерменков – уловихте не просто картини, а душата на този момент. BTS екипът на Wolfpack – очаквам с нетърпение да видя как сте превърнали всичко това в спомен, който ще живее. Сашка, Алекс, Ники, Борче, Йоанка и Стефан, които неотлъчно помагаха за всяко нещо и бяха до мен! Боже мой, благодаря на всички над 300 души замесени в това! Беше повече от концерт. Беше живот, който туптеше в ритъма на една дума – Еуфория. ❤️ Аматьорка! Андреа с толкова екип направи един клип, а тя само един...концерт 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Eurovision 2026 - LIVE on stage in Vienna 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Не изпя този златен хит https://youtu.be/ooatvtsBe8U?si=b-UphJpmyoGjsjb1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 18 минути, Emanuela.Carey каза: Тя има моменти на проблясъци. И при Цитиридис ѝ стана неудобно като я попитаха за сторитата, които качва за Кубрат и тн. Може пък ако е спряла хапчетата да вземе да се извини публично на Галена след някакво време. Няма как да знаем дали не й се е извинила на лично вече 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 @Qvor ша одиш ли 19 хил. гледания · 856 реакции | Цветелина on Reels WWW.FACEBOOK.COM преди 3 минути, DanielPiliov каза: Не изпя този златен хит https://youtu.be/ooatvtsBe8U?si=b-UphJpmyoGjsjb1 Оо, и тя едва ли помни тая песен. Пропусна по-успешни песни, но няма време за всички. Другия път. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Галена да взима Куку бенд и да прави стадиона вече, сега му е момента, когато буквално цяла държава говори за нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 1 минута, Willy каза: Галена да взима Куку бенд и да прави стадиона вече, сега му е момента, когато буквално цяла държава говори за нея. Чак стадион едва ли. Аман от тия Кукувци. По-добре сама да си състави оркестър постепенно. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 3 минути, asylum каза: Чак стадион едва ли. Аман от тия Кукувци. По-добре сама да си състави оркестър постепенно. Стадиона е с капацитет седящи 43,000. Като изключим сектора който ще дойде зад сцената остават 30-35,000. Тя сега напълни с 15,000+, а след този спектакъл, социалните мрежи, особено тик-ток, са пълни с хора които съжаляват, че са пропуснали. Знам че е огромна хапка, но с добра организация всичко става. На такива събития организират и транспорт от други градове, билетите не се продават само онлайн итн... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 6 минути, Willy каза: Стадиона е с капацитет седящи 43,000. Като изключим сектора който ще дойде зад сцената остават 30-35,000. Тя сега напълни с 15,000+, а след този спектакъл, социалните мрежи, особено тик-ток, са пълни с хора които съжаляват, че са пропуснали. Знам че е огромна хапка, но с добра организация всичко става. На такива събития организират и транспорт от други градове, билетите не се продават само онлайн итн... Има плюсове и минуси, за които Фиклена алармира: + има метро - може да вали 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Току що, asylum каза: Има плюсове и минуси, за които Фиклена алармира: + има метро - може да вали Има пари да плати един покрив там...change of plans: превръщаме стадиона в Арена! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Това е много силно! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Наистина Галя ще успее да събере стадион, дори и без куку-бенд- Даже може би те са минус, защото са оклепани в политика. За Емилия са плюс, щото тя няма своя аудитория така или иначе. А и щом Галя успя 15к да продаде за 1-2 седмици, в нормална кампания защо да не събере 30-40к? Ако я е страх, да се коалира с Пепи пиг и да изкъртят 40к души! Да оставят Арената за простолюдието. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 11 минути, Willy каза: Има пари да плати един покрив там...change of plans: превръщаме стадиона в Арена! Брена каца в София със самолет, а Галена излита резко с такъв, щом заръми, зарязвайки неблагодарните фиклени! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 24 минути, Willy каза: Галена да взима Куку бенд и да прави стадиона вече, сега му е момента, когато буквално цяла държава говори за нея. Не мисля, че Куку бенд биха се съгласили да свирят върху лайв записи, както беше голяма част от концерта. Даже съм изненадан, че и V band са се съгласили, но явно са искали да станат по-разпознаваеми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 5 минути, Гальо каза: Не мисля, че Куку бенд биха се съгласили да свирят върху лайв записи, както беше голяма част от концерта. Даже съм изненадан, че и V band са се съгласили, но явно са искали да станат по-разпознаваеми V band бяха масово неизвестни, въпреки опитите за песни, това сега им беше страшна реклама. Това го пееха лятото по участия с бенда, може да е отпаднала в последен момент. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Ноември 10 Author Report Сподели Публикувано Ноември 10 Уау! Ама да ги купуват тия песни! Много по-яки са от това, което ни предлагат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 В алтернативна вселена Марго се изстрелва след участието си в “Искрено и лично“ през 2006г. , а не Емануела! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 5 часа , asylum каза: Luxury Gossip Club WWW.FACEBOOK.COM 🔥 ЗАЩО МИС АНДРЕА ОТСВИРИ БЕНЕФИСА НА СМЯДОВСКАТА ШЕР ГАЛЕНА? 🔥 ЧАЛГА ДИВАТА ОТКАЗА ДУЕТА "СТРАСТ НА КРИСТАЛИ"... Тея знаят ли какво означава бенефис? преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Коя е тази бедна жена от народа, че си позволява да коментира Галош? Несретница! Някоя, която разказва как мъжа й е в криза и Галена й е виновна. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Защо не чухме След 12,Вземи си дъх,Спри ми,Мина ми,Точно Никога,Една жена,Паника,Пантера? Някой от публиката викна "Спри ме" Галена: искаш да спра ли? 😁😂 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 https://www.tiktok.com/@vodkasutehaa/video/7570727606744517921?_r=1&u_code=d8hii9d6jid0b3&preview_pb=0&sharer_language=bg&_d=e11illke78ikf3&share_item_id=7570727606744517921&source=h5_m×tamp=1762809831&user_id=6744766314541827078&sec_user_id=MS4wLjABAAAAcl0d_meA8xu_nnpnhB5RMBGnG6cP7SVZCbdBFHITn7wn4vnJWRaPTFzOjfx-rZri&item_author_type=2&social_share_type=0&utm_source=copy&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&share_iid=7570688458023044866&share_link_id=f5688797-c984-4277-8b19-0a18a30be22e&share_app_id=1233&ugbiz_name=MAIN&ug_btm=b6880%2Cb2878&link_reflow_popup_iteration_sharer={"click_empty_to_play"%3A1%2C"dynamic_cover"%3A1%2C"follow_to_play_duration"%3A-1.0%2C"profile_clickable"%3A1}&enable_checksum=1 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 2 часа , xroflx9 каза: Няма как да знаем дали не й се е извинила на лично вече Има как да знаем - Дора не е скрита личност. Всичко което ѝ се случва го качва на стори дословно (напр. като ѝ умря котката). Ако тръгне да се извинява на Галена ще иска цяла България да разбере. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 52 минути, FikLena каза: Защо не чухме След 12,Вземи си дъх,Спри ми,Мина ми,Точно Никога,Една жена,Паника,Пантера? Някой от публиката викна "Спри ме" Галена: искаш да спра ли? 😁😂 Е изпя почти 50 песни за тези 4часа, другите друг път! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Alexander Anastasovy (@alex_gram_bro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,592 likes, 0 comments - alex_gram_bro on November 10, 2025: "Благодаря ви за тази емоция, приятели!". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.