Mr. Greshen Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, user_169416 каза: Много жалко. Преслава например си изпя всичко от началото на кариерата, даже изненада с някои позабравени песни, които никой не очакваше да чуе - "Умирам" и други. Ако не е свършил още може да ги пее накрая? Въпреки че става доста дълъг котцерт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 Защо оставя гостите да пеят по 1-2 песни? По един дует и чао - хората са там, за да чуят нейните песни… Тони Стораро 2.0 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 2 минути, user_169416 каза: Много жалко. Преслава например си изпя всичко от началото на кариерата, даже изненада с някои позабравени песни, които никой не очакваше да чуе - "Умирам" и други. Кума Лиса чете форума и видя нагласите в темата - възползва се. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 9 минути, asylum каза: Се зяпам Фики - Кой на лайв от Веселина Това Гло го пусна на стори преди 2 часа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
user_169416 Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 Оставам с впечатлението за доста хаотичен концерт и без някаква ясна визия или концепция, а по принцип Галена (и по-точно екипите с които работи) изпипват тези неща. Отделните блокове са пълна мешавица - вместо да има блок с ретро, с балади, с кючеци и т.н. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, GSA каза: Защо оставя гостите да пеят по 1-2 песни? По един дует и чао - хората са там, за да чуят нейните песни… Тони Стораро 2.0 Щото БТВ нямаше да й купят концерта ако пееше само тя. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 Пя Можеш ли, Душата ми крещи, Утешителна награда, Лоша ли съм, С кое право, Дай ми 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, GSA каза: Защо оставя гостите да пеят по 1-2 песни? По един дует и чао - хората са там, за да чуят нейните песни… Тони Стораро 2.0 Ами това са новите сборни концерти без Планета - един водещ изпълнител и много други, излизащи за по 1-2 песни, както на Ивана “Добра среща, приятели”. До това водят преобладаващите дуети през последните години. Малцина имат силни самостоятелни песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
user_169416 Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 Току що, pinkprincess каза: Пя Можеш ли, Душата ми крещи, Утешителна награда, Лоша ли съм, С кое право, Дай ми Пак е нещо. За някои от тези песни не очаквах да ги включи. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
koskicha0 Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 кои песни е изпълнила от албумите След 12 и Официално забранен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, Administrator каза: Щото БТВ нямаше да й купят концерта ако пееше само тя. Да, ама след видяното дали ще го пуснат на нова година? След фиаското с Венета, още един провал. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, pinkprincess каза: Пя Можеш ли, Душата ми крещи, Утешителна награда, Лоша ли съм, С кое право, Дай ми Йес! Резачки. Баладите са бозави, обаче. преди 1 минута, DarkChild каза: Да, ама след видяното дали ще го пуснат на нова година? След фиаското с Венета, още един провал. Може да викнат Вегета да води новогодишната програма 🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
user_169416 Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 "Лоша ли съм" излезе в един мъглив и студен ноемврийски ден като днешния през 2009 г. ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 4 минути, user_169416 каза: Оставам с впечатлението за доста хаотичен концерт и без някаква ясна визия или концепция, а по принцип Галена (и по-точно екипите с които работи) изпипват тези неща. Отделните блокове са пълна мешавица - вместо да има блок с ретро, с балади, с кючеци и т.н. По-яка концепция щеше да е феновете да си поръчват песните на диджея или чрез мобилни устройства 🤣щеше да има елемент на изненада 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара доста въпреки състоянието на гласа ѝ. В социалките всички възхваляват шоуто и публиката се кефи на макс. Единственото което не разбрах е защо Азис пя на плейбек, като уж е най-можещия певец. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 2 минути, DarkChild каза: Да, ама след видяното дали ще го пуснат на нова година? След фиаското с Венета, още един провал. Щом го снимат, значи ще вече са го купили. Но пък могат да я отрежат, очаквам 50-60% да са нейни песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара въпреки състоянието на гласа ѝ. В социалките всички възхваляват шоуто и публиката се кефи на макс. Единственото което не разбрах е защо Азис пя на плейбек, като уж е най-можещия певец. Щом се кефят, значи това е нивото. Така да си продължава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара доста въпреки състоянието на гласа ѝ. В социалките всички възхваляват шоуто и публиката се кефи на макс. Единственото което не разбрах е защо Азис пя на плейбек, като уж е най-можещия певец. Щото Азис е мързелива и надута пачъ. От години е на плейбек. И на своя концерт очаквам да плейбечи. Харесаха ми декорите на Хаваната. Според мен телефоните не показват добре сцената и залата. Ще видим професионалното заснемане. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Концерта е як, хейтите излишно. Аутфити, сцена, декори - всичко е изпипано. Никой не е очаквал, че ще пее 2 часа на живо като Уитни Хюстън и все пак се постара доста въпреки състоянието на гласа ѝ. В социалките всички възхваляват шоуто и публиката се кефи на макс. Единственото което не разбрах е защо Азис пя на плейбек, като уж е най-можещия певец. Просто подготвяш почвата за твоята догодина. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 6 минути, koskicha0 каза: кои песни е изпълнила от албумите След 12 и Официално забранен? Дяволът ме кара Мой Лоша ли съм На две големи Тихо ми пази Дозата сигурно е в този блок. От След 12, които писах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 час , asylum каза: Демек приказва между песните ли? Ако да, ужас! Тя така си прецака приема на един планетянски концерт. Иначе кога да и чуеш гласа? Щом още от откриването е пуснала плейбека ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 минута, DarkChild каза: Просто подготвяш почвата за твоята догодина. Въй, и аз си помислих същото, ама викам рано е да хейтим Маноля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 час, DarkChild каза: Тя поне да имаше дар слово, а знаем, че каканиже като заекващ първолак. Първолаците май ще те разходят до съдебната зала за това сравнение. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 Току що, DarkChild каза: Просто подготвяш почвата за твоята догодина. Разкри ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Сподели Публикувано Ноември 8 преди 1 час, asylum каза: 4,9 хил. гледания · 204 реакции | Галена и Малина и “Мой” взривяват... WWW.FACEBOOK.COM Галена и Малина и “Мой” взривяват Арена 8888 сега!❤️🔥 Концерт | 💜EUPHORIA💜- 08.11.2025 | АРЕНА 8888 Добре че е дъртия Малинаж да раздвижи залата и да Гален най-накрая да се нагласи като драг кралицата, която всъщност е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.