DarkChild Публикувано вчера в 14:57 Report Сподели Публикувано вчера в 14:57 преди 21 минути, asylum каза: Ето това е истински фен! Фиклена да се учи от теб! Той си имаше мегахитове, преди да се сгаджоса с Райние. После 1-2 направи. Каквото и да е имал, сега сигурно щеше да е отдавна забравен. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 15:12 Report Сподели Публикувано вчера в 15:12 преди 36 минути, asylum каза: Ето това е истински фен! Фиклена да се учи от теб! И Коце така казва. 😎 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 15:20 Report Сподели Публикувано вчера в 15:20 преди 7 минути, Sunlight каза: И Коце така казва. 😎 Ти до старини ли така ще търчиш като обезумяла тийнка? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 15:33 Report Сподели Публикувано вчера в 15:33 преди 33 минути, DarkChild каза: Каквото и да е имал, сега сигурно щеше да е отдавна забравен. Само дето сам пълни клубовете и хората пеят песните му. Да не говорим как викат и пищят по него. Лично съм го виждала, даже и наскоро. И Коце след участие е много готин и толкова добър. Не знам някой друг да допуска така хората до себе си. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 16:07 Report Сподели Публикувано вчера в 16:07 Участието на Коце някъде до 3:00 и нещо. Ако съм при него отиде 4-5 ч и посе в 7:00 ч трябва да съм на работа. в 7:00 ч. Ще я изкарам някакси работната събота и неделя. 2 дена почивах, не съм изморена. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 16:17 Report Сподели Публикувано вчера в 16:17 преди 43 минути, Sunlight каза: Само дето сам пълни клубовете и хората пеят песните му. Да не говорим как викат и пищят по него. Лично съм го виждала, даже и наскоро. И Коце след участие е много готин и толкова добър. Не знам някой друг да допуска така хората до себе си. Аз ти говоря, ако не беше вкаран в Пайнер навремето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 16:36 Report Сподели Публикувано вчера в 16:36 преди 18 минути, DarkChild каза: Аз ти говоря, ако не беше вкаран в Пайнер навремето. И без Пайнер пак си е топ. Не ме интересува какво е щяло да бъде. Аз виждам какво е всеки път като съм при него, Коце е най-добрият. ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано вчера в 16:56 Report Сподели Публикувано вчера в 16:56 преди 6 часа , Sunlight каза: Райна няма да е на концерта. и без това ще е сборен концерт,наркото няма самостоятелна песен от 10г дано поне Юни е поканена да забият този хит!!!!!!! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 16:59 Report Сподели Публикувано вчера в 16:59 преди 2 минути, fengergana каза: и без това ще е сборен концерт,наркото няма самостоятелна песен от 10г дано поне Юни е поканена да забият този хит!!!!!!! Толкова пасивки има в клипа,че винаги ме е избивал на хомофобия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 1 час , Sunlight каза: Само дето сам пълни клубовете и хората пеят песните му. Да не говорим как викат и пищят по него. Лично съм го виждала, даже и наскоро. И Коце след участие е много готин и толкова добър. Не знам някой друг да допуска така хората до себе си. Чудя се как обичаше Райна толкова много. Тя пък е такава дръпла. Ти кога спря да я харесваш? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 8 минути, Administrator каза: Чудя се как обичаше Райна толкова много. Тя пък е такава дръпла. Ти кога спря да я харесваш? Не съм спряла да я харесвам. Даже й имам и последния й албум. Просто си ходя на участията на Коце и си го обичам. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 13 минути, Sunlight каза: Не съм спряла да я харесвам. Даже й имам и последния й албум. Просто си ходя на участията на Коце и си го обичам. Тоест да разбирам, че Райна е виновна да откриеш Коцио? Ти не му беше такава фенка... помня че нещо имаше конфликт с Райна през 2008ма или 2009, като издаде нов албум. Но не помня, каква беше драмата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 16 минути, Administrator каза: Тоест да разбирам, че Райна е виновна да откриеш Коцио? Ти не му беше такава фенка... помня че нещо имаше конфликт с Райна през 2008ма или 2009, като издаде нов албум. Но не помня, каква беше драмата? Райна я нахока във фейса. После пък си кръсти песен на нея. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Коце ме е спечелил с отношение и внимание, не е заради Райна. 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 3 часа , asylum каза: Спрямо участието му при Чоплер тук е доста обран. Явно някой му е направил забележка да си държи вулгарния език зад зъбите 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 21 минути, Sunlight каза: Коце ме е спечелил с отношение и внимание, не е заради Райна. ако не сте чертали линии заедно никаква не си му!!!!!!!! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 8 минути, fengergana каза: ако не сте чертали линии заедно никаква не си му!!!!!!!! Не е нужно да чертаем линии, за да има отношение. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Ето, че новият клуб Плаза София вече е готов. Единствено новото име не знаех. Ritual By LAV е новото име. За мен LAV не е изненада. Гледам,че и днес е качил първия рекламен клип за концерта. Предстоят още. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 2 часа , Sunlight каза: Участието на Коце някъде до 3:00 и нещо. Ако съм при него отиде 4-5 ч и посе в 7:00 ч трябва да съм на работа. в 7:00 ч. Ще я изкарам някакси работната събота и неделя. 2 дена почивах, не съм изморена. ти пък, уплътнете времето от 4-5 до 7 и направо на работа! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 15 минути, Sunlight каза: Не е нужно да чертаем линии, за да има отношение. креватната геометрия не и трябват начертани линии. надявам се 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Азис е издал със стори че на концерта ще участва и Янева, има специална стая и за нея. В огледалото се вижда. Жестоко малоумен е 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 18 минути, Lelqtian каза: ти пък, уплътнете времето от 4-5 до 7 и направо на работа! Ники ще ме закара. Ще видим. Трябва да и да се прибера , за да тръгна за работа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа С най-яките песни почти винаги ме поздравява с послание ❤️ Ако знае, че не си за мен, защо изобщо те направи моя? И защо не каза просто "не", щом за теб го моля? И въпреки да знам, че свършва зле, бих искал пак от Господ теб! и с тая специално също: Аз съм (Аз съм) Онзи, който не забравяш Онзи, който те остави И се мрази от тогава Защото те обичам Ще прилича ли, кажи, за малко на любов Ако без да имам право целуна те сега Ако без да заслужавам получа те? Не знам Довечера ще е яко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа ЕМАНУЕЛА на Евровизия! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 6 минути, pacho каза: ЕМАНУЕЛА на Евровизия! На хАмерикански звучи по-яко тая песен. Но Маноля не може да изкара и половината с правилен акцент. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.