Lelqtian Публикувано вчера в 18:59 Report Сподели Публикувано вчера в 18:59 преди 6 минути, Karma93 каза: Sonya Nemska Evening ! От нас да мине и без това е сряда! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:01 Report Сподели Публикувано вчера в 19:01 Прекъсвам немската нощ, за да ви покажа как с @Emanuela.Careyсе раздаваме около Нелина! 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 19:03 Author Report Сподели Публикувано вчера в 19:03 преди 1 минута, asylum каза: Прекъсвам немската нощ, за да ви покажа как с @Emanuela.Careyсе раздаваме около Нелина! Как го правиш все едно я пее мъжки глас Много ме кефи Нела! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:04 Report Сподели Публикувано вчера в 19:04 Току що, FitkataSlimTea каза: Как го правиш все едно я пее мъжки глас Много ме кефи Нела! Любимата ми нейна песен! И в клипа беше секси. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 19:06 Author Report Сподели Публикувано вчера в 19:06 преди 2 минути, asylum каза: Любимата ми нейна песен! И в клипа беше секси. Аз обожавам тая песен ❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:11 Report Сподели Публикувано вчера в 19:11 преди 4 минути, FitkataSlimTea каза: Аз обожавам тая песен ❤️ Яша, бе, Нело! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 19:13 Report Сподели Публикувано вчера в 19:13 Медун пак ли ще пуска песен? Насра се от бълване тая година MEDI (@mediigo) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 6,610 likes, 34 comments - mediigo on November 5, 2025: "Вечер…". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 19:14 Author Report Сподели Публикувано вчера в 19:14 преди 2 минути, asylum каза: Яша, бе, Нело! ЮХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Да курве*м! ❤️ Винаги можеш да се обааааааааааааааааааааааааааадишшшшшшшшшш..... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:16 Report Сподели Публикувано вчера в 19:16 преди 1 минута, FitkataSlimTea каза: ЮХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Да курве*м! ❤️ Винаги можеш да се обааааааааааааааааааааааааааадишшшшшшшшшш..... Тамън идвах да постна хит - Несрина! Ми мойта песен е, и аз че я постна па! Време е за сигнален албум! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 19:19 Author Report Сподели Публикувано вчера в 19:19 преди 1 минута, asylum каза: Тамън идвах да постна хит - Несрина! Ми мойта песен е, и аз че я постна па! Време е за сигнален албум! Много дивашка и яка песен. Мен много ме радва и тая Тогава точно прослушах и много ме кефеше когато я пускаха. 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:20 Report Сподели Публикувано вчера в 19:20 Току що, FitkataSlimTea каза: Много дивашка и яка песен. Мен много ме радва и тая Тогава точно прослушах и много ме кефеше когато я пускаха. Фараонски хит - Цукалото и аз ❤️ 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 19:22 Author Report Сподели Публикувано вчера в 19:22 Току що, asylum каза: Фараонски хит - Цукалото и аз ❤️ Заедно с "Не пипай" - "Огледалото и аз" са ми любимите песни на Нелина. И тая.... две от най-яките й песни без клипове.... направо е луда да не снима "Не пипай" и "Скандално голи". 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:24 Report Сподели Публикувано вчера в 19:24 преди 1 минута, FitkataSlimTea каза: Заедно с "Не пипай" - "Огледалото и аз" са ми любимите песни на Нелина. И тая.... две от най-яките й песни без клипове.... направо е луда да не снима "Не пипай" и "Скандално голи". Тая я ползваха за фон на игри и класации по радио Сигнал Плюс-Пляс 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:27 Report Сподели Публикувано вчера в 19:27 Туй беше хит Несрина 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 20:23 Report Сподели Публикувано вчера в 20:23 ЛОЛ купи си 300 хиляди гледания наведнъж. Не се ли сещат да са малко по-дискретни? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 20:33 Report Сподели Публикувано вчера в 20:33 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: ЛОЛ купи си 300 хиляди гледания наведнъж. Не се ли сещат да са малко по-дискретни? Пак си извадила картата без лимит! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qvor Публикувано вчера в 20:35 Report Сподели Публикувано вчера в 20:35 (редактирано) ЕТО КАКВИ "ХОРА" СА ХЕЙТЪРИТЕ НА ЕКСТРА НИНА!!!!!!!! Spoiler Редактирано вчера в 20:38 от Qvor 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qvor Публикувано вчера в 21:30 Report Сподели Публикувано вчера в 21:30 преди 2 часа , asylum каза: Туй беше хит Несрина Не мисля, че е хит, но ми харесва много. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано вчера в 21:32 Report Сподели Публикувано вчера в 21:32 Новия тик ток тренд ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 21:32 Report Сподели Публикувано вчера в 21:32 “Късай” 05.11 #1 YouTube #1 Spotify #1 Apple Music #1 Deezer А миналата година тук се въртяха обещания и клетви, че Емануела повече хит няма да види 🤔 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 21:37 Report Сподели Публикувано вчера в 21:37 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: “Късай” 05.11 #1 YouTube #1 Spotify #1 Apple Music #1 Deezer А миналата година тук се въртяха обещания и клетви, че Емануела повече хит няма да види 🤔 Щом форумните експерти така казват коя си ти че да оспорваш???? @Emanuela.Carey коментирай че съм влюбена в режисьора на последните й клипове!!! След Елвиса,сега ще й открадна и Константин!!!! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 16 часа , pacho каза: Къде я слушаме? Дай да чуем. Излизат клипове навсякъде. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 22 часа , FitkataSlimTea каза: Толкова по-висока ли е Деса? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 20 часа Report Сподели Публикувано преди 20 часа Нарочно се скарах с моите приятелки @fengergana и @Emanuela.Carey за да можем после да се сдобрим и филмираме на тази песен 1 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 17 часа Report Сподели Публикувано преди 17 часа преди 7 часа , Qvor каза: Не мисля, че е хит, но ми харесва много. преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: “Късай” 05.11 #1 YouTube #1 Spotify #1 Apple Music #1 Deezer А миналата година тук се въртяха обещания и клетви, че Емануела повече хит няма да види 🤔 Единствената с 4 поредни хита. Щяха да са 6, ако не беше сиромашкият флоп. преди 6 часа , DarkChild каза: Излизат клипове навсякъде. Обсебен си от нея! На нас нищо не ни излиза ☺️ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.