Victor Публикувано на преди 23 часа Report Сподели Публикувано на преди 23 часа 🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Na oltar ot lyubov " Ти си мойта половина, аз съм твоята. С теб съдбата ни е отредила ролята да не можем да живеем един без друг и да бъдем цяло на света – дори напук. Ще ти свалям не звезди, а галактики, ти си моето слънце от романтики. Аз без теб не съм, не съществувам, и без тебе знам, че пет пари не струвам. Залеза аз искам да ти подаря, изгрева – и него пак така, че и те, като нас, изнемогват, разделени да бъдат не могат. Ще ти дам сърцето си в шепа, ти пази – то за тебе да тупка. Нямам друго какво да предложа – на олтар от любов ще те сложа. Нямам друго какво да предложа – на олтар от любов ще те сложа. Мен ми стига нежно да ме гушнеш и в ухото ми красиво да ми шушнеш. Стига ми да вдишвам твоя аромат и от всички хора – най да съм богат. Ще ти свалям не звезди, а галактики, ти си моето слънце от романтики. Аз без теб не съм, не съществувам, и без тебе знам, че пет пари не струвам. Залеза аз искам да ти подаря, изгрева – и него пак така, че и те, като нас, изнемогват, разделени да бъдат не могат. Ще ти дам сърцето си в шепа, ти пази – то за тебе да тупка. Нямам друго какво да предложа – на олтар от любов ще те сложа. Нямам друго какво да предложа – на олтар от любов ще те сложа. Залеза аз искам да ти подаря, изгрева – и него пак така, че и те, като нас, изнемогват, разделени да бъдат не могат. Ще ти дам сърцето си в шепа, ти пази – то за тебе да тупка. Нямам друго какво да предложа – на олтар от любов ще те сложа. Нямам друго какво да предложа – на олтар от любов ще те сложа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 18 часа Report Сподели Публикувано преди 18 часа Благодаря ти , скъпи! 😘 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Бравооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.