Victor Публикувано на Сряда в 17:54 Report Сподели Публикувано на Сряда в 17:54 (редактирано) 🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “VLYUBENI" автор: Герго Милов Като капка от нечакан дъжд, извалял се изведнъж, аз случайно се загубих и видях те, и се влюбих. Като стон от нежна песен, лист от вятъра понесен, за секунда те видях и по тебе полудях. Ти си мойта кръвна група, ти — молбата ми си чута. Цял живот мечтах за теб, ти за раната си лек. Ти си моя нежен стих и чрез тебе аз открих, че съм бил непълноценен, с теб сега се чувствам пълен. Припев: Влюбени, отдадени, две вселени търсещи... Влюбени, забравени, себе си намиращи. Влюбени, отдадени, две вселени търсещи... Влюбени, забравени, себе си намиращи. Като нежен топъл бриз ти дойде като сюрприз и остави ме без думи, а съдбата някак чу ме. Ти си сбъдната мечта и гордея се с това, че до мен сега си, мила, мойта обич си открила. Ти си мойта кръвна група, ти — молбата ми си чута. Цял живот мечтах за теб, ти за раната си лек. Ти си моя нежен стих и чрез тебе аз открих, че съм бил непълноценен, с теб сега се чувствам пълен. Припев: Влюбени, отдадени, две вселени търсещи... Влюбени, забравени, себе си намиращи. Влюбени, отдадени, две вселени търсещи... Влюбени, забравени, себе си намиращи. Финал: Влюбени, отдадени, две вселени търсещи... Влюбени, забравени, себе си намиращи. Влюбени, отдадени, две вселени търсещи... Влюбени, забравени, себе си намиращи. Редактирано Сряда в 17:56 от Victor Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 18:08 Report Сподели Публикувано Сряда в 18:08 КОЯ СИ ТИ, че ще включваш съпругът ми в песента си? ОПЪЛНОМОЩИХ ЛИ ТЕ, МА? Ана-Травестит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.