Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

Да пием едно кафе , Цвъца е легендарна. С кое? Че е сестрица на Екстра Нина ли? @asylum 

SIGNAL.BG

Новата песен на Цветелина - „Празнично Дунавско хоро", е за съкровищницата на българския фолклор. Професионализъм, заряд, светлина и красота струят от новото

Да пием едно кафе в нейна чест и да поканим с нас @Andrew Cunanan. цвъц, цвъц. 
С допълнение Янева е по-легендарна! Свързана е с Пеевски!

Сподели в други сайтове

Ама той Фики издаде ли албума? Нали тук коментирахме, че вече колко години обещава. Не излезе през март и тн. Вярно че изсипа доста нова продукция, която обаче мина и замина, също като на Галин. 

И да, Дискотека бум буквално се забрави. Мисля че свалянето му за седмица-две изигра лошо въздействие.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, DevilWish каза:

Да пием едно кафе , Цвъца е легендарна. С кое? Че е сестрица на Екстра Нина ли? @asylum 

SIGNAL.BG

Новата песен на Цветелина - „Празнично Дунавско хоро", е за съкровищницата на българския фолклор. Професионализъм, заряд, светлина и красота струят от новото

Да пием едно кафе в нейна чест и да поканим с нас @Andrew Cunanan. цвъц, цвъц. 
С допълнение Янева е по-легендарна! Свързана е с Пеевски!

неприятна дъртофелница без пукнат хит тоя век. добре, че има хоремази, паланки, селски мегдани и клозети, където тя и Рена да симулират пеене под съпровода на плейбек. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

неприятна дъртофелница без пукнат хит тоя век. добре, че има хоремази, паланки, селски мегдани и клозети, където тя и Рена да симулират пеене под съпровода на плейбек. 

Маска Туге май беше последния хит? Тоест пълнолутие без хит! :D 

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Ама той Фики издаде ли албума? Нали тук коментирахме, че вече колко години обещава. Не излезе през март и тн. Вярно че изсипа доста нова продукция, която обаче мина и замина, също като на Галин. 

И да, Дискотека бум буквално се забрави. Мисля че свалянето му за седмица-две изигра лошо въздействие.

Не знам, но още е най-гледаната песен в поп-фолка тази година. Има 15 М. Към днешна дата идея нямам слуша ли се още, но и според мен няма да е дълготраен, та даже едногодишен хит.
Даже "Капучина" която има 13 М. на Софи Маринова и DJ Дамян ще се задържи повече.
Дъното копай е с 11 М. и също е един от хитовете на тази година. Обаче тоя Дамян направи ли хит, падат големи гледания при него.
На Фики "Не, не, не" гони почти 10 М.
Емануела е супер добре тази година с "Дъното копай" и "Сините ти очи". 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, DevilWish каза:

не сме били родени тогава, а и тя в онзи клип е като друг човек. Явно и тя като Гюр е заболяла от аутизъм. Ама поне Гюр дремизга там и се мъчи във фолка, на 5 години прави и по 1 концерт. Цура няма да питам какво прави? Нито пее, нито пише. Пеенето й е като на задавена гарга, писането като току-що завършил третокласник.

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

не сме били родени тогава, а и тя в онзи клип е като друг човек. Явно и тя като Гюр е заболяла от аутизъм. Ама поне Гюр дремизга там и се мъчи във фолка, на 5 години прави и по 1 концерт. Цура няма да питам какво прави? Нито пее, нито пише. Пеенето й е като на задавена гарга, писането като току-що завършил третокласник.

Как какво? Пие по едно кафе! 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , FolkEmpire каза:

Ама цицата е много малка. Тя имаше по-големи тогава :D

И ти обиждаш господата от снимката на женски род ... и още по-лошо - цомби ... 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Излезе и промоция имаше даже. 

преди 1 час , DevilWish каза:

Имаше хитови дуети с Роман Сашов. После нещо й стана и спря с чалгата. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Хиляди фъшкии 😍

Хиляди драхонки - за теб изаках само - да,
хиляди драхонки като бонбонки потна съм сега.
Питаш ме дали ще клякам пак да акам и крещя?
Ти предаде фитнеса ми на една чистеща жена!

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , fengergana каза:

мами става все по-хубава

поне е махнала вече гнусните плитки

IMG_6943.jpeg

Ще се видим с нея на 6ти декември в Лондон. След повече от 2 години. ♥️

Сподели в други сайтове

От 10.10.2025 г. от 17:16, pacho каза:

Да не види нещо и тя от новия ни форумски гиф...GALENA__MOZHESH_LI_2004_LIVEPROLETNO_PARTY_____.gif.f1c7b46080341cdc94bca08833f4d2f6.gif

Бааа, аз не догледах и я взех за Гюр 🤣

От 10.10.2025 г. от 17:55, asylum каза:

Сестри по мъже, сестри по сране - разликата е, че Тотя има хитове.

От 10.10.2025 г. от 14:16, Emanuela.Carey каза:

Клекнала е да ака със стил 💋

IMG-0198.jpg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...