Victor Публикувано на Септември 9 Report Сподели Публикувано на Септември 9 🎼 Музикални кредити: Музика: Асен Данаилов Текст: Николета Чолакова - Никол и Ели Валенкова Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 Ама кажи вече на мъжът ми, че ще го шЪмаря. Как смее да прави дуети с този шимейл? Ще й скъсам главата на тая! Не ми е искал разрешение да прави песен с тази! @Lelqtian тая май е новият Дионе? Я виж за какво става дума. КАК НЕ ГИ Е СРАМ? Кой го опълномощи този шимейл да пипа мъжът ми? Дадох ли му разрешение? Не може така да се излага!!! Йори, скъпи - при следващ такъв дует очаквам нова къща на Хаваите!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 1 час , DevilWish каза: Ама кажи вече на мъжът ми, че ще го шЪмаря. Как смее да прави дуети с този шимейл? Ще й скъсам главата на тая! Не ми е искал разрешение да прави песен с тази! @Lelqtian тая май е новият Дионе? Я виж за какво става дума. КАК НЕ ГИ Е СРАМ? Кой го опълномощи този шимейл да пипа мъжът ми? Дадох ли му разрешение? Не може така да се излага!!! Йори, скъпи - при следващ такъв дует очаквам нова къща на Хаваите!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 преди 3 минути, asylum каза: Да осъди крадлата на псевдоними, но и на мъже! Не съм я опълномощил да ми докосва съпругът! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 9 Report Сподели Публикувано Септември 9 OMG @asylum НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!! Това не е сериозно! Покажете оригиналния Йоргос!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 8 часа , DevilWish каза: OMG @asylum НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!! Това не е сериозно! Покажете оригиналния Йоргос!!!! Няма такъв. Тая поне е истинска. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 2 часа , asylum каза: Няма такъв. Тая поне е истинска. Ееееееееееееееееееее, не е честно! Искам го! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 55 минути, asylum каза: Тая продукция и тема не заслужават присъствието на г-жа Президента на републиката! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 1 час, Lelqtian каза: Тая продукция и тема не заслужават присъствието на г-жа Президента на републиката! Лунното затъмнение мина, за това нека поданиците да си позволят да постват каквито снимки искат на Луната. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 7 часа , DevilWish каза: Лунното затъмнение мина, за това нека поданиците да си позволят да постват каквито снимки искат на Луната. Да бъде Луна! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 1 час, asylum каза: Да бъде Луна! Само да не са потни и оцетни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.