Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Супер! А къде е тази истерия, когато трябва да се трупат гледания на новите им песни?
Криско в последната година/след "Откачалки"/ няма пукнат хит, дори и сезонен. Това, че е голяма звезда, да не кажа най-голямата им звезда за последните 12-13 години, е повече от ясно, но и при него положението е далеч от розово, щом се бе хванал за полата на Галена - да му спасява кариерата, а след това пусна песни в стил "Кондьо" с визия ала Магапаса. Успешните му концерти се дължат на гениалният маркетинг наблягащ на носталгият по "стария" Криско, просто никой не ще да слуша текущия. Наскоро пробва и с Вирго и със Симона (кавър на златен поп хит) и никоя от двете песни няма и милион гледания за месец и половина. Криско в пика си правеше милион за 2-3 дни. Старите му хитове са бетон, но не може да се разчита само на предходните успехи, иначе изпадаш в графата "ретро изпълнител".

Да не отварям уста, че миналата година имаше успех с два хита - "Откачалки" и "Тука-тука", а преди това някаква песен с Константин и след това чак дуета с Галена от 2021-ва. Не е нормално 50% от успешните му песни това десетилетие да са дуети с Галена.

Тита също е пята песен, даже тя е в пъти по-залязла. Извади някакъв брутален късмет с "Гола", заради Торино и Пашата, кавъра на световен хит и лафовете на Мартин, но всички знаят, че тя е пълнеж в тази песен и успехът не се дължи на нея. Просто на момчета им е трябвал женски вокал и са се спрели на нея, която и друга да участваше в тази песен - щеше да е хит, примерно ако бяха включили Емануела вместо Тита - щеше да е дори по-голям. Предходният й огромен хит бе "Вивалди", от 2020-та година. В промеждутъка между тия две песни - има една среднопопулярна - дуета с Джена и това е. А то бяха напъни със Слави и с кой ли не и резултатът е повече от плачевен. Къде е истерията по новата песен, която за 5 дена няма и 70 хиляди гледания, големите ѝ хитове навъртаха толкова за 5-6 часа в премиерния ден?! Да не говорим как се е обезобразила в лицето и на нищо не прилича вече..

Михаела Маринова е изпята песен от време оно и тя мете дъното откъм популярност с почти всичко, което е пуснала в последните 6-7 години. След "Листата падат" не се сещам за нейна успешна песен, освен нея "Стъпка напред" и "Не ти ли стига" да й останат като визитна каартичка, ама чак 6-7?! Ти я изкара с повече вечни хитове от Камелия и Ивана.

Децата може да изтерясват на песни на 7-8 години по стадионите, но са no where to be found в генерирането на успех на новите песни на тия изпълнители. Просто положението е толкова трагично и смешно при тях, че няма накъде. 

Оле, аз забравих да спомена Торино и Машата. При тях регресът е тотален. Старите им песни са ок като прием, но новите - 000000. Неслучайно правят фейк скандали как се разделят. Както винаги пяха фалшиво. За 737 година пяха с Иван Тишев песента от Революция Z - е, този път звучаха малко по-добре на нея. Извадиха пак онзи Мариянов. За разлика от миналата година, когато той беше вокална катастрофа от притеснение, този път пееше на срички и поне не беше фалшиво ххахах Нареждат се с приличните приеми, но определено не бяха в топ 3, за сравнение на минали години.

Относно Криско:

Не знам как, но това се пееше... а няма милион. Криско се харесва като личност. Не е толкова маркетинг. Наскоро писахме за ИИ и тогава стана дума, че изпълнителите продават известност. При него е особено видимо. Концертите продават филм. Изпълнителите нахъсват публиката, едва ли не, че се случва нещо УАУ и присъстващите доброволно влизат в него.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това заслужаваше да има успеха на "Дишам", change my mind.

Много ми е далеч от Дишай. Въобще, Дара трябва да излезе от този стил, ако иска да разцъфне. Вече няма мегдан за депресивни песни. Мисля че не я пя вчера. Завърши със Дишай и Стаята в този ред и тотално се прецака. А визията й беше... да не казвам колко не й ходеше. :D 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, stereoto_ каза:

Анелия с концерт в Арената през ноември 2026 година.

Не виждам как ще я напълни. Дори да покани всичките си дуетни партньори. Тя НДК 3 не напълни в пика на кариерата си, та сега ли?

Сподели в други сайтове

влизам във фб само за да чета как я солят хах

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза:

влизам във фб само за да чета как я солят хах

Много е яка тука. Завиждай на воля

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Не виждам как ще я напълни. Дори да покани всичките си дуетни партньори. Тя НДК 3 не напълни в пика на кариерата си, та сега ли?

Ще си изиграе добре картите, както винаги. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

Къде е казала Арена? Тя прави концерт за 10 години на сцена и после още 2 промоции, когато не беше в пика си. Нейния пик беше 2002-8 година.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Защо темата за новия хит е заключена, @DevilWishпреебава се интересът 

Не знам. Сега ще я отключа.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Защо темата за новия хит е заключена, @DevilWishпреебава се интересът 

Конспирация, дело на феновета на Гюр, за да не се види колко по-успешка от Гюр е Кати. И как прави хитове, а Гюр няма и 1.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Конспирация, дело на феновета на Гюр, за да не се види колко по-успешка от Гюр е Кати. И как прави хитове, а Гюр няма и 1.

Гюревите фенове винаги са завиждали на Кати - на хитовете й и на ранната й връзка с Жоро Илиев. Гюр и изяде трохите.

преди 29 минути, GSA каза:

Къде е казала Арена? Тя прави концерт за 10 години на сцена и после още 2 промоции, когато не беше в пика си. Нейния пик беше 2002-8 година.

Имаше много пикове и после - с Гот ми е, Генерал, Аз съм дявола, Зоопарк и мегахита Дай ми още. 

Сподели в други сайтове

Абе, Анелио, хората те нападнаха най-вече след онова интервю, в което казваш, че трябва да сме над нещата. И ако си била на мястото на ответната страна - никога е нямало да си търсиш правата, защото се случвали такива работи. Колкото и да ревеш тия думи НЯМА да ги изтриеш. 

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, GSA каза:

Така е. Сега слушам интервюто. Може и НДК 3 пак. Там има шанс да събере 1000 души. Тя и за него си въобразява, че е било нещо УАУ. "Аз съм правила големи концерти", кога??? :D 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Така е. Сега слушам интервюто. Може и НДК 3 пак. Там има шанс да събере 1000 души. Тя и за него си въобразява, че е било нещо УАУ. "Аз съм правила големи концерти", кога??? :D 

Истината е, че искаш да си певица и затова завиждаш на всички певачки 🌹

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, asylum каза:

Истината е, че искаш да си певица и затова завиждаш на всички певачки 🌹

Истината е, че нямаш мнение по никакъв въпрос. Във форумите се споделя мнение. А ти си тук, за да спамиш с елементарни проекции на ниво втори клас и не уважаваш гледната точка на никого, особено ако не ти пасва, обръщайки на лични провокации. Дано пораснеш някога, хлапе. Поне да беше тийн, а то...

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Истината е, че нямаш мнение по никакъв въпрос. Във форумите се споделя мнение. А ти си тук, за да спамиш с елементарни проекции на ниво втори клас и не уважаваш гледната точка на никого, особено ако не ти пасва, обръщайки на лични провокации. Дано пораснеш някога, хлапе. Поне да беше тийн, а то...

Имам мнение по всички въпроси на света, а ти имаш проблем.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

Имам мнение по всички въпроси на света, а ти имаш проблем.

Нямаш мнение и е видно. Напрежението ти личи от палците надолу. Хареса ми, че даде негативна оценка на Цялата нощ хихихихих

Знам че това те кара да се отпуснеш. Няма да пораснеш, поне се отпусни.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Значи Аня се е разделила с Любо защото не е искала да му ражда деца?

Да беше Емилия, не би се замислила дори.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Анелия никога не е блестяла с адекватна преценка за себе си и за позиционирането си в жанра, но напоследък откровено кърти.

Останалите й колеги (Галена, Преслава, 100раро) правят концерти на годишнини от кариерите си, а нейният ще бъде ни в клин, ни в ръкав, отделно отдавна тя няма голям хит, няма и твърда фенска маса. Пеенето ѝ е развалено и не би могла да докара големите си хитове като на студийните им записи, така че по-добре да не се мъчи изобщо. Интересът към нея като персона клони към 0-лата и дори не знам дали участията й са пълни, камо ли дали има и 3-ма зажаднели човека да я видят на концертната сцена, където by the way е доста слаба - то не може цял живот с "по-силно можеме ли" и трите движения на Бионсе.

Отдавна от топ 3 изпадна до топ 333, на 334 място. 

По-добре да не се излага, а да търси хитов проект, че от "Зоопарк" насам не е имала масов солов хит, а това са цели 7 години.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

13-ти клип на Галена над 30М! 🩷

40K до отбелязването на 5-тия милион.

Сподели в други сайтове

Да се посмеем на Тотя чай, която не се е сетила да ползва chatgpt да си редактира текстовете и е смехотворно:

Направо е унизително да се асоциираш с нея и да ти лепнат неграмотен текст. И цялото упражнение, за да може да осмислят тотините вълнения за смисъла на живота й. Как е възможно във всеки шибан отзив да има правописна грешка! Във всяко възможно изречение. Неграмотница.

Screenshot - 2025-09-14T170347.521.pngScreenshot - 2025-09-14T170115.669.png

Spoiler

Screenshot - 2025-09-14T170056.089.png

Screenshot - 2025-09-14T170031.883.png

Screenshot - 2025-09-14T165930.788.png

Screenshot - 2025-09-14T165909.621.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   3 Потребители

• Create New...