fengergana Публикувано вчера в 20:50 Report Сподели Публикувано вчера в 20:50 преди 1 час , xroflx9 каза: @fengergana мило,влюбих се в един фотограф,въпреки че ми идва малко грозничък,но искам да ме блъска!!! От друга страна ще ме е срам да сваля летвата толкова!!!! мило,виждаш аз колко съм долен 3 месеца да се влача с обвързан,който тряска всичко живо но и мен!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 1 час, fengergana каза: мило,виждаш аз колко съм долен 3 месеца да се влача с обвързан,който тряска всичко живо но и мен!!!!!!!!! Дано поне е хубав твоя,че моя мяза малко на бобър!!!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 15 часа Report Сподели Публикувано преди 15 часа Бурята ме събуди в 5:30. Ники и той се събуди от нея. Закара ме на работа. Пристигам в 6:40 пред Мола- пред входа гьол, вратите на Мола се отварят и затварят сами постоянно- явно от бурята нещо е станало. На първия етаж наводнено и тавана тече. В залата тавана тече , където е пицарското и намокрил кутиите за доставка. В кухнята наводнено също- и от двете страни вода в кухнята и си скарата щото тавана тече от дъжда. Работният плот до скарата във вода целия както и стелажа. Почивах, сложих тави за водата ама то си тече, цял ден ще вали. Дано не се убия днес, И вкъщи като отключвах пред вратата ни мокро- тече отгоре от блока тавана, нали съм на последния етаж. Днес ще е кошмарен ден, че и резервации има. Луди хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа Плодът на гордото управление на ГЕРБ 17 години работа работа и само работа сега си им берете плодовете никога нее валяло дъжд ха ха орезани гори запълнени естествени дерета презаcтроено без подръжка на одводнителни канали само кражби и ето резултатът на лице Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа преди 11 часа , Sunlight каза: Бурята ме събуди в 5:30. Ники и той се събуди от нея. Закара ме на работа. Пристигам в 6:40 пред Мола- пред входа гьол, вратите на Мола се отварят и затварят сами постоянно- явно от бурята нещо е станало. На първия етаж наводнено и тавана тече. В залата тавана тече , където е пицарското и намокрил кутиите за доставка. В кухнята наводнено също- и от двете страни вода в кухнята и си скарата щото тавана тече от дъжда. Работният плот до скарата във вода целия както и стелажа. Почивах, сложих тави за водата ама то си тече, цял ден ще вали. Дано не се убия днес, И вкъщи като отключвах пред вратата ни мокро- тече отгоре от блока тавана, нали съм на последния етаж. Днес ще е кошмарен ден, че и резервации има. Луди хора. Тази синята чертичка на топографската карта е реката, която куп корумпирани държавни чиновници са отказали да видят през годините, издавайки разрешителните за строеж. Цялото дере около нея е застроено.‼️ Днес завалял малко дъждец и о, бедствие! За наводнението била виновна реката, за която хората дори не знаели, че била там! Въобще не ми е жал за нито един от пострадалите собственици на имоти, които са застроили дерето на реката. Те много добре са знзаели какво правят и днес просто плащат цената за алчността си! Накарая природата винаги печели! Сечете горите,вдигате кооперации на 2 метра една от друга,канализация нула….е вие какво очаквате ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.