Andrew Cunanan. Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 2 минути, Bunn каза: Оф тоя постоянно ми излиза в тик ток 😆 на мен ми е супер секси, а това, че е стрейт - дори повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 1 час, xroflx9 каза: Аз вече станах асексуална и заминах на село да пека пипер и да правя лютеница💆🏼♀️ Време беше да спреш да ръсиш хламидия из цяла София 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: на мен ми е супер секси, а това, че е стрейт - дори повече. В мъжкия се*с може и да е слаб 😐 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 6 часа , DevilWish каза: @Sunlight как мина днес? Изследванията са наред. За болките в корема ми изписа едни капсули, каза да мина на диета. Утре съм сутринта пак на преглед за корема. Другото било от нерви. В момента много ме боли главата. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Време беше да спреш да ръсиш хламидия из цяла София 💅🏻 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Author Report Сподели Публикувано Септември 11 Току що, Sunlight каза: Изследванията са наред. За болките в корема ми изписа едни капсули, каза да мина на диета. Утре съм сутринта пак на преглед за корема. Другото било от нерви. В момента много ме боли главата. Супер. Да, от нервите се получават такива неща и психосоматични "фалшиви" тревоги, които изглеждат страшно, но не са истински. Т.е. както предположих може и да е паник-атака, на мен също ми се случва, но се научих да осъзнавам нещата на време. Най-важното е, че изследванията са в нормата и си добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 2 минути, xroflx9 каза: 💅🏻 Е тука Ема те закопа, няма две мнения! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Е тука Ема те закопа, няма две мнения! Дивачко,много си устата днес??? Май отрано си пияна!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 1 час, xroflx9 каза: Дивачко,много си устата днес??? Май отрано си пияна!!!!! Аз не пия! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Аз не пия! Да,ти направо се наливаш! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 12 Report Сподели Публикувано Септември 12 преди 10 часа , xroflx9 каза: Да,ти направо се наливаш! Ти няма как да знаеш, тъй като не посещаващ заведенията отговарящи на моето ниво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 12 Report Сподели Публикувано Септември 12 преди 13 часа , DevilWish каза: Супер. Да, от нервите се получават такива неща и психосоматични "фалшиви" тревоги, които изглеждат страшно, но не са истински. Т.е. както предположих може и да е паник-атака, на мен също ми се случва, но се научих да осъзнавам нещата на време. Най-важното е, че изследванията са в нормата и си добре. Бях на преглед днес пак при личната. Колит го писа. Доста неща не трябва да ям. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 12 Report Сподели Публикувано Септември 12 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ти няма как да знаеш, тъй като не посещаващ заведенията отговарящи на моето ниво! Факт! Под нивото ми е да посещавам крайпътни кръчми! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 13 Report Сподели Публикувано Септември 13 VIP POTRES (@vip_potres) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 40K likes, 66 comments - vip_potres on August 18, 2025: "спирам с тва изказване✨😍 #bulgaria". 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 Хайде, приготвихте ли децата за даскало? Все още имате малко време да се възползвате от примоцията на @Emanuela.Carey Венцислав Ганев (@prost4ovek) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 303 likes, 9 comments - prost4ovek on September 13, 2025: "Labuu #instagood #fypシ #fyp #foryou #instagram #followforfollowback #viral #reels #trending #funny". 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 преди 38 минути, asylum каза: Хайде, приготвихте ли децата за даскало? Все още имате малко време да се възползвате от примоцията на @Emanuela.Carey Венцислав Ганев (@prost4ovek) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 303 likes, 9 comments - prost4ovek on September 13, 2025: "Labuu #instagood #fypシ #fyp #foryou #instagram #followforfollowback #viral #reels #trending #funny". Тетрадкес, писалкес - един и педесе ела ле ту менге 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 Днес оженихме @xroflx9 за знатен ромски богаташ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 @Emanuela.Carey @xroflx9 @fengergana Къде ходите така? Много сте готини Jairo Pastoressa (@jairo.media) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 346K likes, 0 comments - jairo.media on June 29, 2025: "#amandalepore #mac #float #2025 #nyc #pride #parade #maccosmetics". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Днес оженихме @xroflx9 за знатен ромски богаташ! Аз имам повече сватби и от Мария вече! преди 1 час, FikLena каза: @Emanuela.Carey @xroflx9 @fengergana Къде ходите така? Много сте готини Jairo Pastoressa (@jairo.media) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 346K likes, 0 comments - jairo.media on June 29, 2025: "#amandalepore #mac #float #2025 #nyc #pride #parade #maccosmetics". Понеже @Emanuela.Carey постоянно ми повтаря че съм простачка реших да се запиша отново на училище и ходихме да си избирам дрехи. Оценете ми аутфита за 15 септември💕 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Честит ми нов Айфон!! 😘пукайте се през гърба от яд😗 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Празнуваме новата учебна година - заповядайте и вие! 492 хил. гледания · 3,4 хил. реакции | Today, the new school year... WWW.FACEBOOK.COM Today, the new school year kicks off in Bulgaria! Eager and happy students will enter the temples of knowledge. The celebrations surrounding this occasion bring... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 преживях боклука!!!!!!!! вече не си пишем от три дни!!!!! даже не го следя дали е на линия,защото последно е бил преди час,а преди това беше 4 минути на линия след пауза от 2 часа!!!!!!! дори и да ме потърси аз няма да му отговоря,защото директно ще сляза да се кача в колата му !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 преди 4 минути, fengergana каза: преживях боклука!!!!!!!! вече не си пишем от три дни!!!!! даже не го следя дали е на линия,защото последно е бил преди час,а преди това беше 4 минути на линия след пауза от 2 часа!!!!!!! дори и да ме потърси аз няма да му отговоря,защото директно ще сляза да се кача в колата му !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мило,докато ти страдаш по този бедняк аз вече минах мъже колкото цял футболен отбор!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 преди 1 минута, xroflx9 каза: Мило,докато ти страдаш по този бедняк аз вече минах мъже колкото цял футболен отбор!!!!! аз не страдам,мило!!! снощи правих тройка с двама колеги,а утре заминавам за созопол да закрия сезона!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.