Jump to content

Чат мания (Септември, Октомври, Ноември, Декември 2025)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Bunn каза:

Оф тоя постоянно ми излиза в тик ток 😆

на мен ми е супер секси, а това, че е стрейт - дори повече.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Аз вече станах асексуална и заминах на село да пека пипер и да правя лютеница💆🏼‍♀️

Време беше да спреш да ръсиш хламидия из цяла София

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DevilWish каза:

@Sunlight как мина днес? 

Изследванията са наред. За болките в корема ми изписа едни капсули, каза да мина на диета. Утре съм сутринта пак на преглед за корема. Другото било от нерви. 

В момента много ме боли главата. 

Сподели в други сайтове

Току що, Sunlight каза:

Изследванията са наред. За болките в корема ми изписа едни капсули, каза да мина на диета. Утре съм сутринта пак на преглед за корема. Другото било от нерви. 

В момента много ме боли главата. 

Супер. Да, от нервите се получават такива неща и психосоматични "фалшиви" тревоги, които изглеждат страшно, но не са истински. Т.е. както предположих може и да е паник-атака, на мен също ми се случва, но се научих да осъзнавам нещата на време. Най-важното е, че изследванията са в нормата и си добре. 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , xroflx9 каза:

Да,ти направо се наливаш!

inna-drinking.gif

Ти няма как да знаеш, тъй като не посещаващ заведенията отговарящи на моето ниво!

spacer.png

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , DevilWish каза:

Супер. Да, от нервите се получават такива неща и психосоматични "фалшиви" тревоги, които изглеждат страшно, но не са истински. Т.е. както предположих може и да е паник-атака, на мен също ми се случва, но се научих да осъзнавам нещата на време. Най-важното е, че изследванията са в нормата и си добре. 

Бях на преглед днес пак при личната. Колит го писа. Доста неща не трябва да ям. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ти няма как да знаеш, тъй като не посещаващ заведенията отговарящи на моето ниво!

spacer.png

Факт! Под нивото ми е да посещавам крайпътни кръчми!

Сподели в други сайтове

Хайде, приготвихте ли децата за даскало? Все още имате малко време да се възползвате от примоцията на @Emanuela.Carey

WWW.INSTAGRAM.COM

303 likes, 9 comments - prost4ovek on September 13, 2025: "Labuu #instagood #fypシ #fyp #foryou #instagram #followforfollowback #viral #reels #trending #funny".

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, asylum каза:

Хайде, приготвихте ли децата за даскало? Все още имате малко време да се възползвате от примоцията на @Emanuela.Carey

WWW.INSTAGRAM.COM

303 likes, 9 comments - prost4ovek on September 13, 2025: "Labuu #instagood #fypシ #fyp #foryou #instagram #followforfollowback #viral #reels #trending #funny".

Тетрадкес, писалкес - един и педесе ела ле ту менге

Сподели в други сайтове

@Emanuela.Carey @xroflx9 @fengergana

Къде ходите така? Много сте готини

WWW.INSTAGRAM.COM

346K likes, 0 comments - jairo.media on June 29, 2025: "#amandalepore #mac #float #2025 #nyc #pride #parade #maccosmetics".

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Днес оженихме @xroflx9 за знатен ромски богаташ!

Аз имам повече сватби и от Мария вече!

преди 1 час, FikLena каза:

@Emanuela.Carey @xroflx9 @fengergana

Къде ходите така? Много сте готини

WWW.INSTAGRAM.COM

346K likes, 0 comments - jairo.media on June 29, 2025: "#amandalepore #mac #float #2025 #nyc #pride #parade #maccosmetics".

Понеже @Emanuela.Carey постоянно ми повтаря че съм простачка реших да се запиша отново на училище и ходихме да си избирам дрехи. Оценете ми аутфита за 15 септември💕

D97-C53-B5-3-E83-44-E6-B21-E-262-EA6-E9-

Сподели в други сайтове

Празнуваме новата учебна година - заповядайте и вие!

WWW.FACEBOOK.COM

Today, the new school year kicks off in Bulgaria! Eager and happy students will enter the temples of knowledge. The celebrations surrounding this occasion bring...

Сподели в други сайтове

преживях боклука!!!!!!!! вече не си пишем от три дни!!!!! даже не го следя дали е на линия,защото последно е бил преди час,а преди това беше 4 минути на линия след пауза от 2 часа!!!!!!! дори и да ме потърси аз няма да му отговоря,защото директно ще сляза да се кача в колата му !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

преживях боклука!!!!!!!! вече не си пишем от три дни!!!!! даже не го следя дали е на линия,защото последно е бил преди час,а преди това беше 4 минути на линия след пауза от 2 часа!!!!!!! дори и да ме потърси аз няма да му отговоря,защото директно ще сляза да се кача в колата му !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мило,докато ти страдаш по този бедняк аз вече минах мъже колкото цял футболен отбор!!!!! 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Мило,докато ти страдаш по този бедняк аз вече минах мъже колкото цял футболен отбор!!!!! 

аз не страдам,мило!!! снощи правих тройка с двама колеги,а утре заминавам за созопол да закрия сезона!!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...