Victor Публикувано на Август 30 Report Сподели Публикувано на Август 30 🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ V TUMNOTO" автор: Герго Милов В тъмното избухват страсти, в тъмното сме с теб опасни. В тъмното ще стане нещо, в тъмното ще е горещо. Светлото не е за нас, в светлото с теб сме пас. Светлото е за сухари, щото в тъмното им пари. Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." (x2) В тъмното ще бъдем диви, в тъмното ще сме щастливи. В тъмното ще бъдем хард, в тъмното е на хазарт. Светлото не е за нас, в светлото с теб сме пас. Светлото е за сухари, щото в тъмното им пари. Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." (x2) Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 Тоя урунгел ще го размажа! Да не прави повече дуети със съпругът ми Йоргус, че ще й се*а на главата. Ана-Дамерана да го духаш, уруспиииииииииииийо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.