Victor Публикувано на Август 20 Report Сподели Публикувано на Август 20 🎼 Музика: IG, Dragan Brajović Braja, Dejan Kostić ✍️ Текст: Герго Милов; Dragan Brajović Braja (Serbian) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Легитимно Знаете го и двамата – Мое ли е, нейно няма да е никога. Затова на мене ми е все едно – И с тебе, и без теб, очевидно. Малко по-добър грим и е готова, Това ѝ трябва. Тя не е като мен, огън във кръвта ѝ няма. Аз не съм виновна, че избра я, даже може би спаси ме. И че с татус нов криеш мойто име. Тя държи се с тебе агресивно. Когато с новата си, бившата предаваш... Не е легитимно. Легитимно... Щом си я довел Пред очите ми да се правите щастливи, но фалшиви, Знам, че прекрачил си ти един предел. Просто двамата бъдете си щастливи. Малко по-добър грим и е готова, Това ѝ трябва. Тя не е като мен, огън във кръвта ѝ няма. Аз не съм виновна, че избра я, даже може би спаси ме. И че с татус нов криеш мойто име. Тя държи се с тебе агресивно. Когато с новата си, бившата предаваш... Не е легитимно. Легитимно... Аз не съм виновна, че избра я, даже може би спаси ме. И че с татус нов криеш мойто име. Тя държи се с тебе агресивно. Когато с новата си, бившата предаваш... Не е легитимно. Легитимно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 озадачават ме текстовете на Милов. Как пише такива немелодични и елементарни "рими", на фона на Зелено и старите му успехи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 Персийските котки не ме вълнуват! Пуснете още хитове на 21-вия ми мъж - Йоргус! Побългарихме го! Нали? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 20 минути, DevilWish каза: Персийските котки не ме вълнуват! Пуснете още хитове на 21-вия ми мъж - Йоргус! Побългарихме го! Нали? Вече няма нужда от истински изпълнители. Този поне няма да се надруса и да пие пиян, надявам сА 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Вече няма нужда от истински изпълнители. Този поне няма да се надруса и да пие пиян, надявам сА И е по-секси от всички взети заедно. ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 50 минути, DevilWish каза: Персийските котки не ме вълнуват! Пуснете още хитове на 21-вия ми мъж - Йоргус! Побългарихме го! Нали? котенце е, но за жалост AI генериран. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 Току що, Andrew Cunanan. каза: котенце е, но за жалост AI генериран. Ние трябва да му вдъхнем живот... От кой ли са се вдъхновили? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 1 минута, DevilWish каза: Ние трябва да му вдъхнем живот... От кой ли са се вдъхновили? 1:1 е с 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 1:1 е с Прическата е много секси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.