Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 9 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Да, в watch page се показва общият брой гледания, същите данни, които има и Popnable. Разликата е, че в watch page се отразяват по-бавно (в рамките на час-два-три), заради кеша. 

Понеже за стрийминг използвам Youtube music, и примерно: последната на Александрова и Силвър - в Youtube дава 584К, а в в Youtube music дава 628К. И си мислех, че е защото yt music включва и топика, а yt watch не. 😆

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Заповядвам на Ема да ни върне истинската Азия с най-злобния селски кючек подплатен с долен к* рвенски текст! Ще живеем вовеки!

заглавието на този монументален хит е готово, нека бъде:

• Haha 1
  • Love 4
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Усещам че ще направи някаква простотия като трилогията на Галин

IMG-8921.jpg

Звучи доста несигурна в себе си. На какво се дължи това Асче? На 5-6 години без мега хит или?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Bunn каза:

Понеже за стрийминг използвам Youtube music, и примерно: последната на Александрова и Силвър - в Youtube дава 584К, а в в Youtube music дава 628К. И си мислех, че е защото yt music включва и топика, а yt watch не. 😆

YouTube Music показва общия брой. Като цъкнеш на аудиото и виж има 1.1к лайка. В офиц видео има 11к. Значи топикът е събрал 44к.

TEDI ALEKSANDROVA - YouTube

Ако влезеш в рилийзи те закача към топика - системата свързва топика с официалното видео (зарежда видеото на песента, ако си на десктоп)

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

#fypppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp #viral #bginsta #chalga #newsong.

преди 57 минути, Emanuela.Carey каза:

Заповядвам на Ема да ни върне истинската Азия с най-злобния селски кючек подплатен с долен к* рвенски текст! Ще живеем вовеки!

От Биолчев! 

преди 48 минути, xroflx9 каза:

Аз ако бях на мястото на Ема после тая рокля щях да я изгоря

Аз щях да направя черна мароканска магия!

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ще кажа на децата ми, че това е Риана.

Азия ❤️❤️❤️ 
Обеците й са супер яки! Ето така беше интересна, а сега не е... космата горила..... Искаме я с грим.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , DevilWish каза:

Край! Наградите са ясни тази година и всичко е за КАТИ!
Артистично присъствие във видео клип, клип, балада на 2025 година е ЕВТИНИ ЛЪЖИ!

Кати сама се конкурира със себе си, след видеото и хитът на лято 2025 Най ми е добре, следва и хита на годината! 

Не, че нещо, но видеозаснемането е ужасно, с тези статични кадри. Все едно се е снимала сама, а реално е някакво студио, пари на вятъра. Да оставим това, но пък ми е чудно, защо и самата Кати има някакви неадекватни движения и реакции или и тук опираме на некадърните монтажисти, че не са изрязали кадрите. Като цяло много продукция, с ниско качество. Всички тези песни, с парите за тях да беше направила една песен, но по качествена. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , -A. каза:

@GSA @fengergana, вижте кво са върнали в канала на Пайнер. Ако не беше включила толкова нови песни в микса а някоя класика като ''Грипа'' или ''Хиляди жени'' тва щеше да и е най-силното представяне на турне евър.

ХИТ: РАЙНА!

дано качат/върнат и от 2004,2006,2007 и 2009 

бях малък и не знам защо беше само гост през 2010 като едва след това изпадна от топ 10, можеше да забие пак мегахитовете!!!!

и как след 17 години си е все същата,като изключим пердето за рокля!!!

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, MizerMusic каза:

Не, че нещо, но видеозаснемането е ужасно, с тези статични кадри. Все едно се е снимала сама, а реално е някакво студио, пари на вятъра. Да оставим това, но пък ми е чудно, защо и самата Кати има някакви неадекватни движения и реакции или и тук опираме на некадърните монтажисти, че не са изрязали кадрите. Като цяло много продукция, с ниско качество. Всички тези песни, с парите за тях да беше направила една песен, но по качествена. 

Това е първата й песен от преди около 11 месеца. А сигурно всеки месец пуска и са вече поне 10, ако не и повече. Предполагам, че Милена Рекърдс плащат продукцията на Кати и Мариана и целта е да са като ретро песни и всичко да има видео..... с това темпо и албум може да й направят.
Да не коментираме и Никита Гарсия за която спориха в коментари, че е истинска певица, а тя е AL :D :D :D 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, fengergana каза:

ХИТ: РАЙНА!

дано качат/върнат и от 2004,2006,2007 и 2009 

бях малък и не знам защо беше само гост през 2010 като едва след това изпадна от топ 10, можеше да забие пак мегахитовете!!!!

и как след 17 години си е все същата,като изключим пердето за рокля!!!

също колко хубаво пее на живо,а сега ги кара като народни песни всички

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

Това е първата й песен от преди около 11 месеца. А сигурно всеки месец пуска и са вече поне 10, ако не и повече. Предполагам, че Милена Рекърдс плащат продукцията на Кати и Мариана и целта е да са като ретро песни и всичко да има видео..... с това темпо и албум може да й направят.
Да не коментираме и Никита Гарсия за която спориха в коментари, че е истинска певица, а тя е AL :D :D :D 

То аз да ида, ще ѝ направя по адекватен клип. Направо е несериозно това! Ина направи по хубави клипове, но и тя беше малко странна на тях. Явно не се отпускат достатъчно. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, MizerMusic каза:

То аз да ида, ще ѝ направя по адекватен клип. Направо е несериозно това! Ина направи по хубави клипове, но и тя беше малко странна на тях. Явно не се отпускат достатъчно. 

Или нямат адекватна представа как трябва да изглежда един имиджов клип днес. Не е задължително да е с много средства. Тяхната цел е да е като от преди 30 години.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, DevilWish каза:

1895557139_.PNG.6eb1fe5869be525a4582643d698201e6.PNGТези са много зле!

Редактирано от Qvor
  • Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, MizerMusic каза:

Бадоев, който е режисирал видеото по-долу, е режисьор и на клипа на Кати. Всички ще се съгласим, че клипа на кати > клипа на тези двамцата:

• Like 2
Сподели в други сайтове

Ъпдейт за гледанията, защото проучих по-конкретно нещата и в предните коментари има неточни неща.

Ютюб мюзик комбинира общите гледания. От там може да въртиш и стандартни клипове, не само аудио.

Но се замислих, че всъщност ютюб видеото не показва сумарно всички гледания. 

"official upload" (канал на артиста/лейбъла) и "topic video" (автоматично генерираното от YouTube Music / UGC Content ID видео) не се обобщават съвсем.

Когато дадено парче е качено чрез дистрибутор (DistroKid, CD Baby, The Orchard и т.н.), YouTube автоматично създава „topic channel“. 

Popnable и Watch Page показват гледанията само за конкретното видео ID. Обаче Topic видеото има отделно ID → отделен брояч. 

В някои случаи може да не слива гледанията, защото видеоклипът може да е друга версия,  с друга дължина. Освен това може един изпълнител да качва през повече от един дистрибутор. Или да няма Content ID, което да разпознава аудиото. 

Но да, Popnable би трябвало да връща гледанията от официалното видео. Топикът не влиза в това число. А в Ютюб мюзик показва сумарното число (топици+други версии+официално видео). Но пак може да не е съвсем пълна картината. 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Щеше да се води блудтсво с малолетен. А и не бих докоснал и с пръчка от скафандър подобен селяк.

Блудството има сексуален характер.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...