Jump to content

Преслава и Азис - Кой бе, кой

Препоръчани коментари

Не мога да повярвам, че две толкова големи имена са направили тази боза...... Поредната боза на Деян Асенов, дори не различавам песните му. Те имат и пари, не знам каква е причината да работят с този...

Цветовете и заснемането на клипа са страхотни, това е тренд и на запад и доста ми харесва. 

ПП Няма нищо с оная боза на Кама, откъде пък го измислихте.

Сподели в други сайтове

Не ми харесва. Понеже се опитвах да намеря нещо малко от малко по-хубаво, се бях съсредоточил повече във видеото и така още повече ми направи впечатление, че самото "пеене" е просто виене. И на двамата изпълнители не съм особен фен, но и абстрахирайки се от това, с нищо не ме грабна, дори и видеото, на което възлагах надежди ми се видя банално. 

Сподели в други сайтове

Ужасна история… нямаше как да пуснат по-голямо клише. Преса буквално има същия момент като през 2014, когато пусна еднакъв комерс със Стораро, а се очакваше мега хит. 
Да пуска следващата - тази ще се направим, че не е излизала като “Горчиви истини”. 

Сподели в други сайтове

Много ми прилича припева на някоя песен,но не мога да се сетя коя.

Тая Преслава какво само ходи при Асенов илИ Дрганински за песни,толкова ли не и се дават пари вече за песни и клипове? Като се сетя, "Да гори в любов" "Пиян" Какви Хитове бяха...т'ва е просто някакъв майтап,Асенов се изчерпва вече, И как не са насадили Гурманов да пише текста нз,те нали с Асенов си вървят в комбина.

Сподели в други сайтове

Песента само на мен ли ми харесва. Иначе клипа също ми хареса. Иначе може би 20, 30 пъти я слушах, защото си направих кавър, може и за това да ми се наби така в главата. 😄

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, MizerMusic каза:

Песента само на мен ли ми харесва. Иначе клипа също ми хареса. Иначе може би 20, 30 пъти я слушах, защото си направих кавър, може и за това да ми се наби така в главата. 😄

ами дай си канала в ютуб да те чуем,какво на всеки коментар пишеш че имаш кавъри 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Just_Me каза:

Нали уж Асенов и Азис са авторите на песента 😄 Някой да ги репортне! 😂

Азия е изхитрувала, написали са, че музиката и аранжимента са на Асенов. :D 
Сега видях, вписан е в музиката. :D Имат доста прилики с тази песен. Прекалено комерсиално..... 

Страхотни! Клипове със сюжет са ми любими🔝

Сподели в други сайтове

преди 22 часа , fengergana каза:

ами дай си канала в ютуб да те чуем,какво на всеки коментар пишеш че имаш кавъри 

Кавърите не са качени в канала, там имам само няколко по моя си музика, не ми е толкова развит като тик тока. Той си е със същото име като тук, както се пиша. Иначе за песента на Преслава и Азис, както се очаква, колкоъо повече слушаш, толкова зарибява, така става с всички от този тип песни, средно темпо.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...