Jump to content

Игри на волята 7

Препоръчани коментари

Преди няколко години гледах няколко епизода на това предаване. Не ми задържа интереса и спрях да го гледам след 2 месеца. Досега не съм гледал българско риалити шоу от начало до край. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Така плюхте Димо и Ралица първата година.

Те водят от Игри на волята 2, първо беше Алекс Сърчаджиева. А и се справяше супер, нормално.

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, DevilWish каза:

Те водят от Игри на волята 2, първо беше Алекс Сърчаджиева. А и се справяше супер, нормално.

Знам, гледал съм. Сърчаджиева беше ужасна. Тя навсякъде е зле. Декламира като шестгодишна. Никаква актриса не е, но тук е нарочена заради Ласкин и майка й.  И в сериалите, и като водеща е нула. Неслучайно я смениха.

Аз харесвах Димо и Ралица още втори сезон. Но тогава яко ги хранеха.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Знам, гледал съм. Сърчаджиева беше ужасна. Тя навсякъде е зле. Декламира като шестгодишна. Никаква актриса не е, но тук е нарочена заради Ласкин и майка й.  И в сериалите, и като водеща е нула. Неслучайно я смениха.

Аз харесвах Димо и Ралица още втори сезон. Но тогава яко ги хранеха.

Лично аз не съм ги хранил. И аз ги харесвам като водещи.... Сега Павел като го гледах в тези турнири.... ами не ми хареса. Ще видим как ще е, но според мен Димо си беше по-добрия вариант.

Сподели в други сайтове

Аз не разбирам по какви критерии са избрали дебилния Павел??? Участието му миналата година премина изцяло в мишкуване и филмарщина,кринджвах яко всеки път когато му даваха думата.

Сподели в други сайтове

• 1 month later...
преди 4 часа , xroflx9 каза:

Този сезон ми се струва,че ще е пълен провал. Да почва по бързо Биг Брадър

От коментарите във Фб разбирам, че било много интересно.  :D И че Павел се справя учудващо добре.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , KrasyoZlobarQ каза:

От коментарите във Фб разбирам, че било много интересно.  :D И че Павел се справя учудващо добре.

Ние го пуснахме снощи.... реших да гледам и..... о, изненада! Заспах! След представянето на участниците игрите тотално ги проспах! Добре, че ме събудиха, иначе щях да си спя на дивана.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Ние го пуснахме снощи.... реших да гледам и..... о, изненада! Заспах! След представянето на участниците игрите тотално ги проспах! Добре, че ме събудиха, иначе щях да си спя на дивана.

Мисля че форматът взе да пропада вече. Не вярвам да има рейтинга от предни години.Натрупаха се много драми - Димо в затвора, нагласени победители и игри, кофти ппроменливи правила. Еднообразие. Даже анонса, че щяло да бъде различно - всички иронизират, че били изгонили цяло племе като миналата година. Това ли им е новото?

Не мисля да гледам. Видях им муцуните. Нито една не ми направи впечатление. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Мисля че форматът взе да пропада вече. Не вярвам да има рейтинга от предни години.Натрупаха се много драми - Димо в затвора, нагласени победители и игри, кофти ппроменливи правила. Еднообразие. Даже анонса, че щяло да бъде различно - всички иронизират, че били изгонили цяло племе като миналата година. Това ли им е новото?

Не мисля да гледам. Видях им муцуните. Нито една не ми направи впечатление. 

Моето мнение е абсолютно същото. За фон и ако ти е скука - става, нещо да ти бучи. А преди ми беше любимото предаване.... чаках го с нетърпение. И това, че е всеки ден също не ми допада. Когато гледаш всеки ден едно и също, както и ако си с едни и същи хора денонощно - ами на мен поне ми омръзва.... Може да измислят нещо по-различно, но както Биг Брадър го спряха за известно време, ако променят нещо ще бъде ок. И тези All stars.... кога ще ги пуснат? Белким видим нещо по-интересно там.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Моето мнение е абсолютно същото. За фон и ако ти е скука - става, нещо да ти бучи. А преди ми беше любимото предаване.... чаках го с нетърпение. И това, че е всеки ден също не ми допада. Когато гледаш всеки ден едно и също, както и ако си с едни и същи хора денонощно - ами на мен поне ми омръзва.... Може да измислят нещо по-различно, но както Биг Брадър го спряха за известно време, ако променят нещо ще бъде ок. И тези All stars.... кога ще ги пуснат? Белким видим нещо по-интересно там.

Заради Димо отложиха All Stars. Така или иначе сега ще имат по-слаб рейтинг. Може би началото ще е силно. 

NOVA.BG

На празничния 6-и септември зрителите отново предпочетоха новините и публицистиката на NOVA

Не ми се търси миналата година, но ми се струва, че беше около 50% :D 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Заради Димо отложиха All Stars. Така или иначе сега ще имат по-слаб рейтинг. Може би началото ще е силно. 

NOVA.BG

На празничния 6-и септември зрителите отново предпочетоха новините и публицистиката на NOVA

Не ми се търси миналата година, но ми се струва, че беше около 50% :D 

Миналата година са стартирали с 36,2% срещу 23,3% за bTV, тази година са 37,6% срещу 19,4% за bTV (в 18-59). На този етап спад надали ще има, защото по bTV от 20:00 има "Колко ми даваш?", "Аз обичам България" и тн, които са бая неконкурентни, но до няколко години наистина ще трябва почивка, защото спадът ще дойде, нищо не е вечно :D 

Сподели в други сайтове

Много жалко,че пратиха червените на блатото. Струват ми се най-адеквания отбор след зелените. Половината от сините са психично болни,а жълтите са просто противни. 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Bunn каза:

Миналата година са стартирали с 36,2% срещу 23,3% за bTV, тази година са 37,6% срещу 19,4% за bTV (в 18-59). На този етап спад надали ще има, защото по bTV от 20:00 има "Колко ми даваш?", "Аз обичам България" и тн, които са бая неконкурентни, но до няколко години наистина ще трябва почивка, защото спадът ще дойде, нищо не е вечно :D 

Не се учудвам - на първи епизод има очаквания. Ако е толкова тъпо, ще има спад. Макар че тв аудиторията като цяло трудно мени вкусовете си. А и щом излъчват по БТВ такива тъпни, няма шанс. А Ергенът кога излъчват?

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Bunn каза:

Ергенът няма да го преместят от 8 защото планират да има повече разврат тази година и трябва да е след 10.

Ще се конкурира с Брадъра по Нова, а Игрите явно ще си останат без конкуренция.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Ергенът няма да го преместят от 8 защото планират да има повече разврат тази година и трябва да е след 10.

Ще се конкурира с Брадъра по Нова, а Игрите явно ще си останат без конкуренция.

Да, Ергенът срещу Брадъра е едно от малкото им логични решения в последните години. :D 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...