Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 18 минути, pacho каза: Ооо, такова чувство за хумор направо заслужава Златен глобус.... къде го намери, на магистралата ли? Какъв е този нескрит интерес към единственото работно място на Гюргул? Ама нещо, не си се запознал достатъчно детайлно с нейната автобиография - не на околовръстното се е изявявала, а на Дунав мост, Софията я помириса чак, гато беше стъпила с единия крак на пътеката на пенсионното осигуряване. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Шегата настрана, много по-вероятно е младите в България да са чували за Гюргюл покрай нейните чупки и стойки, отколкото за Джако! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 3 минути, asylum каза: Шегата настрана, много по-вероятно е младите в България да са чували за Гюргюл покрай нейните чупки и стойки, отколкото за Джако! Благодарение на Мегз, която популяризира мутренския период (единственият класен и луксозен) на Гюргул: Just a moment... BLITZ.BG 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 16 Report Сподели Публикувано Юни 16 Изтряскахме 100К за 2 дни и половина. Очертава се хит от ранга на "Покемон" и "Мечка", ако задържи гледанията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 16 Report Сподели Публикувано Юни 16 преди 8 часа , swiftiebe каза: Златния глобус се получава в кино и телевизия не за личностни качества, ама не се изненадвам. Тя и вероятно любимката ти Рени беше казала в ББ, че някой от къщата заслужава Нобелова награда в подобен контекст. Колкото повече си отваряш устичката, толкова повече затвърждаваш мнението, че мозъка ти струва 2 стотинки (или е по-правилно да кажа цента вече?). Опита за затапка с магистралата също е толкова out of time, че се усещам прашно само като го прочетох. Миличката. Точно за теб го написах Златния глобус, щото ти си там в киното, в някаква абсолютна фикция, ама ето, пак не си способна да се сетиш за какво говоря, обаче аз съм бил тъпият. Смешна си, ама много. Чао. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 16 Report Сподели Публикувано Юни 16 преди 1 минута, pacho каза: Точно за теб го написах Златния глобус, щото ти си там в киното, ама ето, пак не си способна да се сетиш за какво говоря, обаче аз съм бил тъпият. Смешна си, ама много. Чао. Тя и Рени това го изцепи, и после се правеше, че било на шега. Опитвайте се да бъдете устроумни и произвеждайте "сарказцизми" само основани на реални факти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 16 Report Сподели Публикувано Юни 16 преди 38 минути, pacho каза: Точно за теб го написах Златния глобус, щото ти си там в киното, в някаква абсолютна фикция, ама ето, пак не си способна да се сетиш за какво говоря, обаче аз съм бил тъпият. Смешна си, ама много. Чао. Смей се тогава, защото аз го правя на теб от вчера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 16 Report Сподели Публикувано Юни 16 преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза: Тя и Рени това го изцепи, и после се правеше, че било на шега. Опитвайте се да бъдете устроумни и произвеждайте "сарказцизми" само основани на реални факти. Мани, то от чувство за хумор сега стана фикция…. Тотална месс е положението, ама така е като главата ти е проста. Daj Му има повече интерес от всяка песен на Глория от последните 10 години обаче.. Кали беше права, това е най-hitless певицата, набедена за голяма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Юни 16 Report Сподели Публикувано Юни 16 Песента на Мила е топ. След 2 седмици излиза албумът ѝ, който е изцяло в такъв стил. Мила не хейти чалгата. Както споменахте, самата тя прави кавъри на чалга песни и слуша такава музика. Тук става въпрос за осмиване на онази страна от чалгата, която е гротеска. Мутрите, държанките, облеклото, сексуализирането по евтин начин, цялото кифлеене и да не продължавам ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.