Emanuela.Carey Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 1 час , Willy каза: Не и след най-големите си флопове, да изкара най-големият си хит евър. 💀 i fear he ended us real bad @Andrew Cunanan.😭 Буквално половината коментари пишат, че слушат само заради Азис и няма нито един тренд саунд с частта на Галин. Същия ефект като Хубавица на Доника, само дето Галин уж се бори, че е в А група. Ако целта му е била да избута лятото като бек вокалист на Азия, значи я е постигнал. А Леля Василка пак може да не си дава зор тази година. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 32 минути, fengergana каза: сладката ми маймунка искам да бъда това копче, което едва издържа!!!!! Скоро пуска нова песен, гръцка е пак Дано клипът също е плажен от Гърция, с полуголи кадри :))) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Хронологичен ред на летните ѝ песни по месеци, само за 2004-та не знам: Юни: Завинаги твоя (2005), Първи в сърцето (2006), Предай се на желанието 2 (2007), Бързо ли говоря (2009), Помощ (2011), Аматьорка (2015), Няма да ти пиша (2016), Беден в сърцето (2020), Горчиви истини (2021), Спомени (2023) Юли:Предай се на желанието 1(2006), Мъж на хоризонта (2007), Усещане за Мерилин (2009), Жените след мен (2010), Скоро (2013), Пиян (2019) Август: Новата ти (2008), Като за финал (2011), Няма да съм друга (2013), Моето слабо място (2014), Тук жена му пази (2017), Старата ни песен (2024), Нищо (2024) Откъде ги знаете тези статистики? Get a life 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Буквално половината коментари пишат, че слушат само заради Азис и няма нито един тренд саунд с частта на Галин. Същия ефект като Хубавица на Доника, само дето Галин уж се бори, че е в А група. Ако целта му е била да избута лятото като бек вокалист на Азия, значи я е постигнал. А Леля Василка пак може да не си дава зор тази година. Азис така 10 години кара с дуети и фийтове и всяка година с мегахитю 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 37 минути, asylum каза: @Andrew Cunanan. 2:30 @Kitty забележи - Анелия е на концерт на Мадона, а не обратното. Втората едвали е запозната със съществуването на твоя любим космясал орангутан. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 4 минути, DarkChild каза: Откъде ги знаете тези статистики? Get a life Не съм чел "Под игото" и не знам кога е създадена Българската държава, но знам всички песни на Преслава по дата на излизане. Приоритети! 💅 1 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 52 минути, fengergana каза: това гърми в сърбия мами да го взима и да краде и клипа, на нея ѝ отиват такива!!! @GSA мислиш ли че е кавърдисала Hajde Не знам мила. Мами е гъста с Биолчев. Да му каже да и направи един мазен кючек да се върне в играта. Това беше не лош опит, но текста и изпълнението занулиха всички шансове за хит: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Току що, GSA каза: Не знам мила. Мами е гъста с Биолчев. Да му каже да и направи един мазен кючек да се върне в играта. Това беше не лош опит, но текста и изпълнението занулиха всички шансове за хит: Имам чувството, че всичките песни на Биолчев в последните 7-8 години звучат по 1 и същ начин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Не съм чел "Под игото" Ужасна скука е. Не можах да я довърша лятото преди 6-ти клас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 6 часа , fengergana каза: при мен не гърми нито в тикток ми е излизала,нито някой я е качвал на стори. Ще изветрее след няма и 1 месец, като Мамиш, където пак само частта на Азис се слушаше Гъбин забрави унижението когато на един от концертите на Планета пя На Египет фараона и хората пееха частта с Хабиби на Василка повече отколкото неговата част. Добре че няма концерти вече,че го очакваше същата съдба. Мило,много си писала днес,не мога да смогна да реагирам!!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: @Kitty забележи - Анелия е на концерт на Мадона, а не обратното. Втората едвали е запозната със съществуването на твоя любим космясал орангутан. Не вярвам. Няма как да е Анелия, 100% е някъв дийп фейк, все пак говори толкова смислено, и нищо за нещата които предстоят. наркотици. полов живот. рязане на вените надълго ... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 4и4у Г@лин cменил ли е зъбките или т@к@ ми ce cтрув@? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 2 часа , Willy каза: Мале Кокаин няма и грам останал от гласа му... от алкохола и наркотиците на втората дума остава без дъх 😂😂😂 @Sunlight коментирай TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Не те ли е срам да говориш така, когато Жалка е по същия начин. Само трябва да изясним дали е от наркотици или оземпик. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: 4и4у Г@лин cменил ли е зъбките или т@к@ ми ce cтрув@? Важното е да не смени краката, че напоследък обичате да сравнявате глезени и вени 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Улицата е минала 2М в Споти. Вече не е любимият ми гейткийп ъндърграунд стрийт хит. 🩷 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 12 минути, Willy каза: Улицата е минала 2М в Споти. Вече не е любимият ми гейткийп ъндърграунд стрийт хит. 🩷 Cт@р@т@ ни пеceн з@cлуж@в@ше този уcпех. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 https://youtu.be/hUzuetjcJH8?si=QB5R3hIDrcGaX1Pe Честит имен ден на Петра! 🥵 Edit: Боже, забравил съм как се постват видеа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Като гледам снимките от рождения ден на Преса вече ми е ясно за кой ще се залепи Счета за дуети-Софка. И без това Софка не отказва на никой 2 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 @Амброжка. Добре дошъл, котенце! P.S. С годините ставаш по-секси и като цяло остаряваш като качествено вино! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза: Важното е да не смени краката, че напоследък обичате да сравнявате глезени и вени Коленете може би ще имат нужда от смяна един ден. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 18 минути, DarkChild каза: Коленете може би ще имат нужда от смяна един ден. Някои чалгарки вече трябва да нахлузват наколенките на д-р Ливайн и космодиск. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 @Victor Всичко наред ли е с Персиана? Не е рилийзвала нищо от 2 седмици. @Viktor 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 10 минути, KrasyoZlobarQ каза: @Victor Всичко наред ли е с Персиана? Не е рилийзвала нищо от 2 седмици. @Viktor да не я е треснал някой троянец? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: да не я е треснал някой троянец? Дано не тръгне виртуален ковид, че ще закъсаме. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 55 минути, Andrew Cunanan. каза: @Амброжка. Добре дошъл, котенце! P.S. С годините ставаш по-секси и като цяло остаряваш като качествено вино! Благодаря, сладурче. 🥰 Поомачкал съм чаршафите вече, ама държим нивото. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари