Bunn Публикувано на преди 6 часа Report Сподели Публикувано на преди 6 часа Музика: Кирил Кирилов Текст: Кирил Кирилов, Венци Венц, Насо, Тита Аранжимент: Декстър 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 6 часа Author Report Сподели Публикувано преди 6 часа Не знам какво точно е това, но кадрите на Тита и Азис са от това видео. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа Личи си, че стиснатата циганка го е "плащала" това, струва точно 5 евро. Пълен шит, и видеото, и песента. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Сигурно не само Татяна, но и на самите нас ни се ходи до тоалетната след като сме чули и изгледали този клип. НЕ, НЕ МОГА, НЕЕЕЕЕЕЕЕ! А** ми се беееееееее! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа Ах,избива ме на агресия само да я видя на снимка Кичка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 5 часа Report Сподели Публикувано преди 5 часа преди 6 минути, xroflx9 каза: Ах,избива ме на агресия само да я видя на снимка Кичка. Ах, ще я възбудиш! Ще си представи "50 нюанса сиво". Не мога, не. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа Не мога, не....💩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 4 часа Report Сподели Публикувано преди 4 часа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа преди 1 час , DarkChild каза: И са се писали автори Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.