Lelqtian Публикувано на Май 9 Report Сподели Публикувано на Май 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Сподели Публикувано Май 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Сподели Публикувано Май 9 Звукове и гледки от 2рата репетиция 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Май 10 Report Сподели Публикувано Май 10 На Гърця стейджинга изглежда зле на първо четене. Сърбина ми е супер банален. Та ако може вместо Гърция и Сърбия да се класират сектантките от Латвия и да кажем Армения, би било-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 14 Report Сподели Публикувано Май 14 Miriana Conte (@mirianaconte) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,220 likes, 94 comments - mirianaconte on May 14, 2025: "Get your inhalers ready 🫦😮💨 #9 on 15th May #serving #esc2025". Slay bitch 🔥 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Русата водеща е лезбийка... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Тая песен на Финландия май беше супер гадна, дразнеща и отвратителна... как първа, бе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Author Report Сподели Публикувано Май 15 преди 1 час, FikLena каза: Русата водеща е лезбийка... Не е. Това е мъжо и. преди 52 минути, Jalena каза: Тая песен на Финландия май беше супер гадна, дразнеща и отвратителна... как първа, бе? Кажи ми че не си я слушал без да ми казваш че изобщо не си я пускал. А и вече не е първа, имат равни залози с Австрия и Изр**л. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Виена 2026 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 От 23.03.2025 г. от 13:40, Jalena каза: Ето плейлист с всичките накуп. Моите впечатления са - доста зле. Реално всичко над 9 бих го слушал пак. Сърбия - външният му вид може и да го класира. Песента не е тотално зле. 4/10 Словения - друга балада, която по-скоро би прилягала на UK. Не е ужасна, но е скучна. 2/10 Естония - Тези залагат на италиански, впрочем песента е интересна. 7/10 Франция - тук ще залагат на епичен стейджинг, предполагам затова са я бутнали в топа на буукитата, но песента няма пауър да победи 4/10 Малта - тия малтийки винаги са някакви едри. Песента е прилична. Мелодията е яка 7/10 Гърция - не помня откога ГР не е пускала яка песен. Този път залагат на техния албум. Сигурно ще се класира, но ми е на ниво Сърбия. Само че тук текстът не е кечи, но мелодията е малко по-ударна. 6/10 Грузия - залагат на техния си език, но песента е като някаква стара естрадна боза. Като Словения. 2/10 Испания - пак са пуснали денс песен, но тоя път не са селектирали нищо интересно. Много обикновена. В Европа няма много испаноговорящи държави. 3/10 Италия - как може на Сан Ремо да избират толкова скучни песни? Много равна, идеална за пиш пауза. 4/10 Сан Марино - Италианското прокси. Отново завладяна от италианци. Нелепото е, че е по-добре от Санремовската песен и то само защото е по-бърза. 4/10 Исландия - близнаците този път са на север. Освен че са грозни, но и не са направили нещо впечатляващо. Пак диско. 4/10 Хърватия - тъпо себекопие на миналата година. 4/10 Ирландия - това е като диско от времето на сиси кеч 5/10 Латвия - като почна това ориенталското викам "брей" и тия като запяха на 60 гласа. Тъпо 1/10 Норвегия - дотук това ми хареса най-много и то заради мелодията. 8/10 Кипър - и тук е приятно, пак заради мелодията. Норвеж номер 2 8/10 Белгия - добре почна, но много противен певец и на живо го чух как пищи. Ужасен. Но на запис ми е 6/10 Германия - много текст. Дано изкара 1 точка на финала 3/10 Черна гора - имам черна прогноза за вас, черногорци. Тая се раздава сякаш пее песен на Селин дион, а е някаква тъпа естрадна боза 1/10 Украйна - алтернативно звучене. Става за бекграунд музика 5/10 Швейцария - заложили са на френски. Малко ми дава вайб наш-то вики. Не вярвам да се класира. 3/10 Израел - с всяка година пускат все протяжни песни. 5/10 Португалия - само защото се отличават може да се класират. 5/10 Швеция - "оригинален танц", не съм фен на това, но се различава като стайлинг и декори от другите 6/10 Чехия - приятна, заслужава да се класира 6/10 ЮК - не знам какво трябва да направят на живо, за да оправдаят присъствието си. Малко е като микс от 5 песни. 4/10 Австрия - поп опера... това ми е фаворит за първото място 8/10 Дания - не разбрах какво й свети в червено на дудата, но това няма да помогне да се класира 2/10 Холандия - готино, само черничък липсваше. 6/10 Австралия - още един фреди, не ми харесва 3/10 Азербайджан - приятно с леки етно моменти. 5/10 Армения - някакъв рок, на живо не звучи добре. 3/10 Литва - отдавна не са гледали шоуто отвкъщи. 2/10 Полша - каква е тая тъпня, бе? Само заради шоуто. 4/10 Финландия - помня какъв хайп създадоха буукитата по това. Средна работа. 5/10 Люксембург - много по-слабо от предишни години 3/10 По тази логика 1. Австрия 2. Кипър 3. Норвегия 4. Естония 5. Малта ---- 6. Чехия 7. Швеция 8. Холандия --- 9. Гърция/Ирландия/Белгия 10. Израел/Азербайджан/Финландия/Португалия/Украйна ... Тази година има повече песни на местен език. Основният жанр е денс-диско. Всяка втора. А стайлингът е 70-80те на 20ти век. Мустакът тип "фреди меркюри" е завладял участниците. Като цяло не е толкова трагично положение, колкото изглеждаше. Не бих слушал дългосрочно никоя песен. Но в топ 5 са приятни за бекграунд около конкурса. Уха, познал съм Португалия. И Кипър ми е флопнала, но като я слушах на полуфинала - нямаше никакъв шанс. Доста слабо беше. Слагам на нейно място Холандия. И да, още на 23.03 съм обявил победителя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Гърция - топ сценография, и доста добре заби, въпреки че малко и трепереше гласа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Author Report Сподели Публикувано Май 15 OMG, видео стената с любимия гиф на Фиклена! Малта смаза. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Малта бая енергия вложиха, но очаквах повече хороеография, а те заложиха на повече лигавщини и бонбонени видеостени. На моменти ми изфалшифя мацката май, приличаше ми на младата Ваня Великова, нооо като цяло много добре! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Дания ми хареса, много яка песен. и цветове на сцената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Чехия малко изпуснаха песента по едно време. Никаква песен, върде г*ейщина ми дойде представянето им, особено с опита за танц. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Изралката ми прилича на някакъв хибрид между Ани Хоанг и Бети от Булгария. Стилна визия, скучна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Чехия е аут. Сигурно Армения влиза. И как намалиха звука от публиката на Израел... и освиркванията... Като обявяват точките обаче ще чуем друго. Люксембург също ми е слаба. Няма да се учудя Дания/Сърбия да мине Макар че и Малта беше разочарование. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Австрия - мисля, че това е победителя тази година! Гърция Малта Дания Германия Финландия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 ЕФЕНДИИИИИИИИИ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Author Report Сподели Публикувано Май 15 Любимата азербайджанска селянка Ефенди ❤️❤️❤️❤️❤️ Ама тъпо, всички поканени от отменения конкурс 2020 пяха 2021ва. Можеше да поканят тия които не се явиха следващата година, като шведските Мамас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 преди 1 минута, Lelqtian каза: Любимата азербайджанска селянка Ефенди ❤️❤️❤️❤️❤️ Ама тъпо, всички поканени от отменения конкурс 2020 пяха 2021ва. Можеше да поканят тия които не се явиха следващата година, като шведските Мамас. Или от държави, които не участват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Author Report Сподели Публикувано Май 15 Защо изобщо се хабят да показват Йостердал и да си играят да намаляват звука от залата като го освиркват брутално ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 преди 7 минути, Lelqtian каза: Защо изобщо се хабят да показват Йостердал и да си играят да намаляват звука от залата като го освиркват брутално ... Той затова не говори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Добре тук по-адекватни финалисти се класираха, за разлика от вчера. Доволен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари