DevilWish Публикувано на преди 8 часа Report Share Публикувано на преди 8 часа 1.Тук сме 2.Жена 3.Талисман 4.Момини сълзи 5.Това ли е любов? 6.Едно "обичам те" 7.Покана 8.Отровни думи х Наташа Монева 9.Повей, ветре 10.Една душа 11.Лале ли си, зюмбюл ли си 12.Всяка болка си има име 13.Когато най-силно ще боли 14.Самодива 15.Вечерница Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Защо гледа толкова тъжно в обектива на снимката? Май се опитват да имитират Слави и Ку-Ку навремето С тия патриотични песни Малко са ми като тяхна евтина реплика. На 2рата песен много се пъне нещо на високите тонове и махнали Годжи Прецакали аранжимента на Това ли е любов 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Author Report Share Публикувано преди 7 часа преди 4 минути, FolkEmpire каза: Защо гледа толкова тъжно в обектива на снимката? Май се опитват да имитират Слави и Ку-Ку навремето С тия патриотични песни Малко са ми като тяхна евтина реплика. На 2рата песен много се пъне нещо на високите тонове Не знам дали това е обложката? Тази фотосесия е много стара? В момента слушам албума, има всякакъв жанр - поп, поп-фолк, модерен фолклор. След малко ще дам мнение кои песни са ми харесали. Невена Цонева с голяма изненада навръх Гергьовден: Днес е специален ден не само по традиция, а и по сърце / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Невена Цонева поднесе голяма изненада навръх Гергьовден - нов музикален албум с 15 чисто нови песни. Мащабният проект вече е представен в онлайн Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 7 часа Author Report Share Публикувано преди 7 часа Харесаха ми Жена, Талисман, Това ли е любов?, Покана, Една душа, Всяка болка си има име. Новия аранжимент на Отровни думи също е добър. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.