Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 56 минути, Andrew Cunanan. каза: Pitka 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 1 час, asylum каза: Pitka Pi6ka 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 ГЕРБ съсипаха държавата !!! Доволни ли сте?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 @xroflx9 пак те качват по сторита, отчаяна и молеща се за вниманието му! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 пак те качват по сторита, отчаяна и молеща се за вниманието му! Уви,вярно е. Същия евтинджос без самоуважение съм 😭😭😭😭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 1 час, xroflx9 каза: Уви,вярно е. Същия евтинджос без самоуважение съм 😭😭😭😭 с новия ми си пишем само след 2 вечерта,като заспи приятелката му,за която ми казва,че е бивша!!! обича ме!!!!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 50 минути, fengergana каза: с новия ми си пишем само след 2 вечерта,като заспи приятелката му,за която ми казва,че е бивша!!! обича ме!!!!!! А аз какъв батко видях днес,загубих ума и дума!!!!! Уви имаше някакъв проблем с едната ръка,май беше атрофирала поради някаква причина!!!!! Жалко за мен!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 7 часа , FikLena каза: ГЕРБ съсипаха държавата !!! Доволни ли сте?? Да! Други въпроси? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 7 часа , xroflx9 каза: А аз какъв батко видях днес,загубих ума и дума!!!!! Уви имаше някакъв проблем с едната ръка,май беше атрофирала поради някаква причина!!!!! Жалко за мен!!! За какво ти е ръката му? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 12 часа , FikLena каза: ГЕРБ съсипаха държавата !!! Доволни ли сте?? Нещо конкретно ли те накара да отвориш тази тема ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 5 часа , Karma93 каза: Нещо конкретно ли те накара да отвориш тази тема ? Според последния му пост в темата, възрастта 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 7 часа , Karma93 каза: Нещо конкретно ли те накара да отвориш тази тема ? Май не гледаш новините !! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 @Emanuela.Carey браво мило,отново си напълно натурална и без никакви обработки 💞🥰 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 час, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey браво мило,отново си напълно натурална и без никакви обработки 💞🥰 Можеше да сложиш поне един филтър, но не ми трябва така или иначе! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 @fengergana @Emanuela.Carey зареждайте само от Insa Oil,за да канят по често новия ми тъпкач-Вели!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 52 минути, xroflx9 каза: @fengergana @Emanuela.Carey зареждайте само от Insa Oil,за да канят по често новия ми тъпкач-Вели!!!!!! най-смотаната бензиностанция!!! искам го!!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 в инстаграм на настоящия ми пишеше,че не е на линия от 50 мин и без да е влизал изведнъж се смени на 5 мин??? какво означава това???? смешна и жалка съм!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 4 минути, fengergana каза: в инстаграм на настоящия ми пишеше,че не е на линия от 50 мин и без да е влизал изведнъж се смени на 5 мин??? какво означава това???? смешна и жалка съм!!!! За първи път чувам някой,който не си е спрял онлайн статуса в инстаграм!! Много е бъгаво това,в месинджър е по голямата драма,неведнъж съм ритала и чупила след като някой е бил на линия и не ми е отговорил!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 5 минути, xroflx9 каза: За първи път чувам някой,който не си е спрял онлайн статуса в инстаграм!! Много е бъгаво това,в месинджър е по голямата драма,неведнъж съм ритала и чупила след като някой е бил на линия и не ми е отговорил!!!! най-мразя като ме търсят и изведнъж спрат все едно аз съм досадницата!!!! и моя в инстаграм не е спрян,за да следя пак кога съм игнорирана и отритната!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 3 минути, fengergana каза: най-мразя като ме търсят и изведнъж спрат все едно аз съм досадницата!!!! и моя в инстаграм не е спрян,за да следя пак кога съм игнорирана и отритната!!!! Ако тръгна да побеснявам и от онлайн статуса в инстаграм ще трябва да си тегля ножа вече,така че по добре да не знам!!!! Достатъчни са ми драмите в останалите приложения!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 4 минути, xroflx9 каза: Ако тръгна да побеснявам и от онлайн статуса в инстаграм ще трябва да си тегля ножа вече,така че по добре да не знам!!!! Достатъчни са ми драмите в останалите приложения!!!! мило, искам вече да оставя приятелката си и да идва при мен!!!! омръзна ми да си пишем само вечер като нешастницата заспи!!!! искам го!!!! отдавна мъж не ми е влияел така, но и се изтряскахме яко на морето!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 преди 13 минути, fengergana каза: мило, искам вече да оставя приятелката си и да идва при мен!!!! омръзна ми да си пишем само вечер като нешастницата заспи!!!! искам го!!!! отдавна мъж не ми е влияел така, но и се изтряскахме яко на морето!!!!!! Мило,верно ли си с този??? Тъжно за теб и ура за мен,че най сетне ми остави толкова много мъже!!!! сърдита съм ти,че не ми го даде да му ударя един тест драйв!!!! Уви няма да се раздели с приятелката си,казвам ти го и от личен опит и от наблюденията ми над мои приятели. Аз лично не бих се занимавала щом дори се крие кога да ти пише!!! Била съм със семейни мъже със собствени бизнеси и са ми обръщали внимание целодневно,не си струва!!!! Палавница като теб заслужава нещо по добро!!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 какво съм се оплаквал снощи като жалка мастия,която съм бях пиян!!!! мило, трябва да пием кафе и да обсъждаме мъже @xroflx9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 20 Report Сподели Публикувано Август 20 последвал е още 3 женски ку рви, тогава защо пожела и мен в нощта в созопол на 16ти юли от 01:17 до 06:30 докато приятелката му ставала за работа като сервитьорка и да разходи кучето им?!?!?!? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари