Stela Публикувано на Април 30 Report Сподели Публикувано на Април 30 Без обиди. Забранено е двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Сподели Публикувано Април 30 Да открием темата с поздрав за @fengergana!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 50 минути, fengergana каза: оо педито се е изрусил,вече със сигурност може да го пречукат някъде а тия парцалани с едни и същи истории отдавна не са интересни, всяка да говори за мутри и пистолети Защо си станала такава грубиянка? Кой клиент те радикализира??? 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Защо си станала такава грубиянка? Кой клиент те радикализира??? аз винаги съм била груба и съм харесвала да се държат грубо с мен в леглото!!!! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 нека ти е зле! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Защо си станала такава грубиянка? Кой клиент те радикализира??? Грубиянка и изключително примерна е станала!!! Липсва ми разврата,който сееше из целия форум!!! Сигурно е влюбена 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 3 минути, xroflx9 каза: Грубиянка и изключително примерна е станала!!! Липсва ми разврата,който сееше из целия форум!!! Сигурно е влюбена Заета е да пуска скрийншоти на Райна 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 9 минути, xroflx9 каза: Грубиянка и изключително примерна е станала!!! Липсва ми разврата,който сееше из целия форум!!! Сигурно е влюбена как да сея разврат,като ми се махат коментарите с причина,че някой се е оплакал,а всички активни потребители ми ги харесват!!!!!???? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: заета е да пуска скрийншоти на Емрах 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 4 минути, fengergana каза: как да сея разврат,като ми се махат коментарите с причина,че някой се е оплакал,а всички активни потребители ми ги харесват!!!!!???? Ами мило,аз ли да те уча?!?! Като напишеш нещо палаво слагай и някой тематичен чалга клип в поста и няма да ти го махнат!!! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 2 Report Сподели Публикувано Май 2 преди 12 минути, fengergana каза: заета е да пуска скрийншоти на Емрах Лаеш на каишка! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Author Report Сподели Публикувано Май 2 преди 1 час , fengergana каза: заета е да пуска скрийншоти на Емрах Ей такива скрийншоти с Емрах с кеф ще ги махам 😂 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM кога се опитат да ти направят травма за цял живот. И на носилка не е безопасно. Да се знае,, че може да стане по-зле.хах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 @Emanuela.Carey прекалила си с козунаците! Дънките ще се спраскат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 преди 14 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey прекалила си с козунаците! Дънките ще се спраскат! Някъде зад теб ли съм на снимката? Пак закриваш целия пейзаж с баджаците ти! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 @Emanuela.Carey & @xroflx9, когато видят @fengergana 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 Заповядайте приятели! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 Някой може ли дА ми каже как да пусна клип от телефона на компа след като ми изписва неподдържано видео? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 преди 10 минути, Sunlight каза: Някой може ли дА ми каже как да пусна клип от телефона на компа след като ми изписва неподдържано видео? Тип неподдържан видео формат? Пробвай да го конвентираш в ави формат или мр4. Има разни сайтове където качваш и конвентираш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 преди 14 минути, Sunlight каза: Някой може ли дА ми каже как да пусна клип от телефона на компа след като ми изписва неподдържано видео? Свали си VLC Media Player - мисля че поддържа всички видео формати Official download of VLC media player, the best Open Source player - VideoLAN WWW.VIDEOLAN.ORG Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 преди 20 минути, Emanuela.Carey каза: Заповядайте приятели! Какъв подарък да ти купя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Report Сподели Публикувано Май 3 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Свали си VLC Media Player - мисля че поддържа всички видео формати Official download of VLC media player, the best Open Source player - VideoLAN WWW.VIDEOLAN.ORG Определено този е най-добрия за телефони/таблети. PC версията на струва tho. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 преди 8 часа , Karma93 каза: Тип неподдържан видео формат? Пробвай да го конвентираш в ави формат или мр4. Има разни сайтове където качваш и конвентираш Самия файл е mp4. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 преди 6 часа , Fast каза: Определено този е най-добрия за телефони/таблети. PC версията на струва tho. Имам го. С никакъв плеър не тръгва. Пише неподдържано видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 преди 8 часа , xroflx9 каза: Какъв подарък да ти купя? Нещо по бюджета ти - чорапи примерно! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.