Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

Тая Ивайла не прилича на себе си. Никога не бих я познал от тия снимки. Да не е дъщеря или майка на Райна Терзийска хахах

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

“Те са нинджи, Джеки Чан, акробати”. Лидерката се върна да сипва с големия черпак! ❤️

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Казва, че работи отвкъщи и ѝ е скучно, да няма onlyfans?

Аз си помислих уебкам за чужбина по някоя ретро тв или уебсайт 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, xroflx9 каза:

Аз и моите ку чки @fengergana @Emanuela.Carey 

1-BA1-C140-EB09-455-E-9598-26605-DEA1956

Кучетата са подушили под полата на Анда и им е замирисало на зоомагазин

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jalena каза:

Тая Ивайла не прилича на себе си. Никога не бих я познал от тия снимки. Да не е дъщеря или майка на Райна Терзийска хахах

Че тя кога е приличала на нещо? :D

преди 1 час, xroflx9 каза:

Аз и моите ку чки @fengergana @Emanuela.Carey 

1-BA1-C140-EB09-455-E-9598-26605-DEA1956

68f92d87-663f-4eae-95e1-170a65c8158f.png.e702c301cdfae88aebf1b6797fed60e3.png

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Пепа си е Пепа и е милно и драго да я слушаш. Просто жената има дар слово, казва нещата право куме в очи и интервютата ѝ са добри! Това при Найчи не прави изключение. 

Например Гюра никога няма да има такова интервю, където казва нещата, както са си. При нея всичко е превзетост, пози, чупки, Юнона стайлинг, а същината липсва.

Иначе Пепа тактично намекна тук за периода ѝ на мутреса №1 и как за 3 клипа са я ползвали мутрите и после са ѝ били шута! Все неща, които Гюра отричаше в бездарното си книжленце.

Сподели в други сайтове

"ни Мож сига дан ми разкажаш!"

image.png.66c194c8b72ebbf10a92343f2042baba.png

"ААаеееее ти пък!!!"

image.png.11cc8038a49ce65a0d166005fcccbbcb.png

Добре каза Пепто за клиповете.

Сподели в други сайтове

Къде са Галенините? Втори ден... гробно мълчание. Бързо да я боготворите. Нов проект има. Иначе почвам да й сипвам наново. 

Това беше подходящо за 22.02.2022 в 22:22 ч. 

Да беше направила 5.05.2025 в 5:55

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Jalena каза:

какво общо имат двете,че да ги сравняваш. Ивайла надали след 20 години ще изглежда толкова добре,колкото мами

както би ти казала в момента - "права мога да те препикая"!!!!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, fengergana каза:

какво общо имат двете,че да ги сравняваш. Ивайла надали след 20 години ще изглежда толкова добре,колкото мами

както би ти казала в момента - "права мога да те препикая"!!!!

Фамилията, пу.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, fengergana каза:

давай плюй ме!!! харесва ми!!!

Ей тва е аранжимент!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , FolkEmpire каза:

Азо как е крал началото от Танчето

тая песен и АнитУ я изпя преди години.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

Пепа си е Пепа и е милно и драго да я слушаш. Просто жената има дар слово, казва нещата право куме в очи и интервютата ѝ са добри! Това при Найчи не прави изключение. 

Например Гюра никога няма да има такова интервю, където казва нещата, както са си. При нея всичко е превзетост, пози, чупки, Юнона стайлинг, а същината липсва.

Иначе Пепа тактично намекна тук за периода ѝ на мутреса №1 и как за 3 клипа са я ползвали мутрите и после са ѝ били шута! Все неща, които Гюра отричаше в бездарното си книжленце.

Показател за интелекта на Пепа е, че каза, “аз не съм много интелигентна”. Простачките като Гюра винаги са парадирали с качества, които не притежават, докато Пепа е естествена и комуникативна. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

В подкаста Пепа не разказа кой знай колко много за самия си период в Ара и опитите да пробие в Сърбия.  При Емилия Стоянова беше казала, че Касъмови си разбират от работата 🤣

Ама си беше беше интересно за слушане и изглежда добре жената

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Karma93 каза:

В подкаста Пепа не разказа кой знай колко много за самия си период в Ара и опитите да пробие в Сърбия.  При Емилия Стоянова беше казала, че Касъмови си разбират от работата 🤣

Ама си беше беше интересно за слушане и изглежда добре жената

В последното си гостуване в Открит Микрофон доста беше нахранила Касъмови и Ара, както и Емануела, Алисия, Ивена.
Просто тоя водещ винаги е супер неподготвен и не знае нищо за гостите си. Явно не е изгледал нито едно интервю на Пепа, щом ѝ каза че никога не била разказвала историята на Синя Прашка.

Ако някой по-запознат я беше подпитал за скандалите ѝ щеше да разкаже повече.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

В последното си гостуване в Открит Микрофон доста беше нахранила Касъмови и Ара, както и Емануела, Алисия, Ивена.
Просто тоя водещ винаги е супер неподготвен и не знае нищо за гостите си. Явно не е изгледал нито едно интервю на Пепа, щом ѝ каза че никога не била разказвала историята на Синя Прашка.

Ако някой по-запознат я беше подпитал за скандалите ѝ щеше да разкаже повече.

Аз бих я попитал за Ася - ако преди 15 години е била спермоядка, то каква е днес 🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, asylum каза:

Аз бих я попитал за Ася - ако преди 15 години е била спермоядка, то каква е днес 🤣

Като гледам Пепа какви четки прави на Азис и Преслава, може и да си е променила вижданията.

Все пак щом планира да се връща в България и да си възстановява кариерата ще ѝ трябват някакви връзки.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Като гледам Пепа какви четки прави на Азис и Преслава, може и да си е променила вижданията.

Все пак щом планира да се връща в България и да си възстановява кариерата ще ѝ трябват някакви връзки.

Ох и тя ли се завръща? Кво им стана на тия дърти чанти, не разбраха ли че изпуснаха влака? Кати, Ина, Пепа и прочее, бяха ок преди години, сега са жив зян.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Just_Me каза:

Ох и тя ли се завръща? Кво им стана на тия дърти чанти, не разбраха ли че изпуснаха влака? Кати, Ина, Пепа и прочее, бяха ок преди години, сега са жив зян.

Ивена, Джоанна.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...