Jump to content

Чат мания (Януари,Февруари,Март,Април 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, fengergana каза:

@xroflx9

мило,нашето котенце и вещицата ги натириха от Един за друг. Да се чакаме пред тях?🤤

Коте,без спойлери!!! Развали ми изненадата. Иначе още утре ще протестирам гола на центъра на Петърч!!! Очаквах,че дъртите ще си тръгнат първи,а сега няма да има на кой да се любувам.

• Like 1
  • Haha 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

@fengergana душа,забележи как в семейния профил на вещицата и Тони почти е нямало снимки и изведнъж към средата на януари тюлена е наспамил с 173727372 публикации. Явно тогава са разбрали че ще участват и го е накарала да си изтрие личните профили,за да го предпази от хиени като нас😫 Сигурно е очаквала да се задържат по-дълго в предаването,за да гради инфлуенсърска кариера,доста лицемерно предвид факта,че отглежда децата си без телефони,компютри и телевизори. Нещастница!!!

• Haha 1
  • Tongue 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, fengergana каза:

искам и мен да се опита да ме оплоди!!!

ужасна жена

Искам да съм колата му,за да влиза в мен всеки ден по няколко пъти!!! Трябва да намеря къщата му в Петърч!!

• Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Май пак е бременна. Напълни гетата в Англия с ромалета.

Не е! Каза че Райан ако бил момиче щяла да го кръсти Роксана. Онзи ден празнуваха РД на Надя 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , xroflx9 каза:

@fengergana мило,кои са ти любимите двойки от Един за друг?

след отпадането на любовника ни,ще точа лиги по мъжа на Залия и Дани от Пловдив

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, fengergana каза:

след отпадането на любовника ни,ще точа лиги по мъжа на Залия и Дани от Пловдив

Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти.

Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут.

Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!!

65-FFD54-B-9-F79-46-F7-A73-E-8-E439-CE66 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Мен най-много ми харесват онези младите музиканти,въпреки че малко ги хапят кучетота.Най-равноправни са ми,в другите двойки лелките се изживяват на строги господарки,други са ми безлични и не мога да им запомня имената. Дъртите са свежи,но ме дразнят на моменти.

Гаджето на Залия ми е голям темерут,а харесвам по-експресивни мъже,които да ме АДРЕНАЛИРАТ,но става за веднъж. Дани и Стела след 10 години ще са точно като Дъртата и Антонио,но Стела поне е симпатична,иначе другата седмица сигурно са аут.

Както и очаквах Антонио си е тръгнал заради вещицата,но благодаря на продукцията за тези кадри!!

65-FFD54-B-9-F79-46-F7-A73-E-8-E439-CE66 

да,голям темерут е и с доста заспал поглед, но усещам че в леглото може да ме счупи!!!

Антонио ще го яхам като на родео!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

да,голям темерут е и с доста заспал поглед, но усещам че в леглото може да ме счупи!!!

Антонио ще го яхам като на родео!!!

Бягай далеч  от ИТ-та,мила, освен темерути са и стиснати!!! 

Тайно се надявам да ги върнат след време,затова няма да спирам да го гледам!!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Бягай далеч  от ИТ-та,мила, освен темерути са и стиснати!!! 

Тайно се надявам да ги върнат след време,затова няма да спирам да го гледам!!

тази не бих я търпяла, брадавицата й ми излиза на 5D от телевизора!!! аз ще вляза с него,а той в мен!!!

а странно ми е като има камери в спалните,дали се тряскат там или само в банята

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, fengergana каза:

тази не бих я търпяла, брадавицата й ми излиза на 5D от телевизора!!! аз ще вляза с него,а той в мен!!!

а странно ми е като има камери в спалните,дали се тряскат там или само в банята

А аз ще го чакам в двора на вилата,за да се отъркаляме в снега!!!

ами аз като гледах играта с въпросите те повечето и в реалния живот го правят 1 път в месеца🫠. Иначе някоя от двойките уж го били правили

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

А аз ще го чакам в двора на вилата,за да се отъркаляме в снега!!!

ами аз като гледах играта с въпросите те повечето и в реалния живот го правят 1 път в месеца🫠. Иначе някоя от двойките уж го били правили

на нас не ни е проблем да го правим пред камери, все пак съм дългогодишна броудкастърка в платените сайтове за кам шоу!!!🤪

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , fengergana каза:

на нас не ни е проблем да го правим пред камери, все пак съм дългогодишна броудкастърка в платените сайтове за кам шоу!!!🤪

Ти разбра ли откъде ти е познат Антонио? Аз не можах да спя от яд,че няма личен профил затова се разтърсих и намерих само това:

6518221-C-C28-C-4789-98-DD-488000-FA834-
Всичко възможно му и заключила тая,дори снимка в лице няма. Злобна жена!!! Сякаш не заслужавам и на мен да  направи 3 деца!!!

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Ти разбра ли откъде ти е познат Антонио? Аз не можах да спя от яд,че няма личен профил затова се разтърсих и намерих само това:

6518221-C-C28-C-4789-98-DD-488000-FA834-
Всичко възможно му и заключила тая,дори снимка в лице няма. Злобна жена!!! Сякаш не заслужавам и на мен да  направи 3 деца!!!

не,мило

но трябва да направим експедиция до Петърч, за да го отвлечем!!! Сигурно го гледа на тавана, а това до го покаже по ТВ за 2 дни,защото й е било план да отпаднат първи, му е било подарък, че я е изтряскал три пъти!!! проклета вещица! 

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , fengergana каза:

не,мило

но трябва да направим експедиция до Петърч, за да го отвлечем!!! Сигурно го гледа на тавана, а това до го покаже по ТВ за 2 дни,защото й е било план да отпаднат първи, му е било подарък, че я е изтряскал три пъти!!! проклета вещица! 

Няма да се изненадам вещицата да е минирала двора около къщата!!Аз от това,което гледах в подкаста тя дори не му позволява да говори!!! Ужасна жена!!!

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...