Jump to content

Препоръчани коментари

преди 49 минути, xroflx9 каза:

@fengergana скъпа,напрегнах се от пишман модерирането на този форум. Идвай да сме на мястото на пилето в студиото на Пашев 😜

вместо да се гаврят с храната може да се гаврят с нас🤪 

готова съм за групов голдън

• Kiss 1

Новият албум на Михаела Маринова "Черна пеперуда" излезе:

MUSIC.YOUTUBE.COM

A new music service with official albums, singles, videos, remixes, live performances and more for Android, iOS and desktop. It's all here.

добро утро на всички костенурки, които са останали гладни. Най-много се смях като си мислят, че са я глътнали хах

• Haha 1
преди 2 минути, Lelqtian каза:

Разсипахте я и тая приказка ... 

Ама то Снежанка от едно време си изглежда като надрусана в тая приказка. :D 

преди 1 минута, DevilWish каза:

Ама то Снежанка от едно време си изглежда като надрусана в тая приказка. :D 

Снежанка е на около 13 в тая приказка, съвсем нормално да е предрусала :) 

• Haha 2
преди 12 минути, Lelqtian каза:

Снежанка е на около 13 в тая приказка, съвсем нормално да е предрусала :) 

На 13 и вече принца я взима за жена? Ти да видиш! 😮 

• Haha 1
И след като изслушах новия албум на Кенджи и дебютния албум на Дара Екимова мога да кажа,че са страхотни албумите. Кенджи, който изгря благодарение на Галсът на Франция вече 10 години ни радва с музиката си- отново съчетава той френската музика с латино звучене, малко испански, балади. Страхотен е. Дара Екимова вече с дебютен албум- доста добър албум като за първи- във всяка една песен има по нещо и цели 16 песни. Евала на Дара и толкова много нови песни, което в днешно време е рядкост. Браво на Кенджи и Дара Екимова! Много хубави албуми пуснаха. 🔝❤😎🤩🥳🎶
Има бъдеще за българската музика като се пускат албуми

Папи Ханс все повече ме кефи. Все по-хубава музика изкарва. Особено като се запознах с него като ни беше клиент  толкова човечен и земен. Бих му отишла на концерта ама билетите почти свършват, а  ие  в София Да е жива и здрава Дара, че го накара да се занимава с музика. 

От 8.10.2024 г. от 21:54, FikLena каза:

Коя песен ви хареса повече?

И двете са топ! :) Въртя си ги с песните на Ебру с Куртулуш и Бурак.

• Like 1
преди 16 часа , FolkEmpire каза:

Този защо е такъв капут и унижава така момичето? Реве му и тоя се прави на интересен

Защо излиза, че видеото е частно?

преди 4 часа , DevilWish каза:

За какво става дума? :D 

Имам го на запис :D

Иначе, този говори с едно момиче на 16 и тя му разправяше колко и къде правила с3кс и подобни неща. После разбра, че е на живо. И му каза 100 пъти да не я качва на клип после. Той се правеше на интересен. И ако така му казвала всяка, нямало да имал контент :D Ама той е на 21, а тя е на 16. И би трябвало до сега да го сгащят. Опрадава се с правилата на сайта Оме ТВ, но нищо не каза за Youtube :D По едно време момичето почна да плаче и да разправя, че майка й починала и била без майка. И тоя вика ама тя не е силна какво ми се оправдава с майка й. Много долен тип. И като знаем, че само деца го гледат под 18...

преди 53 минути, fengergana каза:

@xroflx9 мила, гледай кой е подал заявка да ме следва🤪

Екранна снимка 2024-10-12 234150.png

Моля? Убих те! Аз като го бях последвала преди време изобщо не ми върна 😡😡😡 проклинам те!

• Haha 1
  • Kiss 1
Току що, xroflx9 каза:

Моля? Убих те! Аз като го бях последвала преди време изобщо не ми върна 😡😡😡 проклинам те!

мила,идвай се дупи до мен и ще те огрее и теб🤪

• Haha 1
  • Kiss 1
преди 29 минути, fengergana каза:

мила,идвай се дупи до мен и ще те огрее и теб🤪

Мила,какво мислиш за моята съседка и приятелка Елза Парини?🤭

• Love 1
преди 6 минути, xroflx9 каза:

Мила,какво мислиш за моята съседка и приятелка Елза Парини?🤭

не я харесвам! Ивоне преди операциите изглежда по същия начин

• Wow 1
преди 7 минути, fengergana каза:

не я харесвам! Ивоне преди операциите изглежда по същия начин

А новото ми гадже?🤪

• Kiss 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...